Aanmelden tweede Participatieavond Broekhuizenvorst

24 april 2023

Op 19 december 2022 jl. hebben wij in samenwerking met de Gemeente Horst aan de Maas en Janssen Wuts Architecten de participatieavond georganiseerd voor geïnteresseerde kopers en omwonenden van het nieuwbouwproject in Broekhuizenvorst om de mogelijkheden en wensen te inventariseren en mee te nemen in het ontwerp.

De participatie heeft goede inzichten en aandachtspunten opgeleverd, waarvoor wij de aanwezigen allereerst hartelijk bedanken.

MTD landscape architects is na de participatieavond door HVG Real Estate toegevoegd aan het ontwerpteam. MTD landscape architects heeft de afgelopen periode gebruikt om de karakteristieke kenmerken van Broekhuizenvorst met de resultaten van de participatieavond te analyseren en deze met gemeentelijke opgave te verwerken in een concept stedenbouwkundig ontwerp.

Wij zijn trots om mede te delen dat het concept van het stedenbouwkundig ontwerp gereed is.

In dit kader organiseren wij op donderdag 11 mei om 19:00 in café – zaal ‘t Dörp op de Broekhuizerweg 4, 5871 AC Broekhuizenvorst een tweede participatieavond. Onder begeleiding van MTD landscape architects wordt het ontwerp gepresenteerd en nader toegelicht. Als vanzelfsprekend zijn HVG Real Estate en de Gemeente Horst aan de Maas hierbij aanwezig.

Indien u bij deze 2e participatieavond aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden door uiterlijk dinsdag 9 mei 2023 een e-mail te sturen naar bob@hvgrealestate.nl. Hierbij graag de volgende gegevens vermelden: 2e participatieavond Broekhuizenvorst, uw naam, adres en aantal personen waarmee u naar de participatieavond wilt komen.

Vorderingen bouw Mariahof Tienray

20 april 2023

Inmiddels is de bouw van de 11 gezinswoningen van project Mariahof in Tienray in volle gang. De eerste vormen van de woningen beginnen nu echt zichtbaar te worden en de bouw vordert snel. De mannen van Vlassak BV  zijn hier keihard aan het werk om de woningen nog voor het einde van 2023 op te leveren.

Deze woningen zijn inmiddels door Maas en Peel Makelaardij en Taxaties verkocht. Binnenkort organiseren we voor de toekomstige bewoners dan ook een eerste steenlegging. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met alle betrokkenen van het project en gelijk dé gelegenheid voor de kopers om de eerste steen van hun eigen woning te leggen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze gelijk ook kennis maken met hun toekomstige buren.

Een onvergetelijk moment waar we dan ook zeker naar uit kunnen kijken!

Van de 11 woningen zullen er ook nog 3 beschikbaar komen voor de verhuur. Later dit jaar zullen deze door HVG Woonpartners verhuurd worden.

 

Nieuw in de verkoop Holsterveld Vlodrop

14 april 2023

Vandaag starten we in samenwerking met Jack Frenken makelaars en adviseurs en Maat Makelaars officieel de verkoop van ons nieuwe project Holsterveld in Vlodrop!
Deze nieuwbouwwoningen kenmerken zich in twee verschillende types, namelijk 6 levensloopbestendige woningen én 4 twee-onder-één-kapwoningen.
Kenmerkend voor alle woningen is de sfeervolle uitstraling, de kwaliteit van het afwerkingsniveau en bijbehorende materiaalkeuzes.
Holsterveld maakt wonen kwalitatief en comfortabel!
𝐁𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 € 𝟑𝟑𝟓.𝟎𝟎𝟎,-
Benieuwd naar deze betaalbare woningen van hoge kwaliteit of op zoek naar meer informatie? https://hvgrealestate.nl/portfolio/holsterveld-vlodrop/
Of neem contact op met een van de makelaars!
𝐉𝐚𝐜𝐤 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐤𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫𝐬 𝐞𝐧 𝐀𝐝𝐯𝐢𝐬𝐞𝐮𝐫𝐬
+31 475 335 225
info@jackfrenken.nl
𝐌𝐚𝐚𝐭 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫𝐬
+31 475 351 970
info@maatmakelaars.nl

Project Mantova gerealiseerd!

13 april 2023

De 20 woningen van het mooie project Mantova zijn gerealiseerd. 

JH Real Estate, bedankt voor de mooie samenwerking!

Tweede participatieavond De Comert II Grubbenvorst

7 april 2023

In samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling, Gemeente Horst aan de Maas, MTD landscape architects en HVG Real Estate heeft afgelopen dinsdag de 2e participatievond voor het bouwplan De Comert II te Grubbenvorst plaatsgevonden.
 
Onder het genot van een kopje koffie en thee is het schetsontwerp gepresenteerd aan de aanwezigen. Dit ontwerp is mede dankzij de verkregen input tijdens de 1e participatieavond tot stand gekomen.
 
Na de presentatie was er gelegenheid tot het stellen van vragen en benoemen van aandachtspunten. HVG Real Estate gaat samen met medeontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling de komende periode aan de slag om het plan verder uit te werken.
 
Wij willen alle aanwezigen van zowel de 1e als de 2e participatieavond bedanken voor hun input en feedback.
 
Samen gaan we er een mooi plan van maken!

Open Huizen Dag geslaagd!

4 april 2023

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de Open Huizen Dag heeft namelijk plaatsgevonden.

Tijdens deze dag was ons project Ridder van Asenrode in Asenray te bezoeken onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai, dat is ook massaal gebeurd!

Met een opkomst van zo’n 100 geïnteresseerden voor deze woningen én onze projecten De Poolster in Elsloo en Centro Meta in Kerkrade kunnen we dit een zeer geslaagde dag noemen!

Wij willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun komst en interesse in onze mooie projecten!

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧?

Wees er dan snel bij, want de reacties blijven binnenkomen!

Start verkoop Weideveld Schimmert

3 april 2023

Vandaag starten we in samenwerking met Heykens Makelaardij officieel de verkoop van het project Weideveld in Schimmert.
 
𝐄𝐫𝐯𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐦𝐦𝐞𝐫𝐭
Het dorpje wordt omgeven door landbouw en grenst in het zuiden aan het Ravenbosch, dat bestaat uit een hellingbos en een natuurgebied. Ideaal voor de natuurliefhebbers die hier kunnen genieten van een mooie wandeling.
 Met de bouw van deze 6 levensloopbestendige woningen koopt u ook nog eens een woning die geschikt is voor elke levensfase.
 
𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 € 𝟑𝟐𝟓.𝟎𝟎𝟎,- 𝐕.𝐎.𝐍.
 Interesse in een van deze woningen of op zoek naar meer informatie?
 𝐍𝐞𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐨𝐩 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫!
Heykens Makelaardij
+31 46 436 1617
 𝐋𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠 𝐨𝐨𝐤 𝐨𝐩 𝐅𝐮𝐧𝐝𝐚

NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 april

31 maart 2023

Morgen staat in Asenray de koffie voor u klaar tijdens de Open Huizen Dag van 1 april. Na een eindsprint staan de deuren van onze 2 nog beschikbare levensloopbestendige woningen voor u open! In het nieuwbouwplan Ridder van Asenrode fase 2 zijn nog 2 kavels beschikbaar, namelijk Molenakker 29 en Molenakker 33. Zoals in het vorige bericht beloofd, hebben we bij de eerste woning ook echt de puntjes op de i gezet, door de woning volledig in richten als modelwoning. U zult dan ook echt het gevoel van een ‘thuis’ ervaren.

Onze projectleiders zijn aanwezig om u tijdens een bezichtiging en een lekker kopje koffie van informatie over de woning te voorzien. Heeft u interesse, dan brengen zij u in contact met een van de betrokken makelaars. En wie weet is het binnenkort úw huis!

Aan de overkant van de straat realiseert HVG Real Estate vrijstaande villa’s. Ook hierover kunnen de projectleiders u meer vertellen.

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning op een andere plek in Limburg? Ook dan nodigen we u uit in Asenray om de woning te bekijken. HVG Real Estate realiseert namelijk de standaard levensloopbestendige woningen op diverse locaties door Limburg.

𝐁𝐢𝐣 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬𝐨𝐨𝐫𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
* Ridder van Asenrode in Asenray
* De Poolster in Elsloo
* Centro Meta in Kerkrade
* Siebersbroek in Lottum

𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭?
Molenakker 29, 6042 MA Roermond (Asenray)
Molenakker 33, 6042 MA Roermond (Asenray)

𝐇𝐨𝐞 𝐥𝐚𝐚𝐭?
U kunt de woningen bezichtigen van 11:00 uur tot 15:00 uur.

𝐏𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧?
Bij de locatie van het project is voldoende parkeergelegenheid. De auto kunt u parkeren aan de Molenakker in Asenray.

We zien u graag op zaterdag 1 april!

NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 april

28 maart 2023

Komende zaterdag 1 april bent u van harte welkom om tijdens de NVM Open Huizen Dag onze 2 beschikbare levensloopbestendige woningen in Asenray te bezichtigen. De 2 woningen maken deel uit van het nieuwbouwplan Ridder van Asenrode fase 2. Momenteel wordt er nog met man en macht gewerkt om de woningen vóór zaterdag helemaal klaar te hebben. Sterker nog, we zetten de puntjes op de i door één van de woningen zelfs compleet in te richten als modelwoning, zodat u tijdens de bezichtiging een huiselijk gevoel zult ervaren.

De koffie staat zaterdag voor u klaar! Daarnaast leiden onze projectleiders u graag rond in de woning die úw woning kan worden. Ze zullen u van informatie voorzien en u eventueel in contact brengen met een van de betrokken makelaars.

Uiteraard kunt u ook de door HVG in aanbouw zijnde vrijstaande villa’s aan de overkant van de straat bekijken. Onze projectleiders vertellen u ook hierover graag meer.

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning op een andere plek in Limburg? Ook dan nodigen we u uit in Asenray om de woning te bekijken. HVG Real Estate realiseert namelijk de standaard levensloopbestendige woningen op diverse locaties door Limburg.

𝐁𝐢𝐣 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬𝐨𝐨𝐫𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
* Ridder van Asenrode in Asenray
* De Poolster in Elsloo
* Centro Meta in Kerkrade
* Siebersbroek in Lottum

𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭?
Molenakker 29, 6042 MA Roermond (Asenray)
Molenakker 33, 6042 MA Roermond (Asenray)

𝐇𝐨𝐞 𝐥𝐚𝐚𝐭?
U kunt de woningen bezichtigen van 11:00 uur tot 15:00 uur.

𝐏𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧?
Bij de locatie van het project is voldoende parkeergelegenheid. De auto kunt u parkeren aan de Molenakker in Asenray.

We zien u graag op zaterdag 1 april!

Aanmelden tweede participatieavond De Comert fase 2 Grubbenvorst

24 maart 2023

Op donderdag 15 december jl. hebben wij in samenwerking met de Gemeente Horst aan de Maas, Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeling en MTD landscape architects een participatieavond georganiseerd voor geïnteresseerde kopers en omwonenden van het nieuwbouwproject ’’De Comert fase 2’’ om de mogelijkheden en wensen te inventariseren en mee te nemen in de ontwerpen.

De participatieavond was een succes en heeft goede inzichten in de wensen en zelfs alternatieven voor ontwerpen opgeleverd. Door MTD landscape architects is, in afstemming met de Gemeente Horst aan de Maas, een schetsontwerp gemaakt.

In dat kader organiseren wij op dinsdag 4 april aanstaande om 19:00 in gemeenschapshuis ’t Haeren (Irenestraat 20, 5971 BS te Grubbenvorst) een tweede participatieavond. Onder begeleiding van het MTD landscape architects wordt het schetsontwerp aan u gepresenteerd en toegelicht. Als vanzelfsprekend zijn HVG Real Estate, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Gemeente Horst aan de Maas hierbij aanwezig. Na deze bijeenkomst wordt het ontwerp definitief gemaakt.

Indien u bij deze tweede participatieavond aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden door uiterlijk maandag 3 april 2023 een e-mail te sturen naar bob@hvgrealestate.nl onder vermelding van tweede participatieavond De Comert fase 2, inclusief uw naam, adres en aantal personen waarmee u naar de participatieavond komt.

Sneakpreview Holsterveld Vlodrop

6 maart 2023

In het pittoreske Vlodrop starten we binnenkort in samenwerking met Jack Frenken makelaars en adviseurs en Maat Makelaars met de verkoop van 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-één-kap woningen.
 
Het nieuwbouwplan Holsterveld heeft een sfeervolle uitstraling en maakt wonen aantrekkelijk en comfortabel. Met verkoopprijzen vanaf € 335.000,- V.O.N. koopt u een woning die bij u past.
 
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
Neem alvast contact op met de makelaar!
 

Vrijstaand wonen in luxe in Asenray

10 februari 2023

Heerlijk vrijstaand wonen in luxe in een groene omgeving. Dit is nog mogelijk met de energiezuinige vrijstaande villa’s die gebouwd worden in Asenray! De 8 prachtige, luxe vrijstaande woningen worden gebouwd aan het verlengde van de Molenakker, een locatie met een prachtig uitzicht. Het gebied staat niet voor niets bekend als ‘Roermonds groen’! Voor de actieve natuurgenieters zijn er vele wandelmogelijkheden, zowel op de lange afstand als in de directe omgeving. Denk hierbij aan het Pieterpad dat Asenray doorkruist. Maar ook de sportieve natuurgenieters kunnen volop genieten van de natuur mede dankzij de Nordic Walking-routes en de aanwezigheid van 2 golfbanen in de directe omgeving. Fietsers kunnen op verharde paden de omgeving verkennen en voor mountainbikers zijn er genoeg mogelijkheden. De woningen beschikken allen over een ruime open keuken in verbinding met de woonkamer met veel tuincontact. Ook beschikken de woningen over een ruime verdieping, met maar liefst drie grote slaapkamers, een ruime badkamer én een berging. Ondanks dat deze energiezuinige woningen allemaal dezelfde uitstraling hebben, beschikken ze toch over een eigen unieke indeling. Dit zorgt voor een mooie variatie tussen de woningen. Kortom, een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.
 
𝐃𝐞 𝐛𝐨𝐮𝐰 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐢𝐧𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐨𝐠 𝐬𝐥𝐞𝐜𝐡𝐭𝐬 𝟑 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫!
𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘰𝘱 𝘻𝘰𝘦𝘬 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦?
Jack Frenken makelaars en adviseurs
(0)475 33 52 25
 

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.