Bouw Nieuwe Gracht Kerkrade officieel gestart!
31 januari 2024

Met vreugde delen wij het nieuws dat Vlassak BV officieel is gestart met de bouw van de 14 starterswoningen van ons nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade.
ย 
In dit bijzondere project zijn slechts nog enkele woningen beschikbaar voor geรฏnteresseerden!
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ค๐›๐š๐ซ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž?
ย 
Neem contact op met een van de makelaars:
Damen Makelaardij
Boek & Offermans Makelaars

Uitbreiding wagenpark met Mercedes eCitan
26 januari 2024

De exponentiele groei van HVG heeft gezorgd voor een aanvulling op ons wagenpark. Dagelijks zijn we bezig om een optimale duurzaamheid door te voeren in onze projecten. Onze nieuwe elektrische Mercedes eCitan past dan ook perfect bij onze denkwijze รฉn bij de rest van onze wagens.

Met de Mercedes eCitan bezoeken we onze projecten door heel Limburg. Zo gaan we herkenbaar รฉn duurzaam op pad om onze bouwprojecten van begin tot eind te begeleiden.

Start grondwerkzaamheden in Vlodrop
23 januari 2024

Na een periode van vorst zijn de grondwerkzaamheden voor het project Holsterveld in Vlodrop van start gegaan. In samenwerking met Vlassak zetten we de schouders eronder om de 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen nog dit jaar op te leveren. Doelstelling is om de nieuwe bewoners Kerst 2024 te laten vieren in hun nieuwe schitterende woning. Er zijn nog slechts 2 woningen van project Holsterveld beschikbaar:

  • 1 levensloopbestendige woning, perceel ca. 343 m2
  • 1 twee-onder-een-kap woning, perceel ca. 294 m2

Heeft u interesse? Wacht niet te lang en neem voor informatie contact op met onze makelaars Maat Makelaars of Jack Frenken.

Coming soon: Krekelscoul in Wanssum!
19 januari 2024

Wij zijn verheugd jullie mee te delen dat er een mooi nieuwbouwproject op komst is in Wanssum genaamd “Krekelscoul”!
ย 
Dit nieuw mooi woongebied zal gefaseerd gerealiseerd worden, met als Fase I maar liefst 14 moderne starterswoningen!
ย 
Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie en updates over dit veelbelovende project. Binnenkort onthullen we meer!
ย 

Nieuw project: Geulle 23 woningen
16 januari 2024

We zijn verheugd om ons nieuwste project in Geulle aan te kondigen. Dit project zal bestaan uit maar liefst 23 nieuwe woningen in verschillende segmenten.
ย 
Dit project is een toonbeeld van onze toewijding aan innovatieve ontwikkeling en duurzame oplossingen. We streven ernaar om leefomgevingen te creรซren die de kwaliteit van leven verbeteren.
ย 
Lees het volledige artikel in De Limburger voor alle details.
ย 
Binnenkort meer informatie over dit project!

Sneak Preview Leiverse Velden Fase III
12 januari 2024

We kunnen niet wachten om jullie een exclusieve blik te geven op ons nieuwste project: Leiverse Velden Fase III! Dit prachtige project bestaat uit 9 starterswoningen, ontworpen om jouw dromen van een eigen thuis waar te maken.
ย 
๐Š๐ž๐ง๐ฆ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง:
– Modern en eigentijds design
– Slimme en ruimtelijke indelingen
– Ideaal voor starters op de woningmarkt
ย 
๐๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง:
Van โ‚ฌ306.500,- V.O.N. tot โ‚ฌ329.500,- V.O.N.
ย 
๐•๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐š๐š๐ซ:
HVG Makelaars
info@hvgmakelaars.nl
ย 
๐๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ!
Houd onze pagina in de gaten voor meer details over de officiรซle verkoopstart of neem alvast contact op met de makelaar.

Lunchmoment bij HVG Real Estate
11 januari 2024

Bij HVG Real Estate geloven we sterk in het belang van teamconnectie en een gezonde werkomgeving. Daarom reserveren we dagelijks tussen 12:30 uur en 13:00 uur de tijd om als team samen te lunchen aan mooi gedekte tafels. Tijdens dit moment zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
 
Deze pauze draagt bij aan een hechter team en versterkt onze samenwerking. Vanaf 13:00 staan we weer volledig tot je dienst om al je vragen en verzoeken te behandelen!

9 starterswoningen Leveroy binnenkort in de verkoop
4 januari 2024

De verkoop van 9 starterswoningen in Leveroy gaat binnenkort van start. Dit nieuwbouwproject, Leiverse Velden fase 3, wordt gerealiseerd aan de zuidkant van dit charmant plaatsje met landelijke uitstraling. Hou de pagina https://hvgrealestate.nl/portfolio/leiverse-velden-fase-3-leveroy/ en onze socials goed in de gaten om de voortgang van dit mooie plan te volgen. Bij interesse kunt u alvast gebruik maken van het inschrijfformulier op onze landingspagina.

Project Mariahof Tienray opgeleverd
27 december 2023

De 11 gezinswoningen van nieuwbouwproject Mariahof, op de plek waar vroeger de Mariaschool in Tienray lag, is nog net voor de Kerstdagen opgeleverd. We wensen de nieuwe bewoners alvast een mooi begin van 2024 met veel geluk, gezondheid en natuurlijk woongenot.

We bedanken iedereen die dit mooie project mogelijk heeft gemaakt.

Fijne feestdagen
22 december 2023

We wensen jullie fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar. Bedankt voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Ook volgend jaar staan we weer graag voor jullie klaar. Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gewoon bereikbaar.

Team HVG Real Estate

Project De Soom uitverkocht
21 december 2023

De 10 woningen van nieuwbouwproject De Soom, aan de rand van Grubbenvorst en dichtbij de oevers van de Maas, zijn inmiddels allemaal verkocht. De interesse naar deze stijlvolle en royale woningen, die begin november in de verkoop zijn gegaan, was enorm. Intussen is de laatste kooptoezegging gedaan en zal de bouw van deze woningen starten medio april 2024.

Kerstborrel HVG Real Estate
15 december 2023

Om alvast een voorproefje te nemen op de Kerstdagen sluit het team van HVG Real Estate vandaag af met een feestelijke kerstborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug op het afgelopen jaar, waarbij iedereen zijn of haar schouders er weer onder heeft gezet. We bedanken het hele team dan ook voor hun tomeloze inzet en wensen iedereen een mooi uiteinde en een nog mooiere start van het nieuwe jaar. In verband met deze kerstborrel sluiten we iets eerder. We zijn vandaag bereikbaar tot 16.00 uur. Maandag staan we vanaf 8.30 uur weer voor u klaar.

Laatste 2 appartementen Residentie De Kleine Hei
12 december 2023

Sinds de aftrap van de verkoop is de vraag enorm naar de appartementen van Residentie De Kleine Hei in Elsloo. Op de locatie van de voormalige basisschool Elckerlyc zijn nog slechts 2 van de 19 appartementen beschikbaar. Aan de westzijde van het appartementencomplex liggen op de begane grond de appartementen 3 en 4 (beide type B) met een gebruiksoppervlakte van ca. 85 m2. Wacht bij interesse niet te lang en meldt u bij onze makelaars Heykens Makelaardij of Aelmans. Zij informeren u graag volledig over de woonmogelijkheden binnen Residentie De Kleine Hei.

Trotse sponsor van voetbalclub RKAVC in Asenray!
8 december 2023

Als sponsor van RKAVC, nabij ons nieuwbouwproject Ridder van Asenrode met 27 woningen, waaronder starterswoningen, levensloopbestendige woningen en villa’s, zijn we verheugd om bij te dragen aan de bloeiende sportcultuur in de buurt.

Het partnerschap met RKAVC is meer dan ons logo presenteren; het is een verbintenis met de gemeenschap waar we samen trots op kunnen zijn. We kijken ernaar uit om niet alleen het voetbalveld, maar ook de kern van Asenray te zien bloeien.

Dit is slechts het begin! Onze toewijding aan Asenray gaat verder met de belofte om nog meer nieuwbouwwoningen te bouwen, waardoor de kern van de gemeenschap groeit en bloeit.

Blijf ons volgen voor nieuwe updates en laten we samenbouwen aan een nog mooiere toekomst voor Asenray!

Gegarandeerde bouwstart Holsterveld Vlodrop en Nieuwe Gracht Kerkrade!
30 november 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat de bouw van twee nieuwbouwprojecten, Holsterveld Vlodrop en Nieuwe Gracht Kerkrade, gegarandeerd van start zullen gaan begin 2024!

๐‡๐จ๐ฅ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ ๐•๐ฅ๐จ๐๐ซ๐จ๐ฉ
Dit nieuwbouwproject omvat een mix van twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Geniet van de perfecte balans tussen hedendaags comfort en een rustige omgeving.

Er zijn nog slechts 3 levensloopbestendige woningen en 1 twee-onder-een-kap beschikbaar.

๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐†๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐Š๐ž๐ซ๐ค๐ซ๐š๐๐ž
Ontdek dit nieuwbouwproject in Kerkrade! Een ideale combinatie van hedendaags wonen op een fijne locatie met moderne twee-onder-een-kapwoningen.

Er zijn nog slechts 6 woningen beschikbaar.

Geweldig nieuws voor Anemone en Daisy Geleen!
27 november 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de gloednieuwe appartementencomplexen Anemone en Daisy in Geleen met succes zijn opgeleverd door onze aannemer! Met in totaal 28 moderne appartementen bieden we comfortabele en stijlvolle woonruimtes voor iedereen.

Een speciale dank aan het hele team dat hard heeft gewerkt om dit project tot een succes te maken. We zijn enthousiast om deze prachtige woningen aan onze gemeenschap te presenteren.

Bewonersavonden Asenray en Brunssum!
17 november 2023

Wat een succesvolle bewonersavonden waren dat voor Asenray West en de voormalige LIDL-locatie in Brunssum!ย 
ย 
Dank aan alle buurtbewoners die aanwezig waren om meer te weten te komen over de nieuwbouwplannen. Jullie input is van onschatbare waarde!ย 
ย 
Met enthousiasme en transparantie hebben we ideeรซn gedeeld, vragen beantwoord en een brug geslagen tussen de gemeenschap en de ontwikkelingen. Samen bouwen we aan een betere toekomst!
ย 
Bedankt voor jullie betrokkenheid en positieve energie. Laten we samen streven naar een prachtige nieuwe fase voor Asenray West en de voormalige LIDL-locatie in Brunssum!
ย 

Hoog bezoek bij nieuwbouwproject Centro Meta in Kerkrade
8 november 2023

Vanmorgen vond er een werkbezoek van minister Hugo de Jonge plaats aan de Stadsregio Parkstad Limburg in het kader van de volkshuisvestelijke opgave รฉn de woningbouwambities van de regio.

Hierbij stond een locatie bezoek van woningbouwproject Centro Meta in het centrum van Gemeente Kerkrade op het programma.

In dit project komt de woondeal helemaal tot zโ€™n recht met 40% sociale woningen, 25% middenhuur en 35% starters-/levensloopbestendige woningen.

Hier heeft minister Hugo de Jonge met zijn gezelschap Petra Dassen-Housen, Michael Theuns en Tim Weijers een gesprek met directeur Bart Boonen gehad over de rol van HVG Real Estate bij de ontwikkeling van dit woningbouwproject.

Bart Boonen informeerde minister Hugo de Jonge dat dit nieuwbouwproject een mix omvat van een appartementencomplex, levensloopbestendige woningen en starterswoningen. Om de laatste fase (23 appartementen) te realiseren is een samenwerking aangegaan met woningcorporatie HEEMwonen.

Men heeft het bouwterrein bezocht en het project bekeken om een indruk te krijgen van dit veelomvattende project welk door HVG Real Estate eindelijk tot realisatie gekomen is, dit na een lange geschiedenis van aanpassingen totdat het in 2022 is overgedragen is aan HVG Real Estate.

Het was een onbedwongen en prettig bezoek waarbij de aanwezigen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een goede indruk gekregen hebben van ons mooie woningbouwproject Centro Meta.

Verkoop De Soom Grubbenvorst officeel gestart!
7 november 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat de verkoop van nieuwbouwproject De Soom in Grubbenvorst officieel van start is gegaan. Deze 10 moderne woningen bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl in een prachtige omgeving.
ย 
Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden!
ย 
Neem alvast contact op met Hauzer & Partners om de mogelijkheden te ontdekken en om te worden voorzien van alle nodige informatie.
ย 

Sneak preview De Soom Grubbenvorst!
1 november 2023

Binnenkort gaan we van start met het splinternieuwe nieuwbouwproject ‘De Soom’ in Grubbenvorst!
Dit project bestaat uit 10 prachtige woningen die binnenkort in de verkoop gaan bij Hauzer & Partners.ย 
ย 
Ben jij op zoek naar een moderne, comfortabele woning op een geweldige locatie? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie en updates over dit project!ย 
ย 
Of bekijk dit project alvast op de projectpagina!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

ยฉ 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.