Herontwikkeling VMBO-locatie Panningen

30 november 2021

De voormalige VMBO-locatie in Panningen zal in de komende jaren omgetoverd worden tot een geheel nieuw woongebied. Hier zullen verschillende projectontwikkelaars aan bouwen, waaronder
Wonen Limburg en Hebru Vastgoed. Zorgcentrum Het Poelsplein is hier reeds gerealiseerd.
Als HVG Real Estate zijn we trots om bekend te maken dat wij hier maar liefst 𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘱𝘢𝘵𝘪𝘰𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘳𝘪𝘫𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 zullen realiseren.
 
 

Oplevering Belfleld

12 november 2021

Oplevering 6 woningen HVG Real Estate te Belfeld staat gepland

Laatste fase Maasnielderbeek afgerond

4 november 2021

De laatste fase van nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is afgerond middels een feestelijk samenzijn met de betrokkenen hierin.
Bij deze mijlpaal waren van de Gemeente Roermond Wethouder van ruimtelijke ordening en volkshuisvesting Angely Waajen-Crins en Projectleider ruimtelijke ontwikkeling Pauline Buurman aanwezig. Ook onze eigen directeur Bart Boonen was aanwezig met directeur Tjeu Clerkx van Bloem Infra BV. Helaas was aannemer Janssen Bouwen | Ontwikkelen verhinderd.
In juli 2020 was reeds een eerste feestelijk samenzijn tijdens een kennismaking met o.a. de bewoners van dit project waarbij Wethouder Angely Waajen-Crins de eerste steen gelegd heeft, en nu meer dan een jaar later wordt ook weer door Angely Waajen-Crins de laatste steen van de bestrating gelegd ter afronding van dit project.
De in totaal 44 woningen, een combinatie van levensloopbestendige, halfvrijstaande en rijwoningen, zijn binnen een tijdsbestek van circa 1,5 jaar gerealiseerd waarmee HVG Real Estate een bijdrage levert aan de enorme behoefte aan koop- en huurwoningen in Roermond.
Voor HVG Real Estate betekent deze afronding dat er weer verder gegaan kan worden met een nieuw project in de regio Roermond, namelijk in Asenray.

Vorderingen Broekhuizen

28 oktober 2021

De woningen van project Luisch Hof in Broekhuizen beginnen mooi vorm te krijgen. In Mei is hier gestart met de bouw van maar liefst 31 woningen, bestaande uit levensloopbestendige woningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één kapwoningen.
Naar verwachting zullen de toekomstige bewoners in het voorjaar van 2022 de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Nieuw in de verkoop – 7 semi bungalows in Vilt

19 oktober 2021

Vilt is een dorpje in de Gemeente Valkenburg aan de Geul in het Limburgse Heuvelland. Het dorpje ligt bovenaan de Cauberg op een hoogte van zo’n 130 meter.
Rondom het kleine dorpje zijn tal van toeristische trekpleisters te bezoeken. Denk hierbij aan het levendige centrum van Maastricht op een afstand van zo’n 10 kilometer, of Thermae 2000 om optimaal tot rust te komen op een afstand van maar 1 kilometer. Maar ook het gezellige Valkenburg ligt nabij Vilt op een afstand van nog geen 2 kilometer. Valkenburg barst van de evenementen, zoals in het begin van het jaar carnaval, waarna kunst-, muziek-, wieler- en wandelevenementen elkaar opvolgen. En natuurlijk als feestelijke afsluiter van het jaar de Kerststad.
Ook in het dorpje zelf is genoeg te beleven. Vilt staat namelijk bekend om de Heuvelland Vierdaagse die elk jaar in de omgeving van het dorp gelopen wordt (hieraan doen maar liefst 4000 wandelaars mee!). Maar ook de finish van de Amstel Gold Race bevindt zich in Vilt. Daarnaast kent Vilt nog tal van verenigingen zoals de Harmonie, toneelclub, handbalvereniging en een voetbalclub.
Door de gunstige ligging aan de provinciale weg N590 tussen Maastricht en Valkenburg heeft Vilt ook een goede aansluiting op het openbare vervoersnet.
Wie een woning koopt in Vilt kan dus genieten van de heerlijk rustige en bosrijke omgeving, als van de toeristische trekpleisters en gezellige activiteiten in en rondom het dorp.

Even voorstellen: dit is Floris!

11 oktober 2021

HVG Real Estate heeft voor u een extra service toegevoegd aan het kooptraject van een nieuwbouwwoning. Deze extra service is de keuze voor het Woonklaar-pakket. Dit houdt in dat uw woning wordt afgewerkt inclusief vloeren, wanden en aangelegde tuin in uw eigen stijl. Denk hierbij ook aan de opties voor een overkapping, rolluiken of insectenwering. Dit om u te ontzorgen in een toch al drukke tijd bij de aankoop van een nieuwe woning.
 
“Bij HVG Real Estate functioneer ik als kopers-begeleider. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie tussen kopers en onderaannemers om uw droomhuis te realiseren. Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht gaan vragen zoals ‘Welke vloeren zou ik graag willen?’ of ‘Wat zou ik graag aan de wanden willen?’ vaak door uw hoofd. Kopers kunnen daarom bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot het Woonklaar-pakket. Samen met de kopers inventariseer ik de woonwensen en denk ik graag mee om tot een mooi resultaat te komen!”

Eerste schep in de grond in Tienray

8 oktober 2021

Een bijzonder moment vandaag bij de bouw in Tienray, hier is vanmiddag namelijk de eerste schep de grond in gegaan als officieel startpunt van de bouw van project Zwanenberg. Binnen dit project zullen maar liefst 16 woningen worden gebouwd, waarvan 10 gezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen.
Zowel de toekomstige bewoners als de reeds omwonenden van dit project waren van harte welkom om dit bijzondere moment bij te wonen. Daarnaast hadden ze ook nog de mogelijkheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.
Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van de geslaagde officiële start van dit mooie project in Tienray!

Van grasveld tot nieuwe woonwijk in Kelpen-Oler!

1 oktober 2021

Vanmiddag hebben de kopers en de huurders van project Liduinahof in Kelpen-Oler kennis kunnen maken met elkaar. In december 2020 is gestart met de bouw van dit project en inmiddels zijn er maar liefst 18 woningen gebouwd, waarvan 4 levensloopbestendig.
Het was erg leuk om de enthousiaste gezichten van de toekomstige bewoners te zien terwijl ze hun nieuwe woningen in een vergevorderd stadium konden bekijken. Ze konden echter niet alleen hun nieuwe woningen aanschouwen en hun nieuwe buren ontmoeten, HVG Real Estate had namelijk ook nog een kleine verrassing voor de toekomstige bewoners. Ze hebben allemaal een leuke attentie in de vorm van een videokaart gekregen met een timelaps van het gehele bouwtraject, van een grasveld tot nieuwe woonwijk.
We willen graag alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde kennismakingsbijeenkomst!

Vorderingen Broekhuizen

27 september 2021

De nieuwe situatie bij project Luisch Hof in Broekhuizen begint zich inmiddels duidelijk af te tekenen. Bekijk hier de mooie vorderingen in de bouw van het project.
Fase 1:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 4 tussenwoningen
– 4 hoekwoningen
– 6 twee-onder-één-kapwoningen
Fase 2:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 3 tussenwoningen
– 4 hoekwoningen
– 2 twee-onder-één-kapwoningen
Bouwbedrijf Schroen Pisters Bouw BV

Wegwerkzaamheden in Broekhuizenvorst

24 september 2021

Bij project ’t Roath in Broekhuizenvorst wordt keihard gewerkt om de bestrating aan te leggen. Hier zijn 10 woningen gerealiseerd, waarvan 6 gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen!
Benieuwd hoe de nieuwe wijk eruit ziet als de bestrating aangelegd is? Hou dan vooral onze Social Media kanalen in de gaten!

Bouw Tienray gestart

23 september 2021

Bij project Zwanenberg in Tienray is gestart met de eerste graafwerkzaamheden. Hier zullen 16 woningen gebouwd worden, waarvan 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.
Op 1 kavel na is dit gehele project UITVERKOCHT!

Kennis maken in Leveroy en Broekhuizen

17 september 2021

Leiverse Velden Leveroy
Gisteren heeft er bij de 8 mooie en ruime levensloopbestendige woningen een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Leiverse Velden in Leveroy. De kopers van de woningen waren erg blij om hun toekomstige woningen in een vergevorderd stadium te kunnen bewonderen. Het was een hartstikke gezellig samenzijn, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.
Janssen Bouwen | Ontwikkelen, Maat Makelaars Gemeente Nederweert
 
Luisch Hof Broekhuizen
Vandaag heeft een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Luisch Hof in Broekhuizen, waar 31 woningen gebouwd zullen worden. Een overgroot gedeelte van de kopers van de woningen hebben zich vandaag verzameld om hun toekomstige buren te ontmoeten. Verder waren hier ook de betrokken makelaars, de aannemer en genodigden van de Gemeente bij aanwezig. Een aantal kopers hebben zelfs de eerste steen van hun nieuwe woning zelf gelegd, zodat vanaf hier de bouw voortgezet kan worden.
Bouwbedrijf Schroen, Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, InterMakelaars, Gemeente Horst aan de Maas, Rudy Tegels

Dronebeelden Asenray

14 september 2021

Afgelopen Mei is het mooie project Op de Maalberg in Asenray opgeleverd. Hier zijn 10 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Bewoners van het gezellige kerkdropje kunnen onder andere genieten van de landelijke rust en de prachtige omliggende natuur

Kennismaking in Ell

11 september 2021

Afgelopen vrijdag hebben de toekomstige bewoners van de 5 levensloopbestendige woningen van project de Steenen Bampt in Ell en hun buren kennis kunnen maken met elkaar.
Het was een gezellig samenzijn en het was fijn om droog te kunnen zitten onder het genot van een hapje en een drankje in de tent van HVG Real Estate.
Volgende week zullen de woningen opgeleverd worden en zullen de kopers de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning.
Tevens dank aan aannemersbedrijf Schroen en Saelmans makelaars.

Work in progress

1 september 2021

Bij project Maasnielderbeek worden aan de Bredeweg en de Terbaanseweg door Bloem Infra BV de laatste wegwerkzaamheden uitgevoerd ter afronding van dit mooie project!

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.