Oplevering Op de Maalberg begin mei

12 mei 2021

Begin mei is gestart met de opleveringen van de 11 woningen Op de Maalberg in Asenray, afgelopen week zijn de laatste sleutels overgedragen door Janssen Bouw Ontwikkelen waarmee het project officieel ten einde is gekomen.
In totaal zijn 10 twee onder een kap woningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd.
HVG Real Estate wenst alle kopers een plezierige tijd en veel woongenot toe in hun nieuwe woning.

Realisatie Maasnielderbeek

29 april 2021

De realisatie van de mooie nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is verwezenlijkt. De 44 woningen bieden door hun diversiteit een prachtige en dynamische leefomgeving en zijn op te delen in:
– 16 levensloopbestendige woningen
– 20 half vrijstaande woningen
– 8 rijwoningen
De wijk bevindt zich in het zuidoosten van Roermond en grenst aan de Bredeweg en de Terbaansweg. Aan de andere kant kabbelt de Maasnielderbeek, de beek waarnaar dit mooie plan is vernoemd.
We wensen alle bewoners heel veel geluk en woongenot toe in deze nieuwe fase van hun leven.

Schroefpalen in Kerkrade geplaatst

29 april 2021

In opdracht van Vlassak BV zijn gisteren de schroefpalen geplaatst in het nieuwbouwproject in Kerkrade. In totaal komen hier 8 huurwoningen welke door HVG Woonpartners verhuurd gaan worden.

Eerste werkzaamheden Kerkrade gestart

8 april 2021

Afgelopen vrijdag 2 april is Vlassak BV van start gegaan met de eerste werkzaamheden op het bouwterrein in Kerkrade.
Het bouwterrein is reeds omheind met bouwhekken en de voorzieningen voor de bouw zijn geplaatst, waardoor er goed voorbereid van start gegaan kan worden.
Het project Haanrade in Kerkrade wordt in opdracht van HVG Real Estate uitgevoerd, waarbij de 8 gezinswoningen verhuurd gaan worden door HVG Woonpartners.
De oplevering van de woningen staat gepland voor februari 2022.

Contouren worden zichtbaar

26 maart 2021

Nu we het winterse weer achter ons hebben gelaten, kan er weer flink doorgewerkt worden bij nieuwbouwproject ’t Roath in Broekhuizenvorst. De verdiepingsvloeren zijn gestort en van bovenaf gezien zijn de contouren van de bouwprojecten inmiddels goed zichtbaar.
Met dank aan Steigerbouwer Voma Steigers en Bouwbedrijf Schroen voor het delen van de mooie beelden.

Voorverkoop Tienray is van start gegaan

25 maart 2021

De voorverkoop van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray is reeds van start gegaan, het plan bevat 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.
Vlassak BV gaat in september starten met de bouw, waarbij de woningen naar verwachting in juli 2022 worden opgeleverd. Doordat HVG Real Estate niet afhankelijk is van een minimumaantal verkochte woningen kunnen wij de doorgang van het project en daarmee ook de bouwstart garanderen.

Voortgang nieuwbouwplan Liduinahof

11 maart 2021

In september is het startsein gegeven voor de verkoop van het nieuwbouwplan Liduinahof in Kelpen-Oler. In samenspraak met de gemeente is een gedeelte van het plan bestemd voor de verhuur en een gedeelte voor de verkoop. Nadat 95% van het nieuwbouwplan binnen 3 maanden was verkocht is de laatste kavel deze week ook verkocht. De opleveringen van de 4 levensloopbestendige woningen, 10 hoekwoningen en 4 tussenwoningen zal medio december zijn.

Toezegging tot koop laatste kavel is een feit

5 maart 2021

Begin september is de verkoop van start gegaan van het nieuwbouwproject Luisch Hof in Broekhuizen. Het plan bestaat uit 31 woningen en is een mix tussen hoekwoningen, tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. Door te variëren met de verschillende typewoningen ontstaat er een dynamische mix van starters en doorstromers. Na de toezegging tot koop van de laatste kavel kunnen wij trots vermelden dat het gehele plan is uitverkocht.

Op zoek naar puur woongenot?

4 maart 2021

Volgende week is het zo ver … in Tienray start de verkoop van 16 woningen in de prachtige nieuwbouwwijk Zwanenberg. Bent u op zoek bent naar een nieuwe woning in een rustige omgeving? Dan is dit uw kans! In dit mooie plan worden 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd, die allemaal beschikken over een royale leefruimte voor een optimaal woongenot.
Hebben we uw interesse voor een nieuwbouwwoning in Tienray gewekt? Houd ons dan in de gaten. We houden u graag op de hoogte!

Eerste opleverfase Maasnielderbeek afgerond

4 maart 2021

Eerste opleverfase afgerond in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek
Het wachten is voor de eerste kopers beloond met de oplevering van hun woning in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek. Vanwege de omvang van het plan zijn de opleveringen verdeeld over 3 verschillende opleverfases.
De eerste fase is reeds opgeleverd. Deze opleverfase bevat 8 half-vrijstaande en 8 levensloopbestendige woningen. De laatste woning is 22 februari overgedragen aan de kopers waarmee de eerste opleverfase is afgerond.
De tweede opleverfase start halverwege maart. In deze fase worden 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 3 rijwoningen opgeleverd. In de derde en laatste opleverfase worden de laatste woningen opgeleverd. Dit zijn 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 5 rijwoningen.
HVG Real Estate wenst alle bewoners die de sleutel al in ontvangst hebben mogen nemen veel woonplezier toe!

Betrokkenheid Gemeente Roermond

25 februari 2021

Mooi om te zien hoe de gemeente Roermond betrokken is bij de nieuwbouwprojecten die in Roermond gerealiseerd worden. Wethouder Angely Waajen-Crins en Projectleider Pauline Buurman zijn een kijkje komen nemen bij het nieuwbouwproject Maasnielderbeek. De eerste woningen aldaar worden vanaf deze week opgeleverd.

Leiverse Velden fase 2 uitverkocht

11 februari 2021

De handtekening is gezet onder het koopcontract van de laatste beschikbare woning van het nieuwbouwplan Leiverse Velden fase 2. Hiermee zijn alle 8 levensloopbestendige woningen uitverkocht. 

We hebben de realisatie en verkoop van dit mooie plan mede te danken aan: Maat Makelaars, Janssen Bouwen | Ontwikkelen en Gemeente Nederweert.

Bouwstart Liduinahof Kelpen-Oler

21 januari 2021

Vlassak BV is recent gestart met het ontgraven van de bouwputten. Hiermee zijn wij officieel van start gegaan met de realisatie van maar liefst 18 woningen in de attractieve kerkgemeenschap Kelpen-Oler.
Er worden 4 levensloopbestendige woningen en 14 starters-/gezinswoningen gerealiseerd. Een gedeelte van deze starters/gezinswoningen wordt in samenspraak met de gemeente Leudal verhuurd via HVG Woonpartners.
Er is op dit moment nog maar 1 levensloopbestendige woning beschikbaar via Maat Makelaars of Saelmans Makelaardij, de resterende woningen in het nieuwbouwplan Liduinahof zijn reeds verkocht!

HVG Real Estate maakt vliegende start in het nieuwe jaar

7 januari 2021

HVG Real Estate begint voortvarend aan 2021 met de opstart van diverse nieuwbouwprojecten, verspreid door Limburg. Kenmerkend is dat alle projecten welke deze week zijn opgestart ook dit jaar worden opgeleverd aan de kopers!
Op maandag 4 januari is in Ell, fase 3 van het nieuwbouwplan Steenen Bampt van start gegaan. Bouwbedrijf Schroen is begonnen met het uitzetten van de bouwvakken. Een dag erna is gestart met de voorbereidingen van de funderingen. Alle 5 de woningen waren binnen 4 maanden verkocht.
Op dinsdag 5 januari is in opdracht van Janssen Bouw Ontwikkelen begonnen met het aanbrengen van de grondverbetering voor het nieuwbouwplan Koramic-Het Lager in Belfeld. Hier worden 4 levensloopbestendige woningen en 2 half vrijstaande woningen gerealiseerd. Op 1 woning na zijn alle woningen verkocht.
Op het einde van deze week gaat ook de schop in de grond in Leveroy. Hier wordt gestart met het grondwerk voor het nieuwbouwproject Leiverse velden fase 2. 6 van de 8 levensloopbestendige woningen zijn verkocht en 1 kavel is reeds onder optie.

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.