Open Dag Siebersbroek Lottum
22 juni 2023

Op vrijdagmiddag 7 juli wordt woningbouwplan Siebersbroek in Lottum goed op de kaart gezet. Aan de Horsterdijk, ter hoogte van de rozenboog en het welkomstbord van Lottum, organiseren de samenwerkende partijen een open dag tussen 16.00 en 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met dit mooie plan. De aanwezige partijen die u van informatie zullen voorzien zijn:

  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe BV voor 15 levensloopbestendige woningen;
  • Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas voor 9 vrije kavels;
  • Woonwenz en Woonvereniging De Oase voor 16 sociale huurwoningen;
  • Vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en Onderhoud voor 14 woningen.

ย 

Heeft u belangstelling of wilt u graag meer informatie over woningbouwplan Siebersbroek ontvangen? Dan verwelkomen we u graag op vrijdag 7 juli. Tot dan!

Twee mijlpalen behaald
16 juni 2023

๐‡๐จ๐จ๐ ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ ๐†๐ซ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ง๐ฏ๐จ๐ซ๐ฌ๐ญ
Bij ons project Kloosterhof in Grubbenvorst zijn de mannen van Vlassak BV hard aan het werk. Het appartementencomplex heeft inmiddels het hoogste punt behaald. De appartementen zullen later dit jaar door HVG Woonpartners verhuurd worden!
ย 
๐‡๐จ๐จ๐ ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ ๐†๐ž๐ฅ๐ž๐ž๐ง
Ook de mannen van Bouwbedrijf Schroen zijn goed bezig. Inmiddels liggen bij project Lupine in Geleen de daken al op de woningen. Nu kunnen de kopers van de woningen in Geleen zich echt gaan voorbereiden op de sleuteloverdracht!
ย 
Deze behaalde mijlpalen hebben we afgelopen week dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Start Meteriks veld fase 2 Meterik
1 juni 2023

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel de verkoop van de 30 woningen binnen het project Meteriksveld fase 2 in Meterik!
In het natuurrijke Meterik worden binnen dit project 3 verschillende woningtypes gerealiseerd.

๐“๐ฒ๐ฉ๐ž ๐Ÿ ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง:
De twee-onder-รฉรฉn-kap woningen van woningtype 1 hebben een praktische leefruimte met veel tuincontact en een heerlijke open keuken. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is dit het perfecte onderkomen voor menig gezin.

๐“๐ฒ๐ฉ๐ž ๐Ÿ ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง:
In het plan worden op 2 locaties 5 aaneengesloten woningen gerealiseerd. De indeling van de leefruimte op de begane grond zorgt voor veel woongenot door het open karakter en het tuincontact vanuit de woonkamer. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is het een ideale gezinswoning.

๐“๐ฒ๐ฉ๐ž ๐Ÿ‘ ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง:
De twee-onder-รฉรฉn-kap woningen van type 3 hebben eveneens een open karakter door de verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. Ook dit type heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder, bereikbaar met een vaste trap, is een toegevoegde waarde bij de woningen en maakt het geschikt voor elk gezin.

Start verkoop Siebersbroek Lottum
15 mei 2023

๐’๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ ๐’๐ข๐ž๐›๐ž๐ซ๐ฌ๐›๐ซ๐จ๐ž๐ค ๐‹๐จ๐ญ๐ญ๐ฎ๐ฆ

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel met de verkoop van de 15 levensloopbestendige woningen van project Siebersbroek in Lottum!

Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het gezellige dorp zijn daarnaast verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.

In deze woningen worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ โ‚ฌ ๐Ÿ‘๐Ÿ•๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ,- ๐ฏ.๐จ.๐ง.
๐‡๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ฎ ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง?
Neem contact op een van de makelaars!

Eerstesteenlegging Ridder van Asenrode Villa’s
15 mei 2023

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 8 luxe villa’s van het project Ridder van Asenrode in Asenray heeft plaatsgevonden. De speeltuin naast de bouwlocatie hebben we voor deze dag omgetoverd tot een prachtige feestlocatie met de nodige versieringen.

De kopers van de woningen en de potentiรซle kopers van de laatste beschikbare villa’s van het project konden deze middag gezellig kennis maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Daarnaast mochten de kopers van de woningen ook gelijk de eerste steen van hun toekomstige woning metselen, een feestelijke mijlpaal welke zeker gevierd mag worden.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate Wethouder Dirk Franssen van de Gemeente Roermond, Janssen Bouwen | Ontwikkelen, Janssen Wuts Architecten en Jack Frenken makelaars en adviseurs aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Bouw Centro Meta Kerkrade
5 mei 2023

Inmiddels is de bouw van het project Centro Meta in Kerkrade in volle gang. Op de foto’s zijn de allereerste vorderingen te zien!
De stadswoningen zijn allemaal verkocht! Er zijn slechts nog een aantal levensloopbestendige woningen beschikbaar.
Daarnaast komt binnenkort ook het appartementencomplex binnen dit project in de verkoop. Daarover binnenkort meer informatie.

๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž?

Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs
woningmakelaars@ruijters.nl
+31(0)45 573 11 11

Eerstesteenlegging Mariahof Tienray
5 mei 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van project Mariahof Tienray bestaande uit 11 gezinswoningen. Een feestelijke mijlpaal voor alle toekomstige bewoners die vandaag zelf de eerste steen van hun woning mochten metselen.

Buiten dat de toekomstige bewoners een kijkje mochten nemen op de bouwplaats, was er natuurlijk ook de gelegenheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Naast de kopers van de woningen en HVG Real Estate, waren ook Vlassak BV, Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, Janssen Wuts Architecten , Dorpsoverleg Tienray, Wethouder Eric Beurskens en betrokkenen van de Gemeente Horst aan de Maas aanwezig.

Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde middag!

Sneakpreview Siebersbroek Lottum
2 mei 2023

In het gezellige dorp Lottum starten we binnenkort in samenwerking met VeTeBe en Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de verkoop van het plan Siebersbroek, bestaande uit 15 levensloopbestendige woningen.
Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het dorp zijn verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.
In een levensloopbestendige woning worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.
ย 
๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ โ‚ฌ ๐Ÿ‘๐Ÿ•๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ,- ๐ฏ.๐จ.๐ง.
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž?
ย 

Hoogste punt Schinnen
1 mei 2023

Bij ons project Mulderberg in Schinnen liggen de daken inmiddels al op de woningen. Dit betekent dat de 8 woningen die gebouwd worden door Janssen Bouwen | Ontwikkelen het hoogste punt hebben bereikt.

Deze mijlpaal hebben we afgelopen woensdag dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Later dit jaar zullen deze woningen door HVG Woonpartners verhuurd worden.

Binnenkort in de verkoop
Hoekwoning in Posterholt

1 mei 2023

Binnen de Gemeente Roerdalen komt binnenkort deze karakteristieke hoekwoning met eigen garage aan de Burgemeester Geradtsstraat 39 in Posterholt in de verkoop.

De ligging van deze woning is op korte afstand van uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving.

Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar.

๐•๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ โ‚ฌ ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ—.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ,- ๐ค.๐ค.
๐€๐ฅ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž?

Jack Frenken makelaars en adviseurs
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
0475 335 225
info@jackfrenken.nl

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

ยฉ 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.