Ons project Mulderberg in het prachtige Schinnen is van start!

11 november 2022

Gelegen in het idyllische Zuid-Limburgse landschap worden 8 mooie gezinswoningen gebouwd. In de uitloper van het Plateau van Doenrade krijgt je het gevoel dat je in het buitenland woont, terwijl je toch centraal en dichtbij alle voorzieningen van de stad hebt van zoal; Geleen, Hoensbroek, Brunssum en Heerlen.

De Mulderberg wordt opgeleverd in oktober 2023, zal worden gerealiseerd door HVG Real Estate en in de verhuur komen bij HVG Woonpartners.

Energieneutraal wonen in Asenray!

4 november 2022

Besparen op uw energiekosten is dichterbij dan u denkt. In het nieuwbouwplan Ridder van Asenrode in Asenray, ook wel ‘Roermonds groen’ genoemd, worden energiezuinige woningen gerealiseerd, die in maart 2023 worden opgeleverd.

Sterker nog: kavel 1 wordt zelfs volledig energieneutraal opgeleverd, waardoor u nóg meer bespaart op uw maandlasten.

Er zijn nog slechts 2 levensloopbestendige woningen (kavel 1 en 3) te koop. Reageer daarom snel en laat u informeren over deze stijlvolle woningen, die geschikt zijn voor elke levensfase. Kijk op https://www.jackfrenken.nl/aanbod/nieuwbouw-woningen/limburg/roermond/ridder-van-asenrode-asenray voor meer informatie.

Huurappartementen Kloosterhof Grubbenvorst voor de kerst 2023 gereed!

3 november 2022

In de kern van het pittoreske Grubbenvorst realiseert HVG Real Estate 16 stijlvolle appartementen aan de Kloosterstraat. De appartementen hebben een praktische indeling en zijn energiezuinig (A+++), waardoor u in een tijd van stijgende energielasten bespaart op uw maandlasten en ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu. De appartementen worden in december 2023 opgeleverd, waardoor de toekomstige huurders Kerstmis 2023 in hun nieuwe woning zullen vieren.

De appartementen worden verhuurd door HVG Woonpartners. Indien u op de hoogte wilt blijven van dit nieuwbouwplan, dan kunt u zich inschrijven via www.hvgwoonpartners.nl/inschrijven/. Zodra er meer bekend is over de huurmogelijkheden, zal er contact met u worden opgenomen.

Eerste kennismaking bij project Lupine in Geleen

31 oktober 2022

Een bijzonder moment afgelopen vrijdag bij de bouwplaats van project Lupine in Geleen, hier heeft namelijk de eerste kennismaking voor de toekomstige bewoners en de betrokkenen van het project plaatsgevonden. De eerste bouwfase van de 18 gezinswoningen is inmiddels in volle gang, een mooie gelegenheid dus voor de kopers om hun toekomstige woning voor de eerste keer te kunnen bekijken.
 
Naast dat de toekomstige bewoners een kijkje mochten nemen op de bouwplaats, was er natuurlijk ook de gelegenheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.
 
Naast de kopers van de woningen en HVG Real Estate, waren ook Bouwbedrijf Schroen, Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs en Wethouder Leon Geilen van de Gemeente Sittard-Geleen aanwezig.
 
Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde middag!

Eerste steenlegging Ambacht Panningen

24 oktober 2022

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de kopers van de 12 woningen die op dit moment in Panningen worden gebouwd mochten de eerste steen van hun toekomstige woning leggen. Ook gelijk een mooi moment om kennis te maken met de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.
 
Naast de kopers van de woningen waren ook Wethouder Rob Wanten van de Gemeente Peel en Maas, Janssen Bouwen | Ontwikkelen en Bouten Groep Makelaardij aanwezig.
 
De eerste vormen van de woningen beginnen nu zichtbaar te worden, waardoor de toekomstige bewoners nu echt uit kunnen gaan kijken naar de realisatie van hun nieuwe woning.
 
Wij willen graag iedereen hartstikke bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde middag!

De oplevering van ons project Zwanenberg is voldaan!

20 oktober 2022

Dankzij een intensieve samenwerking met de aannemer Vlassak BV is alles volgens schema afgewerkt. Ondanks de huidige uitdagingen op het gebied van een algemeen tekort aan bouwmaterialen en menskracht in het bijzonder, hebben we de opleverdatum toch weten te behalen en kunnen de bewoners beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven.
Wij van HVG Real Estate zijn enorm trots op iedere partij die heeft meegewerkt om de woondroom van de nieuwe bewoners van dit prachtige project in Tienray te verwezenlijken.
De 10 gasloze gezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen aan de Trambaan verrijken de buurt conform de nieuwste energiezuinige eisen, waarmee men met een gerust hart de winter kan ingaan!

Binnenkort in de verkoop: Kloosterhof Grubbenvorst

14 oktober 2022

Met trots kunnen wij melden dat we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij binnenkort starten met de verkoop van 16 appartementen op de Kloosterstraat in Grubbenvorst.
• 8 appartementen gelegen op de begane grond met een tuin
• 8 appartementen op de 1e verdieping met balkon (lift aanwezig)
De energiezuinige (gasloos) appartementen zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Grubbenvorst en beschikken over een eigen parkeerplaats.
Grubbenvorst is gelegen aan de Maas waar u heerlijk kunt wandelen. Grubbenvorst kent een bruisend centrum met diverse horecagelegenheden, winkels (o.a. supermarkt, bakker, slager) en een rijkelijk verenigingsleven met verschillende (sport-) verenigingen.
Hou onze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de start van dit nieuwbouwproject.
Voor vragen of interesse bel 077-3985757 of mail info@maasenpeel.nl ons gerust.

Energiezuinig en gasloos wonen in Geleen!

22 september 2022

𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚𝙯𝙪𝙞𝙣𝙞𝙜 𝙚𝙣 𝙜𝙖𝙨𝙡𝙤𝙤𝙨 𝙬𝙤𝙣𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙂𝙚𝙡𝙚𝙚𝙣
Wilt u ook besparen op uw maandelijkse energierekening en tegelijkertijd de voordelen van een nieuwbouwwoning ervaren? Dit is nog mogelijk in Geleen! Nieuwbouwproject Lupine gelegen aan de Maretakhof in Geleen bestaat uit 18 zéér energiezuinige en compleet gasloze woningen. Inmiddels is de bouw van deze woningen al gestart én zijn er slechts nog enkele woningen beschikbaar.
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞
* Energielabel A+++ 
* Duurzaam en zuinig
* Ruime woonkamer mét tuincontact
* Open keuken
* 3 – 4 slaapkamers
* Zolder met vaste trap
* Ideale gezinswoning
* En zo veel meer…
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞? 𝐖𝐞𝐞𝐬 𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐣!
U kunt contact opnemen met Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs via:
Telefoon: 046 420 44 00
E-mail: woningmakelaars@ruijters.nl
 

Binnenkort in de verkoop: Aelser Woonhofje te Elsloo

7 september 2022

In samenwerking met Aelmans Vastgoed zullen we binnenkort van start gaan met de verkoop van project ‘Aelser Woonhofje’ gelegen te Elsloo. Aan de Stationsstraat in het mooie Elsloo zal een waar woonhof gerealiseerd worden, bestaande uit 12 levensloopbestendige én energiezuinige woningen.
Deze woningen zijn zeer geschikt om gelijkvloers te wonen en eveneens te genieten van het buitenleven in uw tuin.
Alle voorzieningen en comfort zijn bij elkaar gebracht op de begane grond: een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren en een open keuken. Daarnaast is er nog een grote slaapkamer, een badkamer met toilet en een apart toilet.
Tevens is er een ruime berging die is voorzien van een opstelplaats voor een wasmachine en droger.
Op de royale bovenverdieping is het mogelijk een grote hobbykamer of twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer te realiseren. Door deze mogelijkheden zijn deze woningen ook zeer geschikt als gezinswoning.
De nieuwbouwwoningen voldoen aan de nieuwste energie-eisen. Door het gasloos wonen zijn de energielasten een stuk lager. Daarnaast zijn de woningen optimaal geïsoleerd tegen kou, hitte en geluid.
 
𝘒𝘦𝘯𝘮𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯
• Woonoppervlak 114 m² – 127 m²
• Prijs v.a. €345.000,- v.o.n.
 
𝘖𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨
Het dorpje Elsloo is gelegen aan de Maas dat als een natuurlijke grens met België fungeert. Vanaf de Stationsstraat bevinden zich in een straal van 1 kilometer twee supermarkten, een apotheek, diverse winkels en meerdere gezellige restaurants en cafés.
Door de centrale ligging van Elsloo vlakbij de snelweg zijn Maastricht, Heerlen, Roermond en België goed te bereiken. Daarnaast is het treinstation Beek-Elsloo op korte afstand te bereiken.
 
𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦?
Neem contact op met de vestiging van Aelmans Vastgoed in Voerendaal via:
045 30 30 600

Team uitbreiding Kopers-begeleiding

25 augustus 2022

Het kopers-begeleidingsteam van HVG Real Estate kent een nieuw gezicht.
Wij heten Bob van harte welkom en wensen hem succes met het implementeren van zijn eigen visie binnen de afdeling!

De komst van Bob zal zorgen voor een verdubbeling van de capaciteit en kwaliteit. Daarnaast zullen de aangeboden diensten worden uitgebreid, zodat de kopers de woning tot in de puntjes afgewerkt opgeleverd krijgen. De kopers-begeleider kan u volledig ontzorgen in het traject om van uw nieuwe woning uw nieuwe thuis te maken. Van de nieuwe bestrating tot de verhuizing kunnen wij voor u realiseren!

Bob aan het woord!
“Bij HVG Real Estate functioneer ik als kopers-begeleider. Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie tussen de kopers en onderaannemers om uw dromen in de afbouw te realiseren. Kopers hebben veelal vragen over de mogelijkheden en beste oplossingen voor de afwerking van de woning. Met deze vragen kunnen zij bij mij terecht! Het team zal samen met de onderaannemers en de kopers inventariseren wat de woonwens is en op zoek gaan naar het beste product voor uw situatie.”

Start verkoop Centro Meta

22 juli 2022

In samenwerking met Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs starten we vandaag officieel met de verkoop van fase 1 van het project Centro Meta in Kerkrade.
Fase 1 van dit mooie project bestaat uit 9 levensloopbestendige woningen én 8 stadswoningen.
𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐥𝐨𝐨𝐩𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐧𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
Met de slaapkamer en de badkamer op de begane grond ben je in deze woning klaar voor de toekomst. Met alle basisvoorzieningen gesitueerd op de begane grond kun je in deze woning optimaal genieten van gelijkvloers wonen en tegelijkertijd de beschikking hebben over een achtertuin. De verdieping van deze woningen is een open ruimte, welke vrij in te delen is.
𝐒𝐭𝐚𝐝𝐬𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
De stadswoningen die binnen het project Centro Meta worden gerealiseerd vormen een ideale woonruimte voor gezinnen. De woningen hebben een mooie uitstraling en zijn praktisch ingericht. Vanuit de woonkamer is er rechtstreeks contact met de achtertuin, waardoor een open en ruimtelijk geheel met veel lichtinval ontstaat.
Bij de ontwikkeling van dit project is veel aandacht besteed aan groenvoorziening, waardoor de natuur een belangrijk deel uitmaakt van deze mooie nieuwbouwwijk!
Interesse in een van deze woningen of op zoek naar meer informatie? Bekijk dan de projectwebsite www.centrometa.nl

Betimmeren gevels Leukerplein Weert

7 juli 2022

Inmiddels is Janssen Bouwen | Ontwikkelen begonnen met het betimmeren van de gevels van de 6 levensloopbestendige én duurzame woningen van project Leukerplein in Weert.
 
Doordat de gevels van deze woningen beschikken over een houten uitstraling smelt dit project goed samen met de reeds bestaande omgeving, waardoor een echte idyllische plek ontstaat.
 
De architectuur van deze woningen sluit aan bij de bestaande houten woningen die reeds in de omgeving gerealiseerd zijn. Deze nieuwe woningen zorgen in de wijk dus voor een mooi en passend geheel.

Centro Meta in Kerkrade binnenkort in de verkoop

4 juli 2022

Zeer binnenkort zullen we in samenwerking met Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs van start gaan met de verkoop van project Centro Meta in Kerkrade.
 
Dit mooie project bestaat uit een mix van appartementen, levensloopbestendige woningen en gezinswoningen.
 
Fase 1 zal bestaan uit:
8 gezinswoningen vanaf €270.000,-
9 levensloopbestendige woningen vanaf €325.000,-
 
Binnenkort meer informatie via www.centrometa.nl!

Verkoop Mariahof in Tienray gestart

1 juli 2022

In samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties starten we vandaag officieel met de verkoop van de 11 gezinswoningen van project Mariahof in Tienray.
 
Deze bouwlocatie in Tienray bevindt zich aan de Johan Hofmanstraat en de Bernadettelaan, waar vroeger de Mariaschool lag, vandaar dat dit project Mariahof wordt genoemd. Inmiddels is de school afgebroken en komt er een prachtige nieuwe woonwijk voor in de plaats. Een nostalgische plek waar jong en oud samenkomen.
 
Vroeger was Tienray een bedevaartsoord, vandaar dat Tienray bekend staat als ‘klein Lourdes’. Maar ook voor het lekkerste ijs van IJssalon Clevers kun je in dit bijzondere dorp terecht.
Naast de rust van Tienray is het centrum van Horst, met een ruim assortiment aan winkels, horeca en speciaalzaken, binnen 15 minuten te bereiken. Maar ook de grote stad Venlo ligt op een afstand van circa 20 kilometer.

Eerste steenlegging Ridder van Asenrode

27 juni 2022

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerste steenlegging van de 19 woningen van het project Ridder van Asenrode in Asenray heeft plaatsgevonden. De speeltuin naast de bouwlocatie hebben we voor deze dag omgetoverd tot een prachtige feestlocatie met de nodige versieringen en voor de kinderen een springkussen.
De kopers van de woningen, de potentiële kopers van de nog beschikbare woningen én de omwonenden van het project konden deze middag gezellig kennis maken met elkaar onder het genot van een hapje, een drankje en de friet en snacks van
Frietwagen KMG. Tevens mochten de kopers van de woningen ook gelijk de eerste steen van hun toekomstige woning leggen.
Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate Angely Waajen-Crins van de
Maar dat was nog niet alles, deze feestelijke bijeenkomst was ook voor Jack Frenken makelaars en adviseurs het perfecte moment om officieel te starten met de verkoop van de 8 vrijstaande villa’s die hier gebouwd zullen worden!
We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Zwanenberg Tienray perfect op schema

10 juni 2022

De toekomstige bewoners die de schitterende gezinswoningen in Tienray hebben gekocht kunnen al starten met de verhuisdozen in te pakken.
 
HVG Real Estate en Vlassak BV hebben ondanks moeilijk te leveren materialen toch de planning weten vast te houden. Daarom hebben we dit vanmiddag op de bouw gevierd met Frietwagen KMG!
 
Heeft u de kans gemist om een woning in Tienray te kopen, en wilt u ook graag een nieuwbouwwoning in Tienray? Houd dan onze pagina in de gaten, want op korte termijn starten we met de verkoop van 11 gezinswoningen elders in Tienray.

Project Centro Meta krijgt vorm

9 juni 2022

In het centrum van Kerkrade wordt op korte termijn een groot uitdagend project gestart. Dit project omvat maar liefst 59 woonobjecten, met voor ieder wat wils.
 
Dit project bestaat uit een mix van een prachtig appartementencomplex, gebruiksvriendelijke seniorenwoningen en ruime gezinswoningen.
 
Door de ideale ligging van dit mooie project zijn onder andere supermarkten, scholen, restaurants en nog veel meer slechts op loopafstand bereikbaar!

Start verkoop moderne villa’s Roermond Oost

7 juni 2022

Op zeer korte termijn gaat de verkoop van acht uitzonderlijk moderne villa’s in Asenray van start. Deze villa’s beschikken ieder over een eigen unieke indeling en zijn gesitueerd op grote kavels beginnend vanaf maar liefst 625 vierkante meter tot bijna 1000 vierkante meter.
 
Voor de actieve natuurgenieters zijn er genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld op verharde paden te fietsen en mountainbiken, of de Nordic Walking-routes die het Meinweggebied in Asenray doorkruisen te ontdekken. Maar ook paardrijden is mogelijk op een afstand van nog geen 3km van uw toekomstige villa.
 
Wie woont in Asenray kan genieten van de landelijke rust en tegelijkertijd gebruik maken van de faciliteiten die de grote stad Roermond te bieden heeft.
 
Interesse in een van deze woningen?

Eerste steenlegging Laarveld Weert

2 juni 2022

Vanmiddag was het dan zo ver, de kopers van de 8 woningen die op dit moment in Weert worden gebouwd mochten vandaag de eerste steen van hun toekomstige woning leggen. Ook gelijk een mooi moment om kennis te maken met de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Naast de kopers van de woningen waren ook Wethouder van Eijk en Dhr. Verhappen van de Gemeente Weert, Bouwbedrijf Schroen, Saelmans Makelaardij en Wauben Architects aanwezig.
 
De woningen beginnen nu steeds meer vorm te krijgen waardoor de toekomstige bewoners nu echt uit kunnen gaan kijken naar de realisatie van hun nieuwe woning.
 
Wij willen graag iedereen hartstikke bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde middag!

Eerste woningen Lupine  verkocht

1 juni 2022

In April zijn we in samenwerking met Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs gestart met de verkoop van 18 gezinswoningen in Geleen. De eerste prachtige woningen van dit project zijn inmiddels al verkocht én er zijn ook al een aantal opties van toepassing.
Het bijzonder mooie Geleen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, mede dankzij de twee treinstations. Ook zijn er talloze buslijnen die meerdere keren per uur richting Heerlen en het mooie Maastricht vertrekken.
Interesse in een van deze woningen? Wees er dan snel bij en kijk voor de digitale brochure op onze website of informeer bij Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs.

Restyle bedrijfsauto’s

25 mei 2022

Ook onze bedrijfsauto’s beschikken inmiddels over het nieuwe logo. 

A.S. Creation bedankt!

Rolstoeltrampoline geplaatst in Waalre

16 mei 2022

We zijn hartstikke trots dat wij de kindjes van Villa ExpertCare in Waalre afgelopen zondag blij hebben kunnen maken met deze geweldige rolstoeltrampoline.

Tijdens de oudercontactdag afgelopen zondag is de rolstoeltrampoline officieel in gebruik genomen middels een feestelijk samenzijn. Ook de ballonnenclown heeft ervoor gezorgd dat de kindjes een geweldige ochtend hebben gehad.

We wensen alle kindjes heel veel speelplezier met de nieuwe rolstoeltrampoline!

Ridder van Asenrode van start

3 mei 2022

De bouw van de 19 woningen van het plan Ridder van Asenrode fase 2 is inmiddels officieel van start gegaan. De eerste contouren van de woningen beginnen zelfs al zichtbaar te worden.
Er zijn slechts nog enkele woningen beschikbaar, dus bij interesse wees er snel bij!

Sneakpeek Tienray

13 april 2022

We laten alvast een foto zien van een opkomend project met 11 woningen tussen de Bernadettelaan en de Johan Hofmanstraat in Tienray.
 
Op deze locatie was eerder een basisschool gesitueerd, maar hier komen mooie woongelegenheden voor in de plaats.Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingswerkzaamheden.
 
Binnenkort meer informatie!

Amstel Gold Race in Vilt

10 april 2022

Vandaag heeft de eerstesteenlegging plaatsgevonden in Vilt. En wat is nou een mooier moment om dit te vieren dan bij de Amstel Gold Race! Dit project ligt namelijk op nog geen 600 meter van de finish van de race die er jaarlijks plaatsvindt, een perfecte locatie dus om te genieten van de spannende eindsprint.
We zijn de dag begonnen met de kopers van de woningen, die voor de allereerste keer hun toekomstige woning van dichtbij konden bekijken én tegelijkertijd kennis konden maken met elkaar.
Ook waren Bouwbedrijf Schroen, Janssen Wuts ArchitectenRuijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs en genodigden van de Gemeente Valkenburg aan de Geul, waaronder ook Wethouder Vankan, aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst.
Na het eerste gedeelte van het dagprogramma kon de Amstel Gold Race dan echt beginnen. Tevens was dit het moment om de overige gasten te verwelkomen bij ons project onder het genot van een hapje en een drankje. De race kon gevolgd worden via een groot videoscherm, waarna we dag met z’n allen hebben afgesloten met de spannende finish van de race.
Mede dankzij onze HVG Shuttle Service hebben we, ondanks de wegafzettingen, het voor elkaar gekregen om alle aanwezigen van en naar de bouwlocatie te vervoeren.
Een geslaagde dag op de perfecte locatie dus!
 

Evenement Leukplein Weert

7 april 2022

Vandaag heeft de eerstesteenlegging plaatsgevonden in Vilt. En wat is nou een mooier moment om dit te vieren dan bij de Amstel Gold Race! Dit project ligt namelijk op nog geen 600 meter van de finish van de race die er jaarlijks plaatsvindt, een perfecte locatie dus om te genieten van de spannende eindsprint.
We zijn de dag begonnen met de kopers van de woningen, die voor de allereerste keer hun toekomstige woning van dichtbij konden bekijken én tegelijkertijd kennis konden maken met elkaar.
Ook waren Bouwbedrijf Schroen, Janssen Wuts ArchitectenRuijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs en genodigden van de Gemeente Valkenburg aan de Geul, waaronder ook Wethouder Vankan, aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst.
Na het eerste gedeelte van het dagprogramma kon de Amstel Gold Race dan echt beginnen. Tevens was dit het moment om de overige gasten te verwelkomen bij ons project onder het genot van een hapje en een drankje. De race kon gevolgd worden via een groot videoscherm, waarna we dag met z’n allen hebben afgesloten met de spannende finish van de race.
Mede dankzij onze HVG Shuttle Service hebben we, ondanks de wegafzettingen, het voor elkaar gekregen om alle aanwezigen van en naar de bouwlocatie te vervoeren.
Een geslaagde dag op de perfecte locatie dus!

Project Mantova Sittard van start

22 maart 2022

Op bijgevoegde foto kunnen jullie zien dat we zijn gestart met de bouw van 20 huurwoningen. Deze huurwoningen worden gerealiseerd in een van de oudste plaatsen van Nederland en op twee na oudste stad in Limburg.
 
Tevens behoort Sittard tot de vijf mooiste vestingsteden van Nederland en staat niet voor niets bekend om haar bourgondische levenslust.
HVG Woonpartners zal de verhuur van deze schitterende woningen gaan verzorgen.

Nieuw logo

3 maart 2022

Zoals jullie kunnen zien zullen wij vanaf vandaag gebruik gaan maken van ons nieuwe logo!
Ons herkenbare logo met de zilveren en gouden kleuren heeft ons jarenlang gediend als rots in de branding, maar toch vonden we het tijd voor een verfrissende en welverdiende restyle.
 
Bij het ontwerp van het nieuwe logo is uitgegaan van de essentie van HVG Real Estate, namelijk het bouwen van huizen. Dit is vervolgens terug gestileerd naar de essentie van de vorm, vandaar dat in het nieuwe logo de vorm van een huis terug te zien is. Ook komen onze herkenbare zilveren en gouden kleuren terug in dit nieuwe logo.
 
A.S creation, bedankt voor de geslaagde restyle van ons logo!
 

De woningen van Laarveld zijn toegewezen

14 februari 2022

Op bijgevoegde foto kunnen jullie zien dat we zijn gestart met de bouw van 20 huurwoningen. Deze huurwoningen worden gerealiseerd in een van de oudste plaatsen van Nederland en op twee na oudste stad in Limburg.
 
Tevens behoort Sittard tot de vijf mooiste vestingsteden van Nederland en staat niet voor niets bekend om haar bourgondische levenslust.
HVG Woonpartners zal de verhuur van deze schitterende woningen gaan verzorgen.

Project Haanrade in Kerkrade opgeleverd

3 februari 2022

In april 2021 is de bouw gestart van nieuwbouwproject Haanrade in de Gemeente Kerkrade. Deze week, 10 maanden na de bouwstart, zijn de 8 twee-onder-een-kap woningen opgeleverd en klaar om de nieuwe bewoners veel woonplezier te bezorgen.

Na lang te hebben uitgekeken naar dit moment, hebben ze afgelopen dinsdag de sleutel in ontvangst mogen nemen. Het mooie nieuwbouwplan is omgeven door prachtige natuurgebieden en biedt voor ieder wat wils, met onder andere een dierentuin en een grote speeltuin in de omgeving.

 

Woningen in vilt uitverkocht

7 januari 2022

De 7 levensloopbestendige woningen in het pittoreske Vilt in Gemeente Valkenburg aan de Geul zijn allemaal verkocht. Volgende maand zal gestart worden met de bouw.
De nieuwe bewoners kunnen eind dit jaar al van hun woning in het Limburgse Heuvelland met haar prachtige landschap genieten.

Nieuw project – Laarveld Weert

29 december 2021

In de mooie nieuwbouwwijk Laarveld in Weert zullen 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd worden. Vanaf de wijk is het centrum van Weert in slechts een kwartiertje te bereiken, en mede dankzij de prachtige ligging in een landelijke omgeving heeft Laarveld voor ieder wat wils.
Natuurliefhebbers kunnen onder andere genieten van de dichte bossen en weidse graslanden, met uitstekende faciliteiten voor wandelaars, fietsers en dagjesmensen.
Maar ook aan de jongste bewonertjes is gedacht, zij kunnen zorgeloos spelen in de aangelegde speelplaatsen in de sfeer van de landelijke en groene omgeving.

Nieuw, energiezuinig en levensloopbestendig

18 december 2021

Zoals je kunt zien wordt er al volop gewerkt aan de realisatie van 6 prachtige levensloopbestendige en energiezuinige woningen in plan ”Leukerplein” aan de Sportstraat in Weert! 
Na een succesvolle ”pre-sale” is kavel 3 door omstandigheden weer beschikbaar gekomen. Een 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀 voor degene die nieuw, energiezuinig en levensloopbestendig wilt wonen!
𝗦𝗮𝗺𝗲𝗻𝘀𝗺𝗲𝗹𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴
Het project Leukerplein is een ambitieus plan waar de ontwikkelaar een droomplek wilt creëren met 6 levensloopbestendige en energiezuinige woningen. Door de gevel een houten uitstraling te geven wilt de ontwikkelaar het project laten samensmelten met de reeds bestaande omgeving, waardoor een idyllische plek ontstaat.
Qua architectuur heeft de ontwikkelaar besloten om aan te sluiten op de bestaande houten woningen die in de omgeving reeds gerealiseerd zijn, zodat dit een passend geheel vormt.
Woningtype A heeft het complete woonprogramma op de begane grond. Naast de riante woonkamer, de keuken met zicht op de tuin en de garage bevinden zich hier ook een slaapkamer en de badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Er kan worden gekozen om deze 2 ruimtes bij elkaar te voegen, zodat er een ruime hobby- of kantoorruimte bestaat. De woning is voorzien van een garage én een eigen parkeerplaats vóór de garage. Eventuele opties worden op maat bekeken door de aannemer.
𝗗𝗶𝗰𝗵𝘁𝗯𝗶𝗷 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻
Op enkele wandelminuten bevindt zich het nieuwe winkelcentrum Weert-Oost met o.a. een tweetal supermarkten (Jumbo en Aldi), Big Bazaar, The Read Shop Express, een cafetaria en een gezondheidscentrum.

Liduinahof in Kelpen-Oler opgeleverd

15 december 2021

In het landelijk gelegen dorp Kelpen-Oler in Gemeente Leudal zijn 18 woningen gerealiseerd, variërend van twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen én levensloopbestendige woningen.
Inmiddels hebben alle bewoners de sleutel ontvangen van hun mooie nieuwe woning. Wij wensen alle kopers en huurders van HVG Woonpartners veel woongenot toe
 
Dorpsraad Kelpen-Oler
 

Herontwikkeling VMBO-locatie Panningen

30 november 2021

De voormalige VMBO-locatie in Panningen zal in de komende jaren omgetoverd worden tot een geheel nieuw woongebied. Hier zullen verschillende projectontwikkelaars aan bouwen, waaronder
Wonen Limburg en Hebru Vastgoed. Zorgcentrum Het Poelsplein is hier reeds gerealiseerd.
Als HVG Real Estate zijn we trots om bekend te maken dat wij hier maar liefst 𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘱𝘢𝘵𝘪𝘰𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘳𝘪𝘫𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 zullen realiseren.
 
 

Oplevering Belfleld

12 november 2021

Oplevering 6 woningen HVG Real Estate te Belfeld staat gepland

Laatste fase Maasnielderbeek afgerond

4 november 2021

De laatste fase van nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is afgerond middels een feestelijk samenzijn met de betrokkenen hierin.
Bij deze mijlpaal waren van de Gemeente Roermond Wethouder van ruimtelijke ordening en volkshuisvesting Angely Waajen-Crins en Projectleider ruimtelijke ontwikkeling Pauline Buurman aanwezig. Ook onze eigen directeur Bart Boonen was aanwezig met directeur Tjeu Clerkx van Bloem Infra BV. Helaas was aannemer Janssen Bouwen | Ontwikkelen verhinderd.
In juli 2020 was reeds een eerste feestelijk samenzijn tijdens een kennismaking met o.a. de bewoners van dit project waarbij Wethouder Angely Waajen-Crins de eerste steen gelegd heeft, en nu meer dan een jaar later wordt ook weer door Angely Waajen-Crins de laatste steen van de bestrating gelegd ter afronding van dit project.
De in totaal 44 woningen, een combinatie van levensloopbestendige, halfvrijstaande en rijwoningen, zijn binnen een tijdsbestek van circa 1,5 jaar gerealiseerd waarmee HVG Real Estate een bijdrage levert aan de enorme behoefte aan koop- en huurwoningen in Roermond.
Voor HVG Real Estate betekent deze afronding dat er weer verder gegaan kan worden met een nieuw project in de regio Roermond, namelijk in Asenray.

Vorderingen Broekhuizen

28 oktober 2021

De woningen van project Luisch Hof in Broekhuizen beginnen mooi vorm te krijgen. In Mei is hier gestart met de bouw van maar liefst 31 woningen, bestaande uit levensloopbestendige woningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één kapwoningen.
Naar verwachting zullen de toekomstige bewoners in het voorjaar van 2022 de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Nieuw in de verkoop – 7 semi bungalows in Vilt

19 oktober 2021

Vilt is een dorpje in de Gemeente Valkenburg aan de Geul in het Limburgse Heuvelland. Het dorpje ligt bovenaan de Cauberg op een hoogte van zo’n 130 meter.
Rondom het kleine dorpje zijn tal van toeristische trekpleisters te bezoeken. Denk hierbij aan het levendige centrum van Maastricht op een afstand van zo’n 10 kilometer, of Thermae 2000 om optimaal tot rust te komen op een afstand van maar 1 kilometer. Maar ook het gezellige Valkenburg ligt nabij Vilt op een afstand van nog geen 2 kilometer. Valkenburg barst van de evenementen, zoals in het begin van het jaar carnaval, waarna kunst-, muziek-, wieler- en wandelevenementen elkaar opvolgen. En natuurlijk als feestelijke afsluiter van het jaar de Kerststad.
Ook in het dorpje zelf is genoeg te beleven. Vilt staat namelijk bekend om de Heuvelland Vierdaagse die elk jaar in de omgeving van het dorp gelopen wordt (hieraan doen maar liefst 4000 wandelaars mee!). Maar ook de finish van de Amstel Gold Race bevindt zich in Vilt. Daarnaast kent Vilt nog tal van verenigingen zoals de Harmonie, toneelclub, handbalvereniging en een voetbalclub.
Door de gunstige ligging aan de provinciale weg N590 tussen Maastricht en Valkenburg heeft Vilt ook een goede aansluiting op het openbare vervoersnet.
Wie een woning koopt in Vilt kan dus genieten van de heerlijk rustige en bosrijke omgeving, als van de toeristische trekpleisters en gezellige activiteiten in en rondom het dorp.

Even voorstellen: dit is Floris!

11 oktober 2021

HVG Real Estate heeft voor u een extra service toegevoegd aan het kooptraject van een nieuwbouwwoning. Deze extra service is de keuze voor het Woonklaar-pakket. Dit houdt in dat uw woning wordt afgewerkt inclusief vloeren, wanden en aangelegde tuin in uw eigen stijl. Denk hierbij ook aan de opties voor een overkapping, rolluiken of insectenwering. Dit om u te ontzorgen in een toch al drukke tijd bij de aankoop van een nieuwe woning.
 
“Bij HVG Real Estate functioneer ik als kopers-begeleider. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie tussen kopers en onderaannemers om uw droomhuis te realiseren. Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht gaan vragen zoals ‘Welke vloeren zou ik graag willen?’ of ‘Wat zou ik graag aan de wanden willen?’ vaak door uw hoofd. Kopers kunnen daarom bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot het Woonklaar-pakket. Samen met de kopers inventariseer ik de woonwensen en denk ik graag mee om tot een mooi resultaat te komen!”

Eerste schep in de grond in Tienray

8 oktober 2021

Een bijzonder moment vandaag bij de bouw in Tienray, hier is vanmiddag namelijk de eerste schep de grond in gegaan als officieel startpunt van de bouw van project Zwanenberg. Binnen dit project zullen maar liefst 16 woningen worden gebouwd, waarvan 10 gezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen.
Zowel de toekomstige bewoners als de reeds omwonenden van dit project waren van harte welkom om dit bijzondere moment bij te wonen. Daarnaast hadden ze ook nog de mogelijkheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.
Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van de geslaagde officiële start van dit mooie project in Tienray!

Van grasveld tot nieuwe woonwijk in Kelpen-Oler!

1 oktober 2021

Vanmiddag hebben de kopers en de huurders van project Liduinahof in Kelpen-Oler kennis kunnen maken met elkaar. In december 2020 is gestart met de bouw van dit project en inmiddels zijn er maar liefst 18 woningen gebouwd, waarvan 4 levensloopbestendig.
Het was erg leuk om de enthousiaste gezichten van de toekomstige bewoners te zien terwijl ze hun nieuwe woningen in een vergevorderd stadium konden bekijken. Ze konden echter niet alleen hun nieuwe woningen aanschouwen en hun nieuwe buren ontmoeten, HVG Real Estate had namelijk ook nog een kleine verrassing voor de toekomstige bewoners. Ze hebben allemaal een leuke attentie in de vorm van een videokaart gekregen met een timelaps van het gehele bouwtraject, van een grasveld tot nieuwe woonwijk.
We willen graag alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde kennismakingsbijeenkomst!

Vorderingen Broekhuizen

27 september 2021

De nieuwe situatie bij project Luisch Hof in Broekhuizen begint zich inmiddels duidelijk af te tekenen. Bekijk hier de mooie vorderingen in de bouw van het project.
Fase 1:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 4 tussenwoningen
– 4 hoekwoningen
– 6 twee-onder-één-kapwoningen
Fase 2:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 3 tussenwoningen
– 4 hoekwoningen
– 2 twee-onder-één-kapwoningen
Bouwbedrijf Schroen Pisters Bouw BV

Wegwerkzaamheden in Broekhuizenvorst

24 september 2021

Bij project ’t Roath in Broekhuizenvorst wordt keihard gewerkt om de bestrating aan te leggen. Hier zijn 10 woningen gerealiseerd, waarvan 6 gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen!
Benieuwd hoe de nieuwe wijk eruit ziet als de bestrating aangelegd is? Hou dan vooral onze Social Media kanalen in de gaten!

Bouw Tienray gestart

23 september 2021

Bij project Zwanenberg in Tienray is gestart met de eerste graafwerkzaamheden. Hier zullen 16 woningen gebouwd worden, waarvan 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.
Op 1 kavel na is dit gehele project UITVERKOCHT!

Kennis maken in Leveroy en Broekhuizen

17 september 2021

Leiverse Velden Leveroy
Gisteren heeft er bij de 8 mooie en ruime levensloopbestendige woningen een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Leiverse Velden in Leveroy. De kopers van de woningen waren erg blij om hun toekomstige woningen in een vergevorderd stadium te kunnen bewonderen. Het was een hartstikke gezellig samenzijn, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.
Janssen Bouwen | Ontwikkelen, Maat Makelaars Gemeente Nederweert
 
Luisch Hof Broekhuizen
Vandaag heeft een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Luisch Hof in Broekhuizen, waar 31 woningen gebouwd zullen worden. Een overgroot gedeelte van de kopers van de woningen hebben zich vandaag verzameld om hun toekomstige buren te ontmoeten. Verder waren hier ook de betrokken makelaars, de aannemer en genodigden van de Gemeente bij aanwezig. Een aantal kopers hebben zelfs de eerste steen van hun nieuwe woning zelf gelegd, zodat vanaf hier de bouw voortgezet kan worden.
Bouwbedrijf Schroen, Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, InterMakelaars, Gemeente Horst aan de Maas, Rudy Tegels

Dronebeelden Asenray

14 september 2021

Afgelopen Mei is het mooie project Op de Maalberg in Asenray opgeleverd. Hier zijn 10 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Bewoners van het gezellige kerkdropje kunnen onder andere genieten van de landelijke rust en de prachtige omliggende natuur

Kennismaking in Ell

11 september 2021

Afgelopen vrijdag hebben de toekomstige bewoners van de 5 levensloopbestendige woningen van project de Steenen Bampt in Ell en hun buren kennis kunnen maken met elkaar.
Het was een gezellig samenzijn en het was fijn om droog te kunnen zitten onder het genot van een hapje en een drankje in de tent van HVG Real Estate.
Volgende week zullen de woningen opgeleverd worden en zullen de kopers de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning.
Tevens dank aan aannemersbedrijf Schroen en Saelmans makelaars.

Work in progress

1 september 2021

Bij project Maasnielderbeek worden aan de Bredeweg en de Terbaanseweg door Bloem Infra BV de laatste wegwerkzaamheden uitgevoerd ter afronding van dit mooie project!

Project Kelpen-Oler in een handomdraai

27 augustus 2021

De video geeft het bouwtraject weer van project Liduinahof in Kelpen-Oler

Mooie plek in het dorpje Vilt

12 augustus 2021

Op deze mooie plek in het dorpje Vilt (gemeente Valkenburg aan de Geul) wordt een fraai nieuwbouwplan gestart waar 7 levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd.
Vorderingen van dit nieuwbouwplan volgen?
Hou dan vooral onze website www.hvgrealestate.nl of onze Facebookpagina in de gaten!

Woningen Tienray verkocht

5 augustus 2021

De woningen van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray zijn allemaal verkocht. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen. We wensen alle kopers alvast veel geluk in hun nieuwe, toekomstige woning.

Bloemetje Maasnielderbeek

29 juli 2021

De woningen van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray zijn allemaal verkocht. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen. We wensen alle kopers alvast veel geluk in hun nieuwe, toekomstige woning.

Kennismaking in Broekhuizenvorst

16 juli 2021

Vandaag hebben de kopers van HVG Real Estate en huurders van HVG Woonpartners met elkaar kennis gemaakt bij Project ’t Roath in Broekhuizenvorst. Nu de ruwbouw is voltooid en de afbouw flink vordert was dit het ideale moment om de toekomstige bewoners uit te nodigen om hun nieuwbouwwoning te komen bekijken.
Aan de Toon Reijndersstraat worden momenteel 10 woningen gerealiseerd waarvan 4 levensloopbestendige woningen, waarbij de oplevering gepland staat voor september.

Kennismaking in Belfeld

9 juli 2021

Vanmiddag is onder een informele setting een kennismakingsbijeenkomst gehouden voor het project Koramic-Het Lager in Belfeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 2 half vrijstaande woningen en 4 levensloopbestendige woningen.
Naar verwachting kunnen de kopers in november hun intrek nemen in hun nieuw opgeleverde woning!

Verkoop Tienray verloopt snel

9 juli 2021

De verkoop van de woningen, behorende tot het plan Zwanenberg in Tienray verloopt ontzettend snel. Momenteel is er van de 16 woningen die gebouwd gaan worden nog slechts 1 gezinswoning te koop. Interesse? Ben er dan nu snel bij, want weg is weg!
Gemeente Horst aan de Maas, Vlassak BV, Dorp Dorpsoverleg Tienray.

Eerste woningen Liduinahof voorzien van het dak

22 juni 2021

De eerste woningen van het nieuwbouwplan in Liduinahof in Kelpen Oler zijn voorzien van een dak. De 4 levensloopbestendige en 14 woningen uit twee-onder-een-kap en geschakelde woningen worden in het najaar opgeleverd!

Einde stageperiode

22 juni 2021

Na een prettige en leerzame stageperiode van 20 weken gaat onze stagiair ons verlaten om zijn opleiding Built Environment aan Zuyd Hogeschool voort te zetten. Wij wensen hem hierbij heel veel succes en bedanken hem voor de prettige samenwerking!

Let’s get started in Tienray!

16 juni 2021

Let’s get started!
De eerste bouwhekken rondom het nieuwbouwproject Zwanenberg in Tienray zijn geplaatst. Hier zullen 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd worden. De levensloopbestendige woningen zijn reeds verkocht. Van de gezinswoningen zijn er nog enkele beschikbaar.

Hoogste punt Leveroy bereikt

16 juni 2021

Inmiddels heeft de bouw van ons nieuwbouwproject in Leveroy het hoogste punt bereikt. Hiermee komt de realisatie van de levensloopbestendige woningen weer een stukje dichterbij!

Bouw Kerkrade op schema

15 juni 2021

De bouw van de woningen in Kerkrade loopt op schema. Inmiddels zijn de helft van de woningen door HVG Woonpartners al verhuurd aan de nieuwe bewoners!

Oplevering Op de Maalberg begin mei

12 mei 2021

Begin mei is gestart met de opleveringen van de 11 woningen Op de Maalberg in Asenray, afgelopen week zijn de laatste sleutels overgedragen door Janssen Bouw Ontwikkelen waarmee het project officieel ten einde is gekomen.
In totaal zijn 10 twee onder een kap woningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd.
HVG Real Estate wenst alle kopers een plezierige tijd en veel woongenot toe in hun nieuwe woning.

Realisatie Maasnielderbeek

29 april 2021

De realisatie van de mooie nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is verwezenlijkt. De 44 woningen bieden door hun diversiteit een prachtige en dynamische leefomgeving en zijn op te delen in:
– 16 levensloopbestendige woningen
– 20 half vrijstaande woningen
– 8 rijwoningen
De wijk bevindt zich in het zuidoosten van Roermond en grenst aan de Bredeweg en de Terbaansweg. Aan de andere kant kabbelt de Maasnielderbeek, de beek waarnaar dit mooie plan is vernoemd.
We wensen alle bewoners heel veel geluk en woongenot toe in deze nieuwe fase van hun leven.

Schroefpalen in Kerkrade geplaatst

29 april 2021

In opdracht van Vlassak BV zijn gisteren de schroefpalen geplaatst in het nieuwbouwproject in Kerkrade. In totaal komen hier 8 huurwoningen welke door HVG Woonpartners verhuurd gaan worden.

Eerste werkzaamheden Kerkrade gestart

8 april 2021

Afgelopen vrijdag 2 april is Vlassak BV van start gegaan met de eerste werkzaamheden op het bouwterrein in Kerkrade.
Het bouwterrein is reeds omheind met bouwhekken en de voorzieningen voor de bouw zijn geplaatst, waardoor er goed voorbereid van start gegaan kan worden.
Het project Haanrade in Kerkrade wordt in opdracht van HVG Real Estate uitgevoerd, waarbij de 8 gezinswoningen verhuurd gaan worden door HVG Woonpartners.
De oplevering van de woningen staat gepland voor februari 2022.

Contouren worden zichtbaar

26 maart 2021

Nu we het winterse weer achter ons hebben gelaten, kan er weer flink doorgewerkt worden bij nieuwbouwproject ’t Roath in Broekhuizenvorst. De verdiepingsvloeren zijn gestort en van bovenaf gezien zijn de contouren van de bouwprojecten inmiddels goed zichtbaar.
Met dank aan Steigerbouwer Voma Steigers en Bouwbedrijf Schroen voor het delen van de mooie beelden.

Voorverkoop Tienray is van start gegaan

25 maart 2021

De voorverkoop van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray is reeds van start gegaan, het plan bevat 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.
Vlassak BV gaat in september starten met de bouw, waarbij de woningen naar verwachting in juli 2022 worden opgeleverd. Doordat HVG Real Estate niet afhankelijk is van een minimumaantal verkochte woningen kunnen wij de doorgang van het project en daarmee ook de bouwstart garanderen.

Voortgang nieuwbouwplan Liduinahof

11 maart 2021

In september is het startsein gegeven voor de verkoop van het nieuwbouwplan Liduinahof in Kelpen-Oler. In samenspraak met de gemeente is een gedeelte van het plan bestemd voor de verhuur en een gedeelte voor de verkoop. Nadat 95% van het nieuwbouwplan binnen 3 maanden was verkocht is de laatste kavel deze week ook verkocht. De opleveringen van de 4 levensloopbestendige woningen, 10 hoekwoningen en 4 tussenwoningen zal medio december zijn.

Laatste Woning Broekhuizenvorst verkocht

8 maart 2021

HVG Real Estate heeft samen met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties in juli de verkoop van 4 levensloopbestendige en 6 gezinswoningen in Broekhuizenvorst gelanceerd. Aangezien het voor ons de eerste realisatie van woningen was in de gemeente Horst aan de Maas, waren de verwachtingen hooggespannen. 8 maanden nadat de verkoop van start is gegaan, is de laatste woning verkocht en hiermee ook het gehele plan uitverkocht.

Toezegging tot koop laatste kavel is een feit

5 maart 2021

Begin september is de verkoop van start gegaan van het nieuwbouwproject Luisch Hof in Broekhuizen. Het plan bestaat uit 31 woningen en is een mix tussen hoekwoningen, tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. Door te variëren met de verschillende typewoningen ontstaat er een dynamische mix van starters en doorstromers. Na de toezegging tot koop van de laatste kavel kunnen wij trots vermelden dat het gehele plan is uitverkocht.

Op zoek naar puur woongenot?

4 maart 2021

Volgende week is het zo ver … in Tienray start de verkoop van 16 woningen in de prachtige nieuwbouwwijk Zwanenberg. Bent u op zoek bent naar een nieuwe woning in een rustige omgeving? Dan is dit uw kans! In dit mooie plan worden 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd, die allemaal beschikken over een royale leefruimte voor een optimaal woongenot.
Hebben we uw interesse voor een nieuwbouwwoning in Tienray gewekt? Houd ons dan in de gaten. We houden u graag op de hoogte!

Eerste opleverfase Maasnielderbeek afgerond

4 maart 2021

Eerste opleverfase afgerond in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek
Het wachten is voor de eerste kopers beloond met de oplevering van hun woning in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek. Vanwege de omvang van het plan zijn de opleveringen verdeeld over 3 verschillende opleverfases.
De eerste fase is reeds opgeleverd. Deze opleverfase bevat 8 half-vrijstaande en 8 levensloopbestendige woningen. De laatste woning is 22 februari overgedragen aan de kopers waarmee de eerste opleverfase is afgerond.
De tweede opleverfase start halverwege maart. In deze fase worden 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 3 rijwoningen opgeleverd. In de derde en laatste opleverfase worden de laatste woningen opgeleverd. Dit zijn 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 5 rijwoningen.
HVG Real Estate wenst alle bewoners die de sleutel al in ontvangst hebben mogen nemen veel woonplezier toe!

Betrokkenheid Gemeente Roermond

25 februari 2021

Mooi om te zien hoe de gemeente Roermond betrokken is bij de nieuwbouwprojecten die in Roermond gerealiseerd worden. Wethouder Angely Waajen-Crins en Projectleider Pauline Buurman zijn een kijkje komen nemen bij het nieuwbouwproject Maasnielderbeek. De eerste woningen aldaar worden vanaf deze week opgeleverd.

Leiverse Velden fase 2 uitverkocht

11 februari 2021

De handtekening is gezet onder het koopcontract van de laatste beschikbare woning van het nieuwbouwplan Leiverse Velden fase 2. Hiermee zijn alle 8 levensloopbestendige woningen uitverkocht. 

We hebben de realisatie en verkoop van dit mooie plan mede te danken aan: Maat Makelaars, Janssen Bouwen | Ontwikkelen en Gemeente Nederweert.

Bouwstart Liduinahof Kelpen-Oler

21 januari 2021

Vlassak BV is recent gestart met het ontgraven van de bouwputten. Hiermee zijn wij officieel van start gegaan met de realisatie van maar liefst 18 woningen in de attractieve kerkgemeenschap Kelpen-Oler.
Er worden 4 levensloopbestendige woningen en 14 starters-/gezinswoningen gerealiseerd. Een gedeelte van deze starters/gezinswoningen wordt in samenspraak met de gemeente Leudal verhuurd via HVG Woonpartners.
Er is op dit moment nog maar 1 levensloopbestendige woning beschikbaar via Maat Makelaars of Saelmans Makelaardij, de resterende woningen in het nieuwbouwplan Liduinahof zijn reeds verkocht!

HVG Real Estate maakt vliegende start in het nieuwe jaar

7 januari 2021

HVG Real Estate begint voortvarend aan 2021 met de opstart van diverse nieuwbouwprojecten, verspreid door Limburg. Kenmerkend is dat alle projecten welke deze week zijn opgestart ook dit jaar worden opgeleverd aan de kopers!
Op maandag 4 januari is in Ell, fase 3 van het nieuwbouwplan Steenen Bampt van start gegaan. Bouwbedrijf Schroen is begonnen met het uitzetten van de bouwvakken. Een dag erna is gestart met de voorbereidingen van de funderingen. Alle 5 de woningen waren binnen 4 maanden verkocht.
Op dinsdag 5 januari is in opdracht van Janssen Bouw Ontwikkelen begonnen met het aanbrengen van de grondverbetering voor het nieuwbouwplan Koramic-Het Lager in Belfeld. Hier worden 4 levensloopbestendige woningen en 2 half vrijstaande woningen gerealiseerd. Op 1 woning na zijn alle woningen verkocht.
Op het einde van deze week gaat ook de schop in de grond in Leveroy. Hier wordt gestart met het grondwerk voor het nieuwbouwproject Leiverse velden fase 2. 6 van de 8 levensloopbestendige woningen zijn verkocht en 1 kavel is reeds onder optie.

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.