Uitnodiging 2de informatiemiddag ontwikkeling Asenray West
30 oktober 2023

Graag nodigen wij u uit voor een informatiemiddag betreffende de voortgang van de ontwikkelingen in Asenray West. Als HVG Real Estate hechten wij er veel waarde aan om de omgeving op de hoogte te houden en te betrekken bij de aanstaande ontwikkeling.
ย 
Tijdens de recente bijeenkomst hebben wij de suggesties en aandachtspunten vanuit de gemeenschap zorgvuldig meegenomen in het verdere ontwikkelingsproces. In deze komende informatiemiddag willen wij het stedenbouwkundig ontwerp aan u presenteren en uw vragen beantwoorden.
ย 
De presentatie zal worden verzorgd door:
Janssen Wuts Architecten
HVG Real Estate
Tevens zal een vertegenwoordiger van de Gemeente Roermond aanwezig zijn om toehoorder te zijn en eventuele vragen te beantwoorden.
ย 
Wij nodigen u uit voor deze informatiemiddag op ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ”:๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ. De middag zal naar verwachting duren tot ongeveer 18:00/18:30 uur. De locatie van de bijeenkomst is ๐†๐ž๐ฆ๐ž๐ž๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ๐ฌ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ƒ๐ž ๐ƒ๐ฎ๐ฎ๐ฉ, ๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ƒ๐จ๐ซ๐ฉ๐ฌ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐š๐ญ ๐Ÿ—๐Ÿ•, ๐Ÿ”๐ŸŽ๐Ÿ’๐Ÿ ๐‹๐ ๐ข๐ง ๐€๐ฌ๐ž๐ง๐ซ๐š๐ฒ.
ย 
Indien u interesse heeft om deel te nemen aan deze informatiemiddag, verzoeken wij u vriendelijk om vรณรณr ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ uw aanwezigheid aan te melden via het e-mailadres info@hvgrealestate.nl of telefonisch via 0475-794013. Gelieve bij uw aanmelding uw naam, adres en het aantal personen vermelden.
ย 
Wij kijken ernaar uit u op woensdag 15 november te mogen ontmoeten en uw inbreng te horen.

Uitnodiging informatieavond voormalige LIDL-supermarkt Schildstraat te Brunssum
27 oktober 2023

Bij HVG Real Estate hechten we veel waarde aan het informeren van de gemeenschap over aankomende bouwontwikkelingen.
ย 
Wij willen u daarom graag uitnodigen voor een informatieavond betreffende de herontwikkeling van de voormalige LIDL-locatie aan de Schildstraat te Brunssum. Tijdens deze avond zullen wij onze plannen met betrekking tot deze locatie presenteren en horen we graag uw vragen en opmerkingen.
ย 
De volgende partijen zullen aanwezig zijn bij deze avond:
Gemeente Brunssum
Janssen Wuts Architecten
HVG Real Estate
ย 
Deze partijen staan open voor discussie en dialoog met betrekking tot de geplande herontwikkeling van deze locatie.
ย 
U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze informatieavond op ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ—:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ. De avond zal naar verwachting ongeveer รฉรฉn tot twee uur duren en vindt plaats in ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ญ๐›๐ซ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐„๐ฆ๐ฆ๐š ๐๐จ๐ฏ๐š, ๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐Š๐จ๐จ๐ฅ๐ฐ๐ž๐  ๐Ÿ’๐Ÿ’.
ย 
Als u graag aanwezig wilt zijn vragen wij u vriendelijk om u vรณรณr ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ aan te melden via het e-mailadres info@hvgrealestate.nl of via telefoonnummer 0475-794013. Gelieve bij uw aanmelding uw naam, adres en het aantal personen vermelden.
ย 
Wij kijken ernaar uit u op donderdag 16 november te mogen verwelkomen.

Nieuwe Gracht Kerkrade nu in prijs gedaald!
26 oktober 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de prijzen van onze woningen bij nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade zijn verlaagd!ย 
ย 
Dit is jouw kans om jouw droomhuis te bemachtigen in een fijne omgeving tegen een nog aantrekkelijker tarief.ย 
ย 
Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons of een van de makelaars op en ontdek hoe jij kunt wonen in stijl bij nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade.ย 
ย 
Betrokken makelaars:
Damen Makelaardij
Boek & Offermans Makelaars
ย 
ย 

Update vanaf de bouwplaats in Mariahof Tienray, woningen wind-/waterdicht!
18 oktober 2023

Daarnaast is Vlassak BV deze week begonnen met het spackspuiten van de plafonds en het stucwerk van de wanden. Momenteel zijn ze ook druk bezig met het tegelwerk van de sanitaire ruimtes, wat de woningen echt tot leven brengt!

Verder is er nog meer goed nieuws: in week 45 worden de nuts aangesloten, waardoor ze direct kunnen overgaan tot het plaatsen van de voordeuren om de woningen volledig afsluitbaar te maken!

We kijken ernaar uit om dit prachtige project tot in de puntjes te voltooien. Blijf ons volgen voor meer updates!

Perceel laatste beschikbare villa in Asenray vergroot!
17 oktober 2023

ย 
Het perceel van de laatste beschikbare villa in ons nieuwbouwproject Ridder van Asenrode in Asenray is vergroot tot een indrukwekkende 1090 vierkante meter! Meer ruimte om te genieten, te ontspannen en te leven in luxe.
ย 
De funderingen zijn reeds gestort en we zijn verheugd om aan te kondigen dat de gegarandeerde oplevering gepland staat voor het tweede kwartaal van 2024!ย 
Mis deze kans niet om te genieten van luxe, comfort en ruimte in deze prachtige omgeving.
ย 
Op zoek naar meer informati?
Of neem vandaag nog contact met ons of Jack Frenken makelaars en adviseurs op voor meer informatie!
WA0562 3D 01_20230620

Levensloopbestendige woningen Holsterveld Vlodrop in prijs gedaald!
11 oktober 2023

Geweldig nieuws voor toekomstige bewoners van Vlodrop! De prijzen van onze levensloopbestendige woningen in project Holsterveld zijn GEDAALD!ย 
ย 
Dit is jouw kans om jouw droomhuis te bemachtigen tegen een aantrekkelijkere prijs.
ย 
Holsterveld biedt comfortabele en moderne woningen die geschikt zijn voor alle levensfasen die zorgen voor een zorgeloze woonervaring. Of je nu op zoek bent naar jouw eerste huis, een plek voor het gezin, of een comfortabel pensioen, Holsterveld heeft voor iedereen iets te bieden.
ย 
Geniet van de rust en natuurlijke schoonheid van Vlodrop, terwijl je toch dichtbij alle nodige voorzieningen bent.
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐๐ข๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐›๐จ๐ฎ๐ฐ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ?
Neem dan contact op met een van onze makelaars!
Jack Frenken makelaars en adviseurs
Maat Makelaars
ย 

Open Dag Meteriksveld fase II Meterik
9 oktober 2023

Ontdek jouw toekomst bij Meteriksveld Fase II! Kom naar onze open dag op 12 oktober in Meterik en maak kennis met dit fantastische nieuwbouwproject.
ย 
Op deze dag krijg je de unieke kans om de uitgezette kavels te bezichtigen en je te laten inspireren door de mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis.
ย 
Datum: 12 oktober 2023
Tijd: 16:00-19:00
Adres: Sint Jansstraat, Meterik
ย 
Of je nu op zoek bent naar je eerste woning, een gezinswoning, of een investeringsmogelijkheid, wij hebben de perfecte optie voor jou! Ons team staat klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.
ย 
Mis deze kans niet om de toekomstige mogelijkheden te verkennen en je dromen waar te maken.
ย 
Tot ziens op onze open dag bij Meteriksveld Fase II!ย 

Eerste daken geplaatst Centro Meta Kerkrade!
5 oktober 2023

We zijn verheugd om te delen dat de eerste daken zijn geplaatst in ons nieuwbouwproject.

Dit is een belangrijke mijlpaal in ons avontuur, en we kunnen niet wachten om meer prachtige huizen te zien verschijnen.

Onze dank gaat uit naar het team van Janssen Bouwen l Ontwikkelenย die dit met hun toegewijde bouwers mogelijk hebben gemaakt!

Blijf onze website in de gaten houden voor meer updates over Centro Meta Kerkrade en de spannende ontwikkelingen die nog komen gaan!

Open Huizen Dag groot succes!
3 oktober 2023

De Open Huizen Dag was een groot succes bij onze nieuwbouwprojecten Ridder van Asenrode in Asenray en Centro Meta in Kerkrade!

ย 
Bedankt aan alle bezoekers en geรฏnteresseerden die de moeite hebben genomen om bij ons langs te komen. Het was fantastisch om jullie te verwelkomen en jullie enthousiasme te zien.
ย 
Heb je de Open Huizen Dag gemist? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning in deze prachtige nieuwe wijken.
ย 

Hoogste punt Aelser Woonhofje bereikt
27 september 2023

Bij nieuwbouwproject Aelser Woonhofje, bestaande uit 12 levensloopbestendige woningen, is het hoogste punt van de bouw bereikt. Dit hebben we op een feestelijke manier gevierd. Voor het harde werk van de bouwvakkers was een traktatie op zijn plaats in de vorm van een lekker frietje met een snack. Een mooie mijlpaal van dit fraaie plan.

Op zoek naar jouw perfecte vrijstaande villa in Asenray? Ontdek het Nieuwbouwproject Ridder van Asenrode tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
25 september 2023

Stap binnen in de wereld van luxe en comfort die deze prachtige vrijstaande villa’s te bieden hebben. Ridder van Asenrode wordt jouw persoonlijke toevluchtsoord, waar moderniteit en elegantie samenkomen.
ย 
๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ค๐ข๐ž๐ณ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐‘๐ข๐๐๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐€๐ฌ๐ž๐ง๐ซ๐จ๐๐ž?
Exclusieve vrijstaande villa’s met een hoogwaardige afwerking.
Een schilderachtige locatie in Asenray, omgeven door groen en rust.
Royale kavels voor ultieme privacy en ruimte.
ย 
๐“๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐๐ž ๐Ž๐ฉ๐ž๐ง ๐‡๐ฎ๐ข๐ณ๐ž๐ง ๐ƒ๐š๐ :
Verken onze prachtige villaโ€™s en ervaar de weelderige levensstijl.
Geniet van de rustige omgeving en ontdek de mogelijkheden van wonen in Ridder van Asenrode.
Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat jij de villa van je dromen kunt vinden.
ย 
Mis deze kans niet om jouw toekomstige thuis te ontdekken. Breng je familie en vrienden mee en bezoek ons tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
ย 
Datum: 30 september 2023
Tijd: 11:00u tot 15:00u
Locatie: Molenakker, Asenray
ย 
๐‹๐„๐“ ๐Ž๐: er is slechts nog 1 vrijstaande villa beschikbaar!
๐๐ž๐ญ๐ซ๐จ๐ค๐ค๐ž๐ง ๐Œ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐š๐š๐ซ:
Jack Frenken makelaars en adviseurs

Op zoek naar jouw droomhuis in Kerkrade? Ontdek het Nieuwbouwproject Centro Meta tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
25 september 2023

Dit is jouw kans om een exclusieve kijk te nemen in onze moderne, stijlvolle woningen die binnenkort het hart van deze bruisende gemeenschap zullen vormen.
ย 
๐–๐š๐ญ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐‚๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐จ ๐Œ๐ž๐ญ๐š ๐ฎ๐ง๐ข๐ž๐ค?
Eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking.
Een centrale locatie in het hart van Kerkrade, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Een mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen รฉn appartementen
ย 
๐“๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐๐ž ๐Ž๐ฉ๐ž๐ง ๐‡๐ฎ๐ข๐ณ๐ž๐ง ๐ƒ๐š๐ :
Verken onze woningen en ervaar de ruimte en kwaliteit.
Ontdek de aantrekkelijke omgeving en de voordelen van wonen in Centro Meta.
Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden, zodat je de beste keuze voor jouw toekomstige thuis kunt maken.
ย 
Mis deze kans niet om de toekomstige plek van jouw dromen te verkennen. Breng je familie en vrienden mee en ontdek wat Centro Meta te bieden heeft tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
ย 
Datum: 30 september 2023
Tijd: 11:00u tot 15:00u
Locatie: Einderstraat, Kerkrade
ย 
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Centro Meta!
๐‹๐„๐“ ๐Ž๐: er zijn slechts nog enkele levensloopbestendige woningen beschikbaar!
๐๐ž๐ญ๐ซ๐จ๐ค๐ค๐ž๐ง ๐Œ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐š๐š๐ซ:
Boek & Offermans Makelaars; Jouw makelaar in Limburg
ย 
ย 

Verkoop 19 appartementen Residentie De Kleine Hei officieel van start
23 september 2023

Vandaag is het startsein gegeven voor de verkoop van de 15 appartementen en 4 penthouse appartementen van Residentie De Kleine Hei. Dit statige appartementencomplex, dat samensmelt met de groene omgeving, wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige basisschool Elckerlyc in Elsloo.

In grote getalen waren de geรฏnteresseerden aanwezig bij de verkoopstart in het Maaslandcentrum in Elsloo. De makelaars van Heykens Makelaardij en Aelmans Makelaardij hebben de 15 appartementen type A, B en C en de 4 penthouse appartementen type D en E, inclusief 1 of 2 privรฉparkeerplaatsen, uitgebreid gepresenteerd.

Hans Zegwaard, kopersbegeleider bij HVG Real Estate heeft vervolgens uitleg gegeven over de mogelijkheid van het totaal ontzorgen nรก de aankoop van een appartement. Denk hierbij aan het regelen van een vloer, muurafwerking, raambekleding, keuken en zelfs de verhuizing. Met een woonklaarpakket kunnen de nieuwe bewoners na het verkrijgen van de sleutel meteen genieten van hun nieuwe, woonklare thuis.

We kijken terug op een geslaagde verkoopstart en wensen de geรฏnteresseerden veel succes tijdens het mooie traject richting een nieuw appartement van Residentie De Kleine Hei.

Hoogste punt Mariahof Tienray bereikt
23 september 2023

Op de plek waar vroeger de Mariaschool in Tienray lag, is de bouw van 11 gezinswoningen in volle gang. Het hoogste punt van het mooie nieuwbouwplan is inmiddels bereikt. Dit hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd door het harde werk van de bouwvakkers te belonen met een lekker frietje en een snack tussen de middag. Op naar de voltooiing van deze mooie woningen.

Open Dag Meteriks veld fase 2 zeer geslaagd
11 september 2023

Afgelopen zaterdag hebben we onder de stralende zon onze woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 woonstudioโ€™s) kunnen presenteren tijdens de Open Dag van nieuwbouwplan Meteriks veld fase 2. Onder het genot van een lekkere versnapering en een verfrissend drankje hebben onze makelaars Maas en Peel Makelaardij en VeTeBe een aantal mooie gesprekken gevoerd met geรฏnteresseerden over de beschikbare woningen. Daarnaast heeft onze kopersbegeleider Hans Zegwaard uitleg gegeven over onze woonklaarpakketten, die de kopers volledig kunnen ontzorgen tijdens de drukke periode die het kopen van een nieuwbouwwoning met zich meebrengt.

Voorbereiding Open Dag Meterik in volle gang
6 september 2023

De voorbereidingen voor de Open Dag die aanstaande zaterdag plaatsvindt in Meterik, zijn in volle gang. Van 14.00 – 16.00 uur staan we klaar om je te informeren over de mogelijkheden van de 36 woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studioโ€™s) die door HVG Real Estate worden gerealiseerd in nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. Het hele nieuwbouwplan zal bestaan uit meer dan 100 woningen. Ook de andere partijen, zoals Van Stiphout projectontwikkeling en CPO-groep zijn aanwezig, net als de gemeente Horst aan de Maas die je algemene informatie over het gehele plan kan verstrekken.

De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de โ€˜grote wegโ€™ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd.

We zien je graag op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot dan!

Open Dag Meteriks veld fase 2 op zaterdag 9 september
30 augustus 2023

Op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur kun je kennismaken met de bouwplannen van nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de โ€˜grote wegโ€™ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd. We nodigen iedereen uit voor een gezellige kennismaking, waarbij je informatie kunt verkrijgen over de diverse mogelijkheden. De volgende partijen zijn deze dag aanwezig:

  • De gemeente Horst aan de Maas met informatie over het plan het algemeen;
  • Van Stiphout projectontwikkeling met 27 rijwoningen en tweekappers;
  • CPO-groep met 14 woningen;
  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe met 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studioโ€™s.

Heb je interesse in een van de woningen van Meteriks veld fase 2? Je bent van harte welkom op 9 september. Tot dan!

Overname Centro Meta
28 juli 2023

We zijn trots op ons nieuwbouwplan Centro Meta en de overname van HEEMwonen van het appartementencomplex met 23 appartementen binnen dit mooie plan in Kerkrade. Mevr. Van Beek van HEEMwonen en dhr. Boonen van HVG Real Estate hebben deze mooie overname vandaag beklonken. Centro Meta is mogelijkerwijs een mooi begin van een vruchtbare samenwerking. We wensen HEEMwonen veel succes en de toekomstige bewoners een fijne woonomgeving toe.

Hoogste punt Villa’s Ridder van Asenrode bereikt
27 juli 2023

Het hoogste punt van de Villaโ€™s die we hebben ontwikkeld voor nieuwbouwplan Ridder van Asenrode is bereikt. Dat hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd. Voor het harde werk van de bouwvakkers was een traktatie op zijn plaats. Tussen de middag konden ze genieten van een lekker frietje met een snack, verzorgd door Frietwagen KMG.

Eerstesteenlegging en Open Dag Centro Meta Kerkrade
22 juli 2023

Gisteren was de eerstesteenlegging van nieuwbouwproject Centro Meta fase 1 en 2 aan de Einderstraat in Kerkrade een feit. Na een korte toespraak van Wethouder Weijers hebben de toekomstige bewoners van de stadswoningen en levensloopbestendige woningen zelf de eerste steen gemetseld. Aansluitend hebben de โ€˜nieuwe burenโ€™ beter kennis met elkaar kunnen maken onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Alle stadswoningen van Centro Meta zijn reeds verkocht. Van de levensloopbestendige woningen zijn er nog 8 beschikbaar. Vanaf 17.30 uur was er voor geรฏnteresseerden de kans om meer informatie te verkrijgen over deze woningen, die met een optionele indeling van de bovenverdieping kunnen transformeren tot een mooie gezinswoning.

Naast de kopers van de woningen, geรฏnteresseerden en HVG Real Estate, waren ook Janssen Bouw, Boek & Offermans Makelaardij, Janssen Wuts Architecten en betrokkenen van de Gemeente Kerkrade aanwezig.

Woningen Ambacht Panningen opgeleverd
21 juli 2023

Op de oude VMBO-locatie in de kern van Panningen hebben we maar liefst 8 patiowoningen en 4 rijwoningen gerealiseerd. Afgelopen week hebben we alle woningen opgeleverd. De nieuwe bewoners hebben de sleutel ontvangen en kunnen heerlijk genieten van hun nieuwe โ€˜thuisโ€™.

Met trots kijken we terug op dit mooie project en wensen de nieuwe bewoners dan ook een hele mooie tijd toe.

Bouwrijp maken Meteriks veld fase 2
19 juli 2023

Gemeente Horst aan de Maas is volop bezig met het bouwrijp maken van de grond voor nieuwbouwproject Meteriks veld fase 2. Nadat deze werkzaamheden zijn afgerond, kunnen we in december beginnen met het realiseren van 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio-appartementen. Het wordt ideaal wonen in deze prachtige woonwijk op een natuurrijke locatie.

Eerstesteenlegging Aelser Woonhofje Elsloo
15 juli 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 12 woningen van project Aelser Woonhofje in Elsloo. Na een korte toespraak van de wethouder รฉn een bewoner, hebben de toekomstige bewoners symbolisch de eerste steen gemetseld.

Aansluitend hebben de kopers tijdens deze gezellige middag, onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine, elkaar beter leren kennen. Naast de kopers waren ook veel buurtbewoners aanwezig om hun โ€˜nieuwe burenโ€™ te verwelkomen.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate, Wethouder Hendrix van de Gemeente Stein, Vlassak Aannemingsbedrijf, Janssen Wuts Architecten en Aelmans Makelaardij aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Feestelijke Open Dag in Vlodrop
14 juli 2023

We hebben gisteren de Open Dag van nieuwbouwplan Holsterveld op een feestelijke manier gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben Maat Makelaars, Jack Frenken Makelaardij en Vlassak Aannemingsmaatschappij de bezoekers kunnen voorzien van de informatie en mogelijkheden van dit mooie plan op een natuurrijke locatie in Vlodrop. Op zowel de levensloopbestendige woningen als de gezinswoningen zijn reeds een aantal opties genomen.

Ook Wauben Architects en de gemeente Roerdalen waren tijdens deze feestelijke Open Dag aanwezig.

De maquette van het plan Holsterveld is op dit moment te bezichtigen in de etalage van het pand aan de Markt 6 in Vlodrop.

Open Dag Centro Meta Kerkrade
11 juli 2023

Op de bouwlocatie waar nieuwbouwproject Centro Meta wordt gerealiseerd, zijn de werkzaamheden in volle gang. Ongeveer 80% van de woningen zijn al verkocht. Er zijn nog maar een klein aantal woningen te koop, alle reden om er snel bij te zijn. We willen geรฏnteresseerden dan ook op vrijdag 21 juli tussen 17.30 en 19.00 uur op een feestelijke manier welkom heten om de mogelijkheden voor de beschikbare levensloopbestendige woningen met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mรฉt de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping te bekijken. We zien u graag verschijnen zodat we u, samen met onze makelaar Boek&Offermans, volledig kunnen informeren over de mogelijkheden die het wonen in Centro Meta te bieden heeft.

Succesvolle Open Dag Siebersbroek Lottum
8 juli 2023

Het was gisteren een mooie dag in Lottum, waar het schitterende weer ons zeker niet in de steek heeft gelaten. De opkomst tijdens de Open Dag van woningbouwplan Siebersbroek in Lottum was een succes!

Een zeer gemengd publiek heeft het evenement in groten getale bezocht. Er was een gelijkmatige verdeling wat betreft de interesse voor de verschillende type woningen die de aanwezige partijen te bieden hadden. Er was voor ieder wat wils, zoals 9 vrije kavels van Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas, 16 sociale huurwoningen van Woonwenz en Woonvereniging De Oase, 14 woningen van vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en niet te vergeten ons eigen aanbod van 15 energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Dit laatste type woning met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mรฉt de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping heeft een aantal mooie gesprekken en geรฏnteresseerden opgeleverd met onze makelaars VeTeBe en Maas en Peel VeTeBe.

We kijken dan ook terug op een geslaagd evenement, waar we onder het genot van een hapje en een drankje, de bezoekers optimaal hebben kunnen informeren. We bedanken gemeente Horst aan de Maas voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!

Artikel Nieuwe Gracht in De Limburger
6 juli 2023

Vandaag heeft dagblad De Limburger, editie Parkstad-Kerkrade, een mooi artikel geplaatst over ons nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade. We gaan hier 14 twee-onder-รฉรฉn-kap woningen bouwen met de mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken. Wethouder Tim Weijers is blij dat er schot in de zaak zit en refereert hierbij naar een ander nieuwbouwproject van HVG Real Estate, Centro Meta in Kerkrade, waar we al volop met de bouw bezig zijn. We zijn blij dat we de wijk een extra impuls kunnen geven.

Open Dag Holsterveld Vlodrop
4 juli 2023

Tussen de kern van Vlodrop en haar landerijen wordt nieuwbouwplan Holsterveld gerealiseerd. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-รฉรฉn-kap woningen.

Op donderdag 13 juli organiseren we van 17.00 โ€“ 19.00 uur een open dag aan de Gildenlaan in Vlodrop. Samen met Vlassak aannemingsmaatschappij en makelaars Jack Frenken en Maat Makelaars heten we iedereen van harte welkom om, onder het genot van een lekkere versnapering, een goed beeld te schetsen van het nieuwbouwplan en te informeren over de mogelijkheden. Ook architect Wauben zal een bezoek brengen aan het event om de filosofie achter de bouwplannen met u te delen.

Laat u informeren over de mogelijkheid om te wonen in een omgeving die openheid, rust en sfeer uitstraalt.

Tot donderdag 13 juli!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

ยฉ 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.