Project Kelpen-Oler in een handomdraai

27 augustus 2021

De video geeft het bouwtraject weer van project Liduinahof in Kelpen-Oler

Mooie plek in het dorpje Vilt

12 augustus 2021

Op deze mooie plek in het dorpje Vilt (gemeente Valkenburg aan de Geul) wordt een fraai nieuwbouwplan gestart waar 7 levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd.
Vorderingen van dit nieuwbouwplan volgen?
Hou dan vooral onze website www.hvgrealestate.nl of onze Facebookpagina in de gaten!

Woningen Tienray verkocht

5 augustus 2021

De woningen van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray zijn allemaal verkocht. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen. We wensen alle kopers alvast veel geluk in hun nieuwe, toekomstige woning.

Bloemetje Maasnielderbeek

29 juli 2021

De woningen van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray zijn allemaal verkocht. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen. We wensen alle kopers alvast veel geluk in hun nieuwe, toekomstige woning.

Kennismaking in Broekhuizenvorst

16 juli 2021

Vandaag hebben de kopers van HVG Real Estate en huurders van HVG Woonpartners met elkaar kennis gemaakt bij Project ’t Roath in Broekhuizenvorst. Nu de ruwbouw is voltooid en de afbouw flink vordert was dit het ideale moment om de toekomstige bewoners uit te nodigen om hun nieuwbouwwoning te komen bekijken.
Aan de Toon Reijndersstraat worden momenteel 10 woningen gerealiseerd waarvan 4 levensloopbestendige woningen, waarbij de oplevering gepland staat voor september.

Kennismaking in Belfeld

9 juli 2021

Vanmiddag is onder een informele setting een kennismakingsbijeenkomst gehouden voor het project Koramic-Het Lager in Belfeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 2 half vrijstaande woningen en 4 levensloopbestendige woningen.
Naar verwachting kunnen de kopers in november hun intrek nemen in hun nieuw opgeleverde woning!

Verkoop Tienray verloopt snel

9 juli 2021

De verkoop van de woningen, behorende tot het plan Zwanenberg in Tienray verloopt ontzettend snel. Momenteel is er van de 16 woningen die gebouwd gaan worden nog slechts 1 gezinswoning te koop. Interesse? Ben er dan nu snel bij, want weg is weg!
Gemeente Horst aan de Maas, Vlassak BV, Dorp Dorpsoverleg Tienray.

Eerste woningen Liduinahof voorzien van het dak

22 juni 2021

De eerste woningen van het nieuwbouwplan in Liduinahof in Kelpen Oler zijn voorzien van een dak. De 4 levensloopbestendige en 14 woningen uit twee-onder-een-kap en geschakelde woningen worden in het najaar opgeleverd!

Einde stageperiode

22 juni 2021

Na een prettige en leerzame stageperiode van 20 weken gaat onze stagiair ons verlaten om zijn opleiding Built Environment aan Zuyd Hogeschool voort te zetten. Wij wensen hem hierbij heel veel succes en bedanken hem voor de prettige samenwerking!

Let’s get started in Tienray!

16 juni 2021

Let’s get started!
De eerste bouwhekken rondom het nieuwbouwproject Zwanenberg in Tienray zijn geplaatst. Hier zullen 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd worden. De levensloopbestendige woningen zijn reeds verkocht. Van de gezinswoningen zijn er nog enkele beschikbaar.

Hoogste punt Leveroy bereikt

16 juni 2021

Inmiddels heeft de bouw van ons nieuwbouwproject in Leveroy het hoogste punt bereikt. Hiermee komt de realisatie van de levensloopbestendige woningen weer een stukje dichterbij!

Bouw Kerkrade op schema

15 juni 2021

De bouw van de woningen in Kerkrade loopt op schema. Inmiddels zijn de helft van de woningen door HVG Woonpartners al verhuurd aan de nieuwe bewoners!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.