Net op tijd voor Pasen zijn we gestart met de verkoop van Hof van Treebeek!
29 maart 2024

Wil je wonen in het levendige Brunssum? Goed nieuws! Net voor het paasweekend starten we met de verkoop van ons nieuwste project: Hof van Treebeek! Dit project, gelegen in het hart van de grootste wijk van Brunssum, biedt 16 moderne appartementen die perfect passen bij de historische en cultureel rijke omgeving van Treebeek.
ย 
De wijk Treebeek ondergaat voortdurende verbeteringen, waarbij het historische karakter behouden blijft terwijl de leefomstandigheden worden verbeterd. Met twee supermarkten, een drogisterij, een slager en basisscholen om de hoek, biedt deze buurt alle gemakken die je nodig hebt.
ย 
๐๐ž๐ค๐ข๐ฃ๐ค ๐จ๐ง๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐…๐ฎ๐ง๐๐š ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž:
Of neem alvast contact op met HVG Makelaars om jouw droomappartement te vinden!
ย 
๐–๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ข๐ž๐๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐๐š๐ฌ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ž, ๐ ๐ž๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ฐ๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž, ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค ๐ž๐ง ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ข๐ง ๐‡๐จ๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ง ๐“๐ซ๐ž๐ž๐›๐ž๐ž๐ค!ย 
ย 

Start verkoop event Siebersbroek Lottum een succes!
29 maart 2024

Wat een geweldig Start Verkoop Evenement was het voor nieuwbouwproject Siebersbroek in Lottum! Bedankt aan iedereen die de moeite heeft genomen om langs te komen en meer te weten te komen over dit project.
ย 
Met 6 levensloopbestendige woningen en 12 gezinswoningen die worden gerealiseerd bij de Horsterdijk, hebben we een veelbelovend project voor de boeg.
ย 
Een speciale dank aan Cafรฉ zaal d’n Hook voor het faciliteren van deze avond en aan de makelaars, VeTeBe en Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, voor hun waardevolle bijdrage aan het evenement.
ย 
We kijken uit naar een succesvolle verkoop en naar de toekomstige bewoners van Siebersbroek in Lottum!
ย 

Nieuwbouwplan Sonnet Geulle | Janse Bagge Bend!
27 maart 2024

Als blijk van dank voor de vele reacties op ons nieuwbouwproject Sonnet in Geulle en om mogelijke toekomstige bewoners een bijzondere ervaring te bieden in de nabije omgeving, geven we 3 x 2 kaartjes weg voor het optreden van de Janse Bagge Bend op zaterdag 6 april om 20:00 uur bij De Bourgonderie in Brommelen.
Het belooft een fantastische avond vol muziek en plezier te worden!
ย 
Op zondag 7 april organiseert De Bourgonderie het evenement De Wei Op! Tijdens deze dag gaan de koeien voor het eerst weer naar buiten. Er is een boerenmarkt, spellen voor de kinderen en open dag op de boerderij. HVG is een van de sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken. U bent van harte uitgenodigd om zondag 7 april een kijkje te komen nemen.
ย 
Wilt u ook graag kans maken op deze kaartjes รฉn wilt u op de hoogte blijven van alle updates rondom dit project, maar heeft u nog geen aanmeldformulier ontvangen? Stuur dan een mail naar info@hvgrealestate.nl om u interesse kenbaar te maken en alsnog kans te maken op de kaartjes voor de Janse Bagge Bend!
Op dinsdag 2 april maken we de gelukkige winnaars bekend via onze Facebook-pagina. Vergeet dus niet om onze pagina in de gaten te houden!
ย 
Bovendien zullen we de winnaars persoonlijk per e-mail op de hoogte stellen, dus zorg ervoor dat het e-mailadres correct vermeld wordt bij de reactie. De kaarten worden per post naar de winnaars gestuurd.
ย 
We kijken ernaar uit om uw reacties te ontvangen en wensen iedereen veel succes!

Residentie De Kleine Hei volledig uitverkocht!
26 maart 2024

Ons nieuwbouwproject Residentie De Kleine Hei in Elsloo is volledig uitverkocht! Met 19 appartementen, waaronder 4 penthouses, is de interesse overweldigend geweest. De bouw is inmiddels van start gegaan en we kunnen niet wachten om dit complex te zien groeien.
ย 
Residentie De Kleine Hei, gelegen op de voormalige locatie van basisschool Elckerlyc, wordt een elegante toevoeging aan de mooie omgeving van Elsloo. Met een variatie aan appartementen, verdeeld over drie verdiepingen, biedt dit statige complex een perfecte harmonie tussen comfort en natuur.
ย 
Met voorzieningen zoals binnen- en buitenbergingen, parkeerplaatsen, fietsenstalling en een centrale afvalcontainer, wordt er gezorgd voor maximaal comfort en gemak voor de toekomstige bewoners.
ย 
Blijf op de hoogte voor meer updates over Residentie De Kleine Hei!
ย 

Open Huizen Dag op 6 april!
23 maart 2024

Twee van onze woningen zullen deelnemen aan de Open Huizen Dag op 6 april!
ย 
We nodigen geรฏnteresseerden uit om twee woningen te bezichtigen, waaronder de laatste beschikbare levensloopbestendige woning van project Centro Meta, gelegen in Kerkrade, en de laatste villa van project Ridder van Asenrode, gelegen in Asenray.
ย 
๐ƒ๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ: 6 april
๐“๐ข๐ฃ๐๐ฌ๐ญ๐ข๐ฉ: 11u-15u
๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ:
* Centro Meta, Kerkrade
* Ridder van Asenrode, Asenray
ย 
Ons deskundige team staat voor jullie klaar om jullie te voorzien van alle nodige informatie over deze 2 woningen.
ย 
๐๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž!

Inschrijving Lambroek Stramproy gestart!
19 maart 2024

Eindelijk is het zover! In april 2024 gaat de verkoop van nieuwbouwplan Lambroek in Stramproy van start. Het projectbord staat al te pronken en de inschrijving is geopend.
ย 
Dit nieuwbouwplan omvat een diverse mix aan woningtypes, waaronder:
* 4 starterswoningen (hoek- en rijwoningen)
* 10 halfvrijstaande gezinswoningen
* 1 vrijstaande gezinswoning
* 8 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen
* 1 levensloopbestendige vrijstaande woning
* 2 particuliere bouwkavels
ย 
Prijzen starten ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ โ‚ฌ ๐Ÿ๐Ÿ–๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ,- ๐ฏ.๐จ.๐ง. Een geweldige kans om energiezuinig, duurzaam en rustig te wonen in het hart van Stramproy.
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž?
Neem alvast contact op met Saelmans Makelaardij en schrijf je in via info@saelmans.nl of 0495-533893. Als ingeschrevene blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvang je als eerste de verkoopstukken zodra beschikbaar. De verkoopprocedure wordt spoedig bekendgemaakt.
ย 

Start verkoop evenement in Lottum
15 maart 2024

Binnenkort start de verkoop van nieuwbouwproject Siebersbroek. In dit plan worden 6 levensloopbestendige woningen en 12 gezinswoningen gerealiseerd bij de Horsterdijk in Lottum. Op woensdag 27 maart trappen we af met een โ€˜Start Verkoop Evenementโ€™, dat zal plaatsvinden in Cafรฉ zaal dโ€™n Hook aan de Markt 18 in Lottum. We starten om 19.00 uur. Iedereen kan deze avond vrij inlopen. Wij zijn deze avond samen met onze makelaars Maas & Peel en VeTeBe aanwezig. We zien jullie dan!

Binnenkort in de verkoop: Hof van Treebeek
ย 13 maart 2024

‘๐‡๐จ๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ง ๐“๐ซ๐ž๐ž๐›๐ž๐ž๐ค’ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ญ๐ฅ๐ข๐ ๐ก๐ญ:
Geniet van de grootste wijk van Brunssum, Treebeek, waar ooit staatsmijn Emma stond. Nu getransformeerd tot een levendige hub met winkels zoals ‘De Parel’, woningen, industrie, groenvoorzieningen en natuurgebieden. Deze wijk ademt geschiedenis, behoudt nostalgische charme en verbetert de leefomstandigheden.

๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐›๐จ๐ฎ๐ฐ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ: ‘๐‡๐จ๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ง ๐“๐ซ๐ž๐ž๐›๐ž๐ž๐ค’
Ervaar het beste van wonen in deze levendige en cultureel rijke omgeving met 16 prachtige appartementen. De locatie biedt niet alleen een historische ambiance, maar ook de nabijheid van supermarkten, een drogisterij, een slager en basisscholen – allemaal op een steenworp afstand.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groei van Brunssum!

Blijf onze website in de gaten houden voor meer informatie en de officiรซle verkoopstart van ‘Hof van Treebeek’ of neem alvast contact op met HVG Makelaars!


Bouwupdate Weideveld Schimmert: Hoogste punt bereikt!
ย 8 maart 2024

Wij delen met trots de recente voortgang van de bouw van project Weideveld in Schimmert, verzorgd door Vlassak BV. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en de ontwikkelingen zijn veelbelovend. We kijken uit naar de volgende fase in de bouw van de 6 levensloopbestendige woningen.
ย 
Het metselwerk van diverse woningen nadert voltooiing, en naar verwachting zal het metselwerk van de laatste woningen in week 10 succesvol wordt afgerond.
ย 
De dakdekker heeft met vakkundigheid de hoogste daken afgerond en zal binnenkort aan de laagbouw beginnen, zodra de steiger is verwijderd.
ย 
Trappen zijn met zorg geplaatst, en de Ytong-bouwer is gestart met het creรซren van scheidingswandjes.
ย 
In de komende week staat het freeswerk voor de installaties op de planning, een belangrijke stap in het realiseren van moderne en comfortabele woningen.
ย 

Verkoop Krekelscoul Wanssum officieel gestart!
ย 1 maart 2024

Goed nieuws voor liefhebbers van rust, natuur en gezelligheid! De verkoop van nieuwbouwproject ‘Krekelscoul’ in het idyllische Wanssum aan de Maas is officieel gestart!
ย 
Ontdek het charmante Wanssum, een authentiek dorpje in Noord-Limburg met een rijke historie. Gelegen aan de Maas, biedt het een prachtige natuurlijke omgeving en tal van buitenactiviteiten.
ย 
Geniet van de natuurrijke omgeving met wandelingen langs de Maas, fietsroutes door landelijke contreien en de nabijheid van Nationaal Park de Maasduinen. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers!
ย 
Wanssum staat bekend om zijn hechte gemeenschap en rijke verenigingsleven, van sportclubs tot culturele verenigingen. Voorzieningen zoals supermarkten, bakkerijen en scholen zijn binnen handbereik, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.
ย 
Ontdek ‘Krekelscoul’ in het zuidoosten van Wanssum, waar een prachtig woongebied wordt gerealiseerd met een mix van starters- en levensloopbestendige woningen. De eerste fase bestaat uit 14 starterswoningen in het hart van dit nieuwbouwplan.
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž?
Of neem alvast contact op met HVG Makelaars!
ย 
๐๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐จ๐ค ๐จ๐ฉ ๐…๐ฎ๐ง๐๐š!
ย 

Gemeente Horst aan de Maas en HVG Real Estate zetten volgende stap in projectontwikkelingen Broekhuizenvorst en Grubbenvorst
ย 27 februari 2024

De Gemeente Horst aan de Maas heeft samen met HVG Real Estate op maandag 26 februari 2024 een belangrijke mijlpaal bereikt in de projectontwikkelingen van Broekhuizenvorst en Grubbenvorst. De partijen hebben de anterieure overeenkomsten voor beide plannen ondertekend, waarmee een cruciale stap is gezet richting de realisatie van respectievelijk 81 woningen in Broekhuizenvorst en 96 woningen in Grubbenvorst.
ย 
De ondertekening van de anterieure overeenkomsten markeert een belangrijk moment in de voortgang van beide projecten. Het partnerschap tussen de Gemeente Horst aan de Maas en HVG Real Estate bevestigt hun gezamenlijke toewijding aan het ontwikkelen van hoogwaardige, duurzame woonomgevingen die aansluiten bij de behoeften van de lokale gemeenschap.
ย 
De Gemeente Horst aan de Maas en HVG Real Estate zetten hiermee een belangrijke stap richting de realisatie van betaalbare woningbouwprojecten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de regio.

Bouw Residentie De Kleine Hei officieel gestart!
ย 22 februari 2024

De bouw van Residentie De Kleine Hei, bestaande uit 19 appartementen in Elsloo, is officieel gestart!
ย 
๐Ž๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ข๐ง๐ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’
We streven ernaar om Residentie De Kleine Hei te voltooien en klaar te maken voor bewoning tegen het einde van 2024.
ย 
๐’๐ฅ๐ž๐œ๐ก๐ญ๐ฌ ๐Ÿ ๐š๐ฉ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ค๐›๐š๐š๐ซ – ๐€๐Ÿ’
Mis deze unieke kans niet! Er is nog slechts รฉรฉn appartement beschikbaar binnen dit project, namelijk appartement A4. Dit biedt de kans om deel uit te maken van Residentie De Kleine Hei en te genieten van al het comfort en de stijl die het te bieden heeft.
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž? ๐๐ž๐ž๐ฆ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ ๐จ๐ฉ!
Voor meer informatie of om uw interesse kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met een van de makelaars:
Heykens Makelaardij
Aelmans Vastgoed

Bouwmijlpaal appartementencomplex Centro Meta
21 februari 2024

De grondvloer is met succes gelegd, waarmee de bouw van de 23 appartementen binnen project Centro Meta in Kerkrade in opdracht van HEEMwonen officieel uit de grond is gekomen.
ย 
We zijn verheugd om aan te kondigen dat de fundering is gelegd voor dit project in samenwerking met HEEMwonen. Dankzij de expertise en toewijding van Janssen Bouwen | Ontwikkelen staat de grondvloer stevig op zijn plaats, waardoor de weg vrij is voor de verdere ontwikkeling van het appartementencomplex.
ย 
Met de grondvloer gelegd, kijkt HVG Real Estate enthousiast uit naar de verdere bouwfasen van het appartementencomplex. We blijven ons inzetten voor hoogwaardige ontwikkeling en het creรซren van een plek die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de gemeenschap.

Voorinschrijving starterswoningen Krekelscoul Wanssum
16 februari 2024

De verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Krekelscoul in Wanssum gaat binnenkort van start. Deze fase bestaat uit 6 hoekwoningen met optionele garage en 8 tussenwoningen met een modern landelijke uitstraling, waarvoor je je nu al kunt inschrijven. Het totale plan binnen dit mooie woongebied zal bestaan uit 68 woningen die gefaseerd worden gerealiseerd in een mooie mix van starterswoningen, levensloopbestendige woningen, patiowoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Schrijf je via de voorinschrijving nu al in voor de starterswoningen, zodat we direct contact met je kunnen opnemen zodra de verkoop start. Klik hier om naar het formulier van de voorinschrijving te gaan.

Laatste kans voorinschrijving Leiverse Velden fase 3
13 februari 2024

Grijp nu de kans om je nog vรณรณr de bekendmaking op Funda via een voorinschrijving alvast in te schrijven op 1 van de 9 starterswoningen van nieuwbouwproject Leiverse Velden fase 3 in Leveroy. De voorinschrijving, die je kunt doen via het formulier op onze website, kan t/m zondag 18 februari worden ingevuld en verstuurd. Vanaf maandag 19 februari sturen wij de geรฏnteresseerden een formulier met meer gerichte vragen. Aan de hand van de geretourneerde formulieren, zullen wij een selectie maken op basis van beschikbaarheid en voorbehouden. Pak deze laatste kans met 2 handen aan voor de woningen zullen verschijnen op Funda.

Nog 1 villa beschikbaar in Asenray
9 februari 2024

De bouw van de villaโ€™s in Asenray is in volle gang. De oplevering van dit mooie project vindt deze zomer plaats. Kavel 25, voorzien van een zeer ruim perceel, is de laatst beschikbare villa van project Ridder van Asenrode fase 2. Wacht niet te lang en neem contact op met Maat Makelaars of Jack Frenken Makelaars.

Samen bouwen aan de toekomst van Heerlen-Noord!
7 februari 2024

We zijn trots op onze bijdrage aan de toekomst van Heerlen-Noord!

Maandagavond waren we aanwezig bij het mini-symposium voor de ontwikkeling van Heerlen-Noord in Heerlen. We deelden een presentatie over onze ontwikkelingen op het terrein van houthandel Franck. Het was fantastisch om te zien dat verschillende marktpartijen interesse toonden in het gebied! Samen bouwen we aan de toekomst voor Heerlen-Noord.

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

ยฉ 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.