Kijkdag Centro Meta Kerkrade geslaagd

24 januari 2023

Afgelopen zaterdag heeft de kijkdag bij project Centro Meta in Kerkrade plaatsgevonden. Het terrein waar ooit de Aldi en de Schoenenreus gevestigd waren, wordt omgetoverd tot een ware nieuwe woonwijk met maar liefst 58 woningen bestaande uit stadswoningen, levensloopbestendige woningen én appartementen.
 
Ook Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs was hierbij aanwezig om de geïnteresseerden van alle informatie over dit project te voorzien. Ondanks het koude weer was het zeker een geslaagde dag, waar De Limburger een mooi stuk over heeft geschreven!
 
Er zijn nog verschillende woningen van zowel fase I als fase II beschikbaar. Meer informatie over dit project is te vinden via www.centrometa.nl

Aelser Woonhofje Elsloo uitverkocht

20 januari 2023

De 12 levensloopbestendige woningen van project Aelser Woonhofje welke aan de Stationsstraat in Elsloo worden gerealiseerd zijn inmiddels uitverkocht!
Maar de 7 levensloopbestendige woningen van ons nieuw project De Poolster in Elsloo zijn wél nog beschikbaar!
 
Interesse in deze woningen?

Nieuwbouwevent Centro Meta Kerkrade

11 januari 2023

Ziet u zichzelf al wonen nieuwbouwproject Centro Meta? Dit project bestaat uit een mooie mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen én appartementen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De woningen zijn voorzien van energielabel A++++ (energieneutraal), waardoor u profiteert van zéér lage energielasten, een hogere leennorm én een extra laag rente tarief.
 
Uiteraard zijn de makelaars van Ruijters Woningmakelaars aanwezig om u geheel vrijblijvend te informeren over zowel de levensloopbestendige woningen als de stadswoningen. Tevens is er voor iedere woning een woonklaarpakket beschikbaar, waarmee de woning volledig instapklaar wordt opgeleverd.
 
Heeft u interesse in een van de levensloopbestendige woningen of een stadswoning?
 
Dan zien wij u graag tijdens het nieuwbouwevent op zaterdag 21 januari tussen 11.00u en 13.00u op de bouwplaats aan de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade.
 
De koffie staat voor u klaar! 

Start verkoop De Poolster Elsloo

6 januari 2023

Met trots mogen wij de verkoop van 7 levensloopbestendige, energie-neutrale woningen (A++++) van het project De Poolster in Elsloo aankondigen!
 
Een levensloopbestendige woning is geschikt voor elke levensfase. De woning groeit als het ware mee met de bewoners. Dus ook al voelt u zich nu nog jong en fit, een levensloopbestendige woning voorkomt dat u op een later tijdstip moet verhuizen vanwege ouderdom of een beperking.
 
De 7 levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd op een locatie waar voorheen basisschool De Poolster was gesitueerd, aan de Dross. Saldenstraat en Dross. Lambermontstraat met een rustig karakter, zonder drukke, doorgaande wegen. Naast de ruime en vrije ligging is de groene omgeving en de aanwezige speeltuin een echte aanvulling op de leefbaarheid van dit mooie nieuwbouwplan.

Kerstgroet

21 december 2022

𝒲𝑒 𝓌𝑒𝓃𝓈𝑒𝓃 𝒿𝓊𝓁𝓁𝒾𝑒 𝒻𝒾𝒿𝓃𝑒 𝒻𝑒𝑒𝓈𝓉𝒹𝒶𝑔𝑒𝓃
𝐸𝓃 𝑒𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓁𝓊𝓀𝓀𝒾𝑔 𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓏𝑜𝓃𝒹 𝓃𝒾𝑒𝓊𝓌𝒿𝒶𝒶𝓇
𝒪𝑜𝓀 𝒾𝓃 𝟤𝟢𝟤𝟥 𝓈𝓉𝒶𝒶𝓃 𝓌𝑒 𝓌𝑒𝑒𝓇 𝓋𝑜𝑜𝓇 𝒿𝓊𝓁𝓁𝒾𝑒 𝓀𝓁𝒶𝒶𝓇
𝐸𝓃 𝒷𝑜𝓊𝓌𝑒𝓃 𝓌𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒𝓃 𝒶𝒶𝓃 𝑒𝑒𝓃 𝓃𝒾𝑒𝓊𝓌 𝓂𝑜𝑜𝒾 𝒿𝒶𝒶𝓇
𝒯𝑒𝒶𝓂 𝐻𝒱𝒢 𝑅𝑒𝒶𝓁 𝐸𝓈𝓉𝒶𝓉𝑒

Project Lupine in Geleen verkocht

16 december 2022

Het mooie nieuwbouwplan Lupine in Geleen is volledig verkocht. De bouw van de 14 twee-onder-een-kap-woningen en 4 vrijstaande woningen is al enkele maanden geleden in gang gezet. Rond de bouwvak van 2023 worden de woningen opgeleverd en kunnen de nieuwe bewoners hun intrek doen.

Woningen Mariahof Tienray verkocht

8 december 2022

De 11 gezinswoningen in de prachtige nieuwe woonwijk Mariahof in Tienray zijn allemaal verkocht. In januari starten de bouwwerkzaamheden op de plek waar vroeger de Mariaschool lag. Naast de rust van Tienray, heeft het naastgelegen Horst een gezellig centrum met een ruim assortiment aan winkels, horeca en speciaalzaken. De nieuwe bewoners kunnen in oktober van volgend jaar gaan genieten van het woongenot dat Mariahof zal gaan bieden.

Sterk onderweg!

24 november 2022

Onze drie projecten in Geleen lopen mooi op schema. De 28 gasloze en energiezuinige appartementen van de stijlvolle complexen Anemone (16 appartementen) en Daisy (12 appartementen) krijgen steeds meer body. De appartementen worden rond de bouwvak 2023 opgeleverd.

Ook de bouw van de 18 gasloze en nagenoeg energieneutrale woningen van het project Lupine loopt gelijk met de tijdsplanning en zullen ook rond de bouwvak 2023 worden opgeleverd. Lupine is een nieuwbouwplan met een prachtige uitstraling en bestaat uit 14 twee-onder-een-kap-woningen en 4 vrijstaande woningen.

Project Laarveld mooi op schema!

17 november 2022

Ons project in de wijk Laarveld is in volle gang. De bouw van de 8 twee-onder-een-kap-woningen worden volgens planning media februari 2023 opgeleverd.

De wijk Laarveld is ruim opgezet en bevindt zich dicht bij bossen en weidse graslanden. De nieuwe bewoners kunnen vanaf februari dan ook volop genieten van het natuurlijk karakter dat Laarveld te bieden heeft.

Ons project Mulderberg in het prachtige Schinnen is van start!

11 november 2022

Gelegen in het idyllische Zuid-Limburgse landschap worden 8 mooie gezinswoningen gebouwd. In de uitloper van het Plateau van Doenrade krijgt je het gevoel dat je in het buitenland woont, terwijl je toch centraal en dichtbij alle voorzieningen van de stad hebt van zoal; Geleen, Hoensbroek, Brunssum en Heerlen.

De Mulderberg wordt opgeleverd in oktober 2023, zal worden gerealiseerd door HVG Real Estate en in de verhuur komen bij HVG Woonpartners.

Energieneutraal wonen in Asenray!

4 november 2022

Besparen op uw energiekosten is dichterbij dan u denkt. In het nieuwbouwplan Ridder van Asenrode in Asenray, ook wel ‘Roermonds groen’ genoemd, worden energiezuinige woningen gerealiseerd, die in maart 2023 worden opgeleverd.

Sterker nog: kavel 1 wordt zelfs volledig energieneutraal opgeleverd, waardoor u nóg meer bespaart op uw maandlasten.

Er zijn nog slechts 2 levensloopbestendige woningen (kavel 1 en 3) te koop. Reageer daarom snel en laat u informeren over deze stijlvolle woningen, die geschikt zijn voor elke levensfase. Kijk op https://www.jackfrenken.nl/aanbod/nieuwbouw-woningen/limburg/roermond/ridder-van-asenrode-asenray voor meer informatie.

Huurappartementen Kloosterhof Grubbenvorst voor de kerst 2023 gereed!

3 november 2022

In de kern van het pittoreske Grubbenvorst realiseert HVG Real Estate 16 stijlvolle appartementen aan de Kloosterstraat. De appartementen hebben een praktische indeling en zijn energiezuinig (A+++), waardoor u in een tijd van stijgende energielasten bespaart op uw maandlasten en ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu. De appartementen worden in december 2023 opgeleverd, waardoor de toekomstige huurders Kerstmis 2023 in hun nieuwe woning zullen vieren.

De appartementen worden verhuurd door HVG Woonpartners. Indien u op de hoogte wilt blijven van dit nieuwbouwplan, dan kunt u zich inschrijven via www.hvgwoonpartners.nl/inschrijven/. Zodra er meer bekend is over de huurmogelijkheden, zal er contact met u worden opgenomen.

Eerste kennismaking bij project Lupine in Geleen

31 oktober 2022

Een bijzonder moment afgelopen vrijdag bij de bouwplaats van project Lupine in Geleen, hier heeft namelijk de eerste kennismaking voor de toekomstige bewoners en de betrokkenen van het project plaatsgevonden. De eerste bouwfase van de 18 gezinswoningen is inmiddels in volle gang, een mooie gelegenheid dus voor de kopers om hun toekomstige woning voor de eerste keer te kunnen bekijken.
 
Naast dat de toekomstige bewoners een kijkje mochten nemen op de bouwplaats, was er natuurlijk ook de gelegenheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.
 
Naast de kopers van de woningen en HVG Real Estate, waren ook Bouwbedrijf Schroen, Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs en Wethouder Leon Geilen van de Gemeente Sittard-Geleen aanwezig.
 
Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde middag!

Eerste steenlegging Ambacht Panningen

24 oktober 2022

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de kopers van de 12 woningen die op dit moment in Panningen worden gebouwd mochten de eerste steen van hun toekomstige woning leggen. Ook gelijk een mooi moment om kennis te maken met de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.
 
Naast de kopers van de woningen waren ook Wethouder Rob Wanten van de Gemeente Peel en Maas, Janssen Bouwen | Ontwikkelen en Bouten Groep Makelaardij aanwezig.
 
De eerste vormen van de woningen beginnen nu zichtbaar te worden, waardoor de toekomstige bewoners nu echt uit kunnen gaan kijken naar de realisatie van hun nieuwe woning.
 
Wij willen graag iedereen hartstikke bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde middag!

De oplevering van ons project Zwanenberg is voldaan!

20 oktober 2022

Dankzij een intensieve samenwerking met de aannemer Vlassak BV is alles volgens schema afgewerkt. Ondanks de huidige uitdagingen op het gebied van een algemeen tekort aan bouwmaterialen en menskracht in het bijzonder, hebben we de opleverdatum toch weten te behalen en kunnen de bewoners beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven.
Wij van HVG Real Estate zijn enorm trots op iedere partij die heeft meegewerkt om de woondroom van de nieuwe bewoners van dit prachtige project in Tienray te verwezenlijken.
De 10 gasloze gezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen aan de Trambaan verrijken de buurt conform de nieuwste energiezuinige eisen, waarmee men met een gerust hart de winter kan ingaan!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.