CategoriesNieuws

Sneakpeek Tienray

We laten alvast een foto zien van een opkomend project met 11 woningen tussen de Bernadettelaan en de Johan Hofmanstraat in Tienray.
Op deze locatie was eerder een basisschool gesitueerd, maar hier komen mooie woongelegenheden voor in de plaats.Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingswerkzaamheden.
Binnenkort meer informatie!
CategoriesNieuws

Amstel Gold Race in Vilt

Vandaag heeft de eerstesteenlegging plaatsgevonden in Vilt. En wat is nou een mooier moment om dit te vieren dan bij de Amstel Gold Race! Dit project ligt namelijk op nog geen 600 meter van de finish van de race die er jaarlijks plaatsvindt, een perfecte locatie dus om te genieten van de spannende eindsprint.
We zijn de dag begonnen met de kopers van de woningen, die voor de allereerste keer hun toekomstige woning van dichtbij konden bekijken én tegelijkertijd kennis konden maken met elkaar.
Ook waren Bouwbedrijf Schroen, Janssen Wuts Architecten, Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs en genodigden van de Gemeente Valkenburg aan de Geul, waaronder ook Wethouder Vankan, aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst.
Na het eerste gedeelte van het dagprogramma kon de Amstel Gold Race dan echt beginnen. Tevens was dit het moment om de overige gasten te verwelkomen bij ons project onder het genot van een hapje en een drankje. De race kon gevolgd worden via een groot videoscherm, waarna we dag met z’n allen hebben afgesloten met de spannende finish van de race.
Mede dankzij onze HVG Shuttle Service hebben we, ondanks de wegafzettingen, het voor elkaar gekregen om alle aanwezigen van en naar de bouwlocatie te vervoeren.
Een geslaagde dag op de perfecte locatie dus!
CategoriesNieuws

Evenement Leukerplein Weert

Vanmiddag was het zover, het eerste evenement van het nieuwe jaar in samenwerking met Janssen Bouwen | Ontwikkelen heeft plaatsgevonden in Weert.
De eerste fase van het project Leukerplein is afgrond, waarbij de vorderingen van de bouw van de 6 woningen al duidelijk zichtbaar worden.
Deze eerste mijlpaal hebben we onder andere samen gevierd met de kopers van de woningen, die meteen van de gelegenheid gebruik konden maken om gezellig kennis te maken met elkaar.
Daarnaast waren ook Saelmans Makelaardij, Wauben Architects én genodigden van de Gemeente Weert, waaronder Wethouder van Eijk, aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst.
Ondanks het slechte weer hebben we er een mooi evenement van kunnen maken.
Een mooi begin van een mooi project dus!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.