fbpx

Funderingen gestort Leukerplein Weert

20 januari 2022
Bij het plan Leukerplein in Weert wordt door Janssen Bouwen | Ontwikkelen hard gewerkt aan de realisatie van 6 levensloopbestendige én energieneutrale woningen.
Inmiddels zijn de funderingen al gestort, waardoor de contouren van de woningen echt zichtbaar beginnen te worden.
De toekomstige bewoners zullen naar verwachting eind 2022 de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning.

Woningen Vilt allemaal verkocht

7 januari 2022

De 7 levensloopbestendige woningen in het pittoreske Vilt zijn allemaal verkocht. Volgende maand wordt gestart met de bouw. De nieuwe bewoners kunnen eind dit jaar al van hun woning in het Limburgse Heuvelland met haar prachtige landschap genieten.

Nieuw project: Laarveld Weert

29 december 2021
In de mooie nieuwbouwwijk Laarveld in Weert zullen 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd worden. Vanaf de wijk is het centrum van Weert in slechts een kwartiertje te bereiken, en mede dankzij de prachtige ligging in een landelijke omgeving heeft Laarveld voor ieder wat wils.
 
Klik hier voor meer informatie.
 
Bij interesse in een van deze woningen kunt u terecht bij Saelmans Makelaardij.

Liduinahof Kelpen-Oler opgeleverd

15 december 2021
In het landelijk gelegen dorp Kelpen-Oler in Gemeente Leudal zijn 18 woningen gerealiseerd, variërend van twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen én levensloopbestendige woningen.
 
Inmiddels hebben alle bewoners de sleutel ontvangen van hun mooie nieuwe woning. Wij wensen alle kopers en huurders van HVG Woonpartners veel woongenot toe!

Nieuw project: Ridder van Asenrode

13 december 2021
In het kleine kerkdorpje Asenray in Roermond zal het nieuwbouwplan Ridder van Asenrode gerealiseerd worden. In fase 1 van dit nieuwbouwplan zullen 19 diverse woningen gebouwd worden, bestaande uit 9 levensloopbestendige woningen én 10 twee-onder-een-kapwoningen.
Wie woont in Asenray kan genieten van de heerlijke rust die het dorp te bieden heeft, als van het levendige stadscentrum van Roermond.
 
Bij interesse in een van deze woningen kunt u terecht bij Jack Frenken makelaars en adviseurs.

Herontwikkeling VMBO-locatie Panningen

30  november 2021

De voormalige VMBO-locatie in Panningen zal in de komende jaren omgetoverd worden tot een geheel nieuw woongebied. Hier zullen verschillende projectontwikkelaars aan bouwen, waaronder Wonen Limburg en Hebru Vastgoed. Zorgcentrum Het Poelsplein is hier reeds gerealiseerd. Als HVG Real Estate zijn we trots om bekend te maken dat wij hier maar liefst 𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘱𝘢𝘵𝘪𝘰𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘳𝘪𝘫𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 zullen realiseren.

Lees hier het nieuwsartikel van Omroep P&M.

Laatste fase van nieuwbouwplan Maasnielderbeek afgerond

4  november 2021

De laatste fase van nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is afgerond middels een feestelijk samenzijn met de betrokkenen hierin.
Bij deze mijlpaal waren van de Gemeente Roermond Wethouder van ruimtelijke ordening en volkshuisvesting Angely Waajen-Crins en Projectleider ruimtelijke ontwikkeling Pauline Buurman aanwezig. Ook onze eigen directeur Bart Boonen was aanwezig met directeur Tjeu Clerkx van Bloem Infra BV. Helaas was aannemer Janssen Bouwen | Ontwikkelen verhinderd.

In juli 2020 was reeds een eerste feestelijk samenzijn tijdens een kennismaking met o.a. de bewoners van dit project waarbij Wethouder Angely Waajen-Crins de eerste steen heeft gelegd. Nu, meer dan een jaar later wordt ook weer door Angely Waajen-Crins de laatste steen van de bestrating gelegd ter afronding van dit project!
De in totaal 44 woningen, een combinatie van levensloopbestendige, halfvrijstaande en rijwoningen, zijn binnen een tijdsbestek van circa 1,5 jaar gerealiseerd waarmee HVG Real Estate een bijdrage levert aan de enorme behoefte aan koop- en huurwoningen in Roermond.

Voor HVG Real Estate betekent deze afronding dat er weer verder gegaan kan worden met een nieuw project in de regio Roermond, namelijk in Asenray. Daarover binnenkort meer.

Verkoop project Vilt gestart

1  november 2021

Midden in de dorpskern van Vilt worden binnenkort deze zeer energiezuinige volledig levensloopbestendige semibungalows gerealiseerd.

De woningen zijn voorzien van een volledig gelijkvloers woonprogramma op de begane grond en beschikken over een privacy volle achtertuin.

 • Energielabel A+++
 • Volledig gasloos
 • Levensloopbestendig
 • En meer…

Neem voor meer informatie contact op met Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs.

 

Vorderingen Broekhuizen

28 oktober 2021

De woningen van project Luisch Hof in Broekhuizen beginnen mooi vorm te krijgen. In mei is hier gestart met de bouw van maar liefst 31 woningen, bestaande uit levensloopbestendige woningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één kapwoningen.

Naar verwachting zullen de toekomstige bewoners in het voorjaar van 2022 de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

 

Nieuw in de verkoop!

20 oktober 2021

Nieuw in de verkoop – 7 levensloopbestendige woningen in Vilt, een dorpje in de Gemeente Valkenburg aan de Geul in het Limburgse Heuvelland. Het dorpje ligt bovenaan de Cauberg op een hoogte van zo’n 130 meter.

De prijzen van deze woningen variëren van € 435.000 tot € 454.000 v.o.n. Kijk hier voor meer info!

Woningen te huur in Broekhuizen

13 oktober 2021

Nu de nieuwbouw in Broekhuizen is begonnen, zullen er via HVG Real Estate en HVG Woonpartners enkele huurwoningen aangeboden worden. Het gaat hierbij om een hoekwoning / 2 onder 1 kap en een tussenwoning.

Even voorstellen: dit is Floris!

11 oktober 2021

HVG Real Estate heeft voor u een extra service toegevoegd aan het kooptraject van een nieuwbouwwoning. Deze extra service is de keuze voor het Woonklaar-pakket. Dit houdt in dat uw woning wordt afgewerkt inclusief vloeren, wanden en aangelegde tuin in uw eigen stijl. Denk hierbij ook aan de opties voor een overkapping, rolluiken of insectenwering. Dit om u te ontzorgen in een toch al drukke tijd bij de aankoop van een nieuwe woning.

“Bij HVG Real Estate functioneer ik als kopers-begeleider. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie tussen kopers en onderaannemers om uw droomhuis te realiseren. Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht gaan vragen zoals ‘welke vloeren zou ik graag willen?’ of ‘Wat zou ik graag aan de wanden willen?’ vaak door uw hoofd. Kopers kunnen daarom bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot het Woonklaar-pakket. Samen met de kopers inventariseer ik de woonwensen en denk ik graag mee om tot een mooi resultaat te komen!”

Eerste schep in de grond in Tienray

8 oktober 2021

Een bijzonder moment vandaag bij de bouw in Tienray, hier is vanmiddag namelijk de eerste schep de grond in gegaan als officieel startpunt van de bouw van project Zwanenberg. Binnen dit project zullen maar liefst 16 woningen worden gebouwd, waarvan 10 gezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen.

Zowel de toekomstige bewoners als de reeds omwonenden van dit project waren van harte welkom om dit bijzondere moment bij te wonen. Daarnaast hadden ze ook nog de mogelijkheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van de geslaagde officiële start van dit mooie project in Tienray!

Betrokken aannemer:

 • Vlassak BV

Betrokken makelaar:

 • Maas en Peel Makelaardij en Taxaties

Betrokken architect:

 • Janssen Wuts Architecten

Betrokkenen bij de Gemeente:

 • Gemeente Horst aan de Maas
 • Rudy Tegels
 • Jules Toebosch

Van Grasveld tot nieuwe woonwijk in Kelpen-Oler!

1 oktober 2021

Vanmiddag hebben de kopers en de huurders van project Liduinahof in Kelpen-Oler kennis kunnen maken met elkaar. In december 2020 is gestart met de bouw van dit project en inmiddels zijn er maar liefst 18 woningen gebouwd, waarvan 4 levensloopbestendig.

Het was erg leuk om de enthousiaste gezichten van de toekomstige bewoners te zien terwijl ze hun nieuwe woningen in een vergevorderd stadium konden bekijken. Ze konden echter niet alleen hun nieuwe woningen aanschouwen en hun nieuwe buren ontmoeten, HVG Real Estate had namelijk ook nog een kleine verrassing voor de toekomstige bewoners. Ze hebben allemaal een leuke attentie in de vorm van een videokaart gekregen met een timelaps van het gehele bouwtraject, van een grasveld tot nieuwe woonwijk.

We willen graag alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde kennismakingsbijeenkomst!

Betrokken aannemer:

 • Vlassak BV  

Betrokken makelaars:

 • Maat Makelaars
 • Saelmans Makelaardij

Betrokkenen bij de Gemeente:

 • Gemeente Leudal
 • Michel Graef
 • Arno Walraven

Vorderingen Broekhuizen

30 september 2021

De nieuwe situatie bij project Luisch Hof in Broekhuizen begint zich inmiddels duidelijk af te tekenen. Bekijk hier de mooie vorderingen in de bouw van het project.

Fase 1: 

 • 4 levensloopbestendige woningen
 • 4 tussenwoningen
 • 4 hoekwoningen
 • 6 twee-onder-één-kapwoningen

Fase 2:

 • 4 levensloopbestendige woningen
 • 3 tussenwoningen
 • 4 hoekwoningen
 • 2 twee-onder-één-kapwoningen

Wegwerkzaamheden in Broekhuizenvorst

24 september 2021

Bij project ’t Roath in Broekhuizenvorst wordt keihard gewerkt om de bestrating aan te leggen. Hier zijn 10 woningen gerealiseerd, waarvan 6 gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen!

Benieuwd hoe de nieuwe wijk eruitziet als de bestrating is aangelegd? Hou dan vooral onze Social Media kanalen in de gaten!

Bouw Tienray gestart!

23 september 2021

Bij project Zwanenberg in Tienray is gestart met de eerste graafwerkzaamheden. Hier zullen 16 woningen gebouwd worden, waarvan 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.

Op 1 kavel na is dit gehele project UITVERKOCHT!

Kennismaken in Ell, Leveroy en Broekhuizen!

20 september 2021

In korte tijd hebben de toekomstige buren van maar liefst 3 nieuwbouwprojecten kennis met elkaar kunnen maken in een gezellige setting onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes in de tent van HVG Real Estate.

Steenen Bampt fase 3 Ell
Vorige week hebben de toekomstige bewoners van de 5 levensloopbestendige woningen van project de Steenen Bampt in Ell en hun buren kennis kunnen maken met elkaar tijdens een gezellig samenzijn.
De woningen worden opgeleverd, waardoor de kopers de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning.

Leiverse Velden fase 2 Leveroy
Afgelopen donderdag heeft er bij de 8 mooie en ruime levensloopbestendige woningen een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Leiverse Velden in Leveroy. De kopers van de woningen waren erg blij om hun toekomstige woningen in een vergevorderd stadium te kunnen bewonderen.

Luisch Hof Broekhuizen
Afgelopen vrijdag heeft een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden bij project Luisch Hof in Broekhuizen, waar 31 woningen gebouwd zullen worden. Een overgroot gedeelte van de kopers van de woningen hebben zich vandaag verzameld om hun toekomstige buren te ontmoeten. Verder waren hier ook de betrokken makelaars, de aannemer en genodigden van de Gemeente bij aanwezig. Een aantal kopers hebben zelfs de eerste steen van hun nieuwe woning zelf gelegd, zodat vanaf hier de bouw voortgezet kan worden.

Wegwerkzaamheden Maasnielderbeek

1 september 2021

Work in Progress! Bij project Maasnielderbeek worden aan de Bredeweg en de Terbaanseweg door Bloem Infra BV de laatste wegwerkzaamheden uitgevoerd ter afronding van dit mooie project!

Nieuwbouwplan Vilt

12 augustus 2021

Op deze mooie plek in het dorpje Vilt (gemeente Valkenburg aan de Geul) wordt een fraai nieuwbouwplan gestart waar 7 levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd. Hou onze website in de gaten om de vorderingen van dit project op de voet te volgen.

Nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray uitverkocht

5 augustus 2021

De woningen van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray zijn allemaal verkocht. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen. We wensen alle kopers alvast veel geluk in hun nieuwe, toekomstige woning.

Bedankje Maasnielderbeek

29 juli 2021

Vandaag zijn we bij de kopers in Maasnielderbeek langs geweest om een bedankje te brengen voor het invullen van onze enquête.

Kennismaking in Broekhuizenvorst

16 juli 2021

Vandaag hebben de kopers van HVG Real Estate en huurders van HVG Woonpartners met elkaar kennis gemaakt bij Project ’t Roath in Broekhuizenvorst.  Nu de ruwbouw is voltooid en de afbouw flink vordert was dit het ideale moment om de toekomstige bewoners uit te nodigen om hun nieuwbouwwoning te komen bekijken.

Aan de Toon Reijndersstraat worden momenteel 10 woningen gerealiseerd waarvan 4 levensloopbestendige woningen, waarbij de oplevering gepland staat voor september.

Kennis maken in Belfeld

9 juli 2021

Vanmiddag is onder een informele setting een kennismakingsbijeenkomst gehouden voor het project Koramic, Het Lager in Belfeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 2 half vrijstaande woningen en 4 levensloopbestendige woningen.
Naar verwachting kunnen de kopers in november hun intrek nemen in hun nieuw opgeleverde woning.

Nog slechts 1 gezinswoning te koop

9 juli 2021

De verkoop van de woningen, behorende tot het plan Zwanenberg in Tienray verloopt ontzettend snel. Momenteel is er van de 16 woningen die gebouwd gaan worden nog slechts 1 gezinswoning te koop. Interesse? Ben er dan nu snel bij, want weg is weg!

Eerste daken liggen erop

24 juni 2021

De eerste woningen van het nieuwbouwplan in Liduinahof in Kelpen Oler zijn voorzien van een dak, De 4 levensloopbestendige en 14 woningen uit twee-onder-een-kap en geschakelde woningen.

Let’s get started

16 juni 2021

De eerste bouwhekken rondom het nieuwbouwproject Zwanenberg in Tienray zijn geplaatst. Hier zullen 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd worden. De levensloopbestendige woningen zijn reeds verkocht. Van de gezinswoningen zijn er nog enkele beschikbaar.

Hoogste punt bereikt

16 juni 2021

Inmiddels heeft de bouw van ons nieuwbouwproject in Leveroy het hoogste punt bereikt. Hiermee komt de realisatie van de levensloopbestendige woningen weer een stukje dichterbij!

Bouw Kerkrade op schema

15 juni 2021

De bouw van de woningen in Kerkrade loopt op schema.

Inmiddels zijn de helft van de woningen al verhuurd aan nieuwe bewoners.

Nieuwbouwproject Op de Maalberg opgeleverd

12 mei 2021

Begin mei is gestart met de opleveringen van de 11 woningen Op de Maalberg in Asenray, afgelopen week zijn de laatste sleutels overgedragen door Janssen Bouw Ontwikkelen waarmee het project officieel ten einde is gekomen.

In totaal zijn 10 twee onder een kap woningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd.

HVG Real Estate wenst alle kopers een plezierige tijd en veel woongenot toe in hun nieuwe woning.

Realisatie nieuwbouwproject Maasnielderbeek

29 april 2021

De realisatie van de mooie nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is verwezenlijkt. De 44 woningen bieden door hun diversiteit een prachtige en dynamische leefomgeving en zijn op te delen in:
 – 16 levensloopbestendige woningen
 – 20 half vrijstaande woningen
 – 8 rijwoningen

De wijk bevindt zich in het zuidoosten van Roermond en grenst aan de Bredeweg en de Terbaansweg. Aan de andere kant kabbelt de Maasnielderbeek, de beek waarnaar dit mooie plan is vernoemd.

We wensen alle bewoners heel veel geluk en woongenot toe in deze nieuwe fase van hun leven.

Bouwstart Haanrade Kerkrade

8 april 2021

Afgelopen vrijdag 2 april is Vlassak BV van start gegaan met de eerste werkzaamheden op het bouwterrein in Kerkrade.

Het bouwterrein is reeds omheind met bouwhekken en de voorzieningen voor de bouw zijn geplaatst, waardoor er goed voorbereid van start gegaan kan worden. 

Het project Haanrade in Kerkrade wordt in opdracht van HVG Real Estate uitgevoerd, waarbij de 8 gezinswoningen verhuurd gaan worden door HVG Woonpartners.

De oplevering van de woningen staat gepland voor februari 2022.

Start verkoop Tienray Zwanenberg

12 maart 2021

De voorverkoop van het nieuwbouwplan Zwanenberg in Tienray is reeds van start gegaan, het plan bevat 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen.

Vlassak Aannemingsmaatschappij gaat in september starten met de bouw, waarbij de woningen naar verwachting in juli 2022 worden opgeleverd. Doordat HVG Real Estate niet afhankelijk is van een minimumaantal verkochte woningen kunnen wij de doorgang van het project en daarmee ook de bouwstart garanderen.  

Bent u geïnteresseerd naar wat er gebouwd gaat worden in Tienray, gemeente Horst aan de Maas?

Kijk dan op de projectpagina. Geïnteresseerden in dit project kunnen zich inschrijven bij Maas en Peel Makelaardij uit Broekhuizen.

Nieuwbouwplan Liduinahof in Kelpen-Oler uitverkocht

11 maart 2021

In september is het startsein gegeven voor de verkoop van het nieuwbouwplan Liduinahof in Kelpen-Oler. In samenspraak met de gemeente is een gedeelte van het plan bestemd voor de verhuur en een gedeelte voor de verkoop. Nadat 95% van het nieuwbouwplan binnen 3 maanden was verkocht is de laatste kavel deze week ook verkocht. De opleveringen van de 4 levensloopbestendige woningen, 10 hoekwoningen en 4 tussenwoningen zal medio december zijn.

Nieuwbouwplan ’t Roath in Broekhuizenvorst uitverkocht

8 maart 2021

HVG Real Estate heeft samen met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties in juli de verkoop van 4 levensloopbestendige en 6 gezinswoningen in Broekhuizenvorst gelanceerd. Aangezien het voor ons de eerste realisatie van woningen was in de gemeente Horst aan de Maas, waren de verwachtingen hooggespannen. 8 maanden nadat de verkoop van start is gegaan, is de laatste woning verkocht en hiermee ook het gehele plan uitverkocht. 

Nieuwbouwplan Luisch Hof in Broekhuizen volledig uitverkocht

5 maart 2021

Begin september is de verkoop van start gegaan van het nieuwbouwproject Luisch Hof in Broekhuizen. Het plan bestaat uit 31 woningen en is een mix tussen hoekwoningen, tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. Door te variëren met de verschillende typewoningen ontstaat er een dynamische mix van starters en doorstromers. Na de toezegging tot koop van de laatste kavel kunnen wij trots vermelden dat het gehele plan is uitverkocht.

Op zoek naar puur woongenot?

4 maart 2021

Volgende week is het zo ver … in Tienray start de verkoop van 16 woningen in de prachtige nieuwbouwwijk Zwanenberg. Bent u op zoek bent naar een nieuwe woning in een rustige omgeving? Dan is dit uw kans! In dit mooie plan worden 6 levensloopbestendige woningen en 10 gezinswoningen gerealiseerd, die allemaal beschikken over een royale leefruimte voor een optimaal woongenot.

Hebben we uw interesse voor een nieuwbouwwoning in Tienray gewekt? Houd ons dan in de gaten. We houden u graag op de hoogte!

Eerste opleverfase afgerond in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek

4 maart 2021

Het wachten is voor de eerste kopers beloond met de oplevering van hun woning in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek. Vanwege de omvang van het plan zijn de opleveringen verdeeld over 3 verschillende opleverfases.

De eerste fase is reeds opgeleverd. Deze opleverfase bevat 8 half-vrijstaande en 8 levensloopbestendige woningen. De laatste woning is 22 februari overgedragen aan de kopers waarmee de eerste opleverfase is afgerond.

De tweede opleverfase start halverwege maart. In deze fase worden 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 3 rijwoningen opgeleverd. In de derde en laatste opleverfase worden de laatste woningen opgeleverd. Dit zijn 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 5 rijwoningen.

HVG Real Estate wenst alle bewoners die de sleutel al in ontvangst hebben mogen nemen veel woonplezier toe!

Betrokkenheid Gemeente Roermond

25 februari 2021

Mooi om te zien hoe de gemeente Roermond betrokken is bij de nieuwbouwprojecten die in Roermond gerealiseerd worden. Wethouder Angely Waajen-Crins en Projectleider Pauline Buurman plaatsen een bericht via https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6769984674535112704/, waar ze een kijkje nemen bij het nieuwbouwproject Maasnielderbeek. De eerste woningen aldaar worden vanaf deze week opgeleverd.

Nieuwbouwplan Leiverse Velden fase 2 in Leveroy volledig uitverkocht

11 februari 2021

Nadat in december 2019 project Leiverse Velden fase 1 met maar liefst 20 energiezuinige gezinswoningen was opgeleverd, is HVG begonnen met de ontwikkeling van Leiverse Velden fase 2.

De tweede fase bevat 8 energiezuinige levensloopbestendige woningen die op riante kavels gerealiseerd worden. Nadat de verkoop midden oktober 2020 van start is gegaan, is er zeer veel interesse getoond en zijn inmiddels alle woningen verkocht.

Doordat fase 2 uitsluitend levensloopbestendige woningen bevat is er een mooie mix ontstaan van gezinswoningen gecombineerd met levensloopbestendige woningen. Eind dit jaar worden deze schitterende woningen opgeleverd en kunnen de nieuwe bewoners hun intrek nemen. Zo is er een mooie, nieuwe wijk door HVG Real Estate gerealiseerd, waardoor een mooie combinatie van jong en oud is ontstaan.

Bouwstart Liduinahof te Kelpen-Oler

14 januari 2021

Vlassak Aannemingsmaatschappij B.V. is recent gestart met het ontgraven van de bouwputten. Hiermee zijn wij officieel van start gegaan met de realisatie van maar liefst 18 woningen in de attractieve kerkgemeenschap Kelpen-Oler.

Er worden 4 levensloopbestendige woningen en 14 starters-/gezinswoningen gerealiseerd. Een gedeelte van deze starters/gezinswoningen wordt in samenspraak met de gemeente Leudal verhuurd via HVG Woonpartners.

Er is op dit moment nog maar 1 levensloopbestendige woning beschikbaar, de resterende woningen in het nieuwbouwplan Liduinahof zijn reeds verkocht!

HVG Real Estate maakt vliegende start in het nieuwe jaar

7 januari 2021

HVG Real Estate begint voortvarend aan 2021 met de opstart van diverse nieuwbouwprojecten, verspreid door Limburg.  Kenmerkend is dat alle projecten welke deze week zijn opgestart ook dit jaar worden opgeleverd aan de kopers!

Op maandag 4 januari is in Ell, fase 3 van het nieuwbouwplan Steenen Bampt van start gegaan. Bouwbedrijf Schroen is begonnen met het uitzetten van de bouwvakken. Een dag erna is gestart met de voorbereidingen van de funderingen. Alle 5 de woningen waren binnen 4 maanden verkocht.

Op dinsdag 5 januari is in opdracht van Janssen Bouw Ontwikkelen begonnen met het aanbrengen van de grondverbetering voor het nieuwbouwplan Koramic-Het Lager in Belfeld. Hier worden 4 levensloopbestendige woningen en 2 half vrijstaande woningen gerealiseerd. Op 1 woning na zijn alle woningen verkocht.

Op het einde van deze week gaat ook de schop in de grond in Leveroy. Hier wordt gestart met het grondwerk voor het nieuwbouwproject Leiverse velden fase 2. 6 van de 8 levensloopbestendige woningen zijn verkocht en 1 kavel is reeds onder optie.

Fijne Feestdagen

24 december 2020

2020 is een jaar geweest waarin Corona als een rode leidraad door iedereen zijn leven liep.

Hopelijk kunnen we in de loop van het nieuwe jaar het coronavirus definitief achter ons laten.

Ondanks alle uitdagingen en gevolgen van het virus zijn er het afgelopen jaar alsnog de projecten opgeleverd volgens planning.
Het aankomende jaar ziet er gelukkig weer rooskleurig uit, waarbij we langzaamaan weer terug kunnen naar het ‘’oude’’ normaal.
Wij hopen spoedig de toekomstige kopers weer feestelijke te mogen verwelkomen op diverse mijlpalen gedurende de bouw.

Tot slot wensen wij iedereen fijne feestdagen en vooral een gezond 2021.

Team HVG Real Estate B.V.

Bouwstart Broekhuizenvorst

16 december 2020

Op woensdag 16 december is in opdracht van Bouwbedrijf Schroen begonnen met het grondwerk voor de funderingen van het nieuwbouwplan ’t Roath in Broekhuizenvorst.

Het grondwerk is nu reeds afgerond waardoor er in het nieuwe jaar direct gestart kan worden met de funderingen van de 10 energiezuinige woningen.

Op 1 woning na zijn alle woningen verkocht. Hoe bijzonder is het dat je als koper het gehele bouwproces van jouw eigen woning vanaf de start kan meemaken.  

Maasnielderbeek volledig uitverkocht

3 december 2020

Alle woningen uit het plan Maasnielderbeek zijn verkocht. De bouw is in volle gang, waardoor Roermond binnenkort weer een mooie wijk kan toevoegen aan haar contreien.

Binnen 4 maanden alle woningen Steenen Bampt fase 3 in Ell verkocht

19 november 2020

Nog geen 4 maanden na de verkoopstart van project Steenen Bampt fase 3 in Ell zijn alle woningen reeds verkocht. De interesse was groot voor deze levensloopbestendige woningen, waar de individuele woonwensen maximaal worden ingevuld.

Start verkoop Koramic – Het Lager – Belfeld

23 oktober 2020

De verkoop van de ­­­­twee-onder-één-kap woningen en levensloopbestendige woning van het project Koramic – Het Lager in Belfeld is van start gegaan.

Het project bestaat uit:
– 4 levensloopbestendige woningen
– 2 ­­­­twee-onder-één-kap woningen

Start verkoop Liduinahof Kelpen-Oler

17 oktober 2020

De verkoop van de 18 woningen van het project Liduinahof in Kelpen-Oler is gestart.
Dit project bestaat uit 14 woningen uit twee-onder-een-kap en geschakelde woningen. De andere 4 woningen zijn levensloopbestendige woningen. 

 

Start verkoop Leiverse Velden Leveroy fase 2

16 oktober 2020

De verkoop van de tweede fase van het project Leiverse Velden in Leveroy is gestart.
Dit project bestaat uit 8 levensloopbestendige woningen.

 

Oplevering Steenen Bampt Ell fase 2

15 oktober 2020

Het project Steenen Bampt in Ell bestaat uit meerdere fases. Inmiddels zijn de 8 levensloopbestendige woningen (fase 2) opgeleverd.

 

Oplevering Steenen Bampt Ell fase 1

8 oktober 2020

In Ell is de eerste fase van het project Steenen Bampt afgerond. De 13 woningen van deze fase zijn inmiddels opgeleverd.

 

HVG zorgt voor verkoeling

20 september 2020

HVG Real Estate heeft voor verkoeling gezorgd tijdens het Long Course Weekend Holland in Beesel.

Ondanks het warme weer werden er topprestaties geleverd door de atleten.

 

Verkoopstart Luisch Hof Broekhuizen fase 1

2 september 2020

De start de verkoop van fase 1 van het project Luisch Hof in Broekhuizen. Deze fase bestaat uit 18 woningen en is een mix van starters- en levensloopbestendige woningen.

De bouwstart van deze fase zal in december plaatsvinden.

 

Woningen Asenray allemaal verkocht

28 augustus 2020

De woningen van het project Op de Maalberg in Asenray zijn inmiddels verkocht.

De bouw is in volle gang.

 

Rondleiding Andy Dritty, gedeputeerde bij Provincie Limburg

12 augustus 2020

Andy Dritty, gedeputeerde bij provincie Limburg, heeft een bezoek gebracht aan diverse woningbouwprojecten in Midden-Limburg. Hier heeft hij kunnen ervaren dat betaalbaar en duurzaam nieuwbouwen nog gewoon kan in deze tijd. Zo organiseren we doorstroming op de woningmarkt in Limburg.

Fijn dat we hem een en ander hebben kunnen toelichten tijdens onze rondleiding op diverse bouwlocaties.

 

Start verkoop Steenen Bampt Ell fase 3

6 augustus 2020

De verkoop van de woningen in het project Steenen Bampt Ell fase 3 is gestart.
Hierbij gaan in de verkoop:
– 5 levensloopbestendige woningen

Wilt u meer informatie? Kijk dan op https://www.hvgrealestate.nl/projecten/projecten-in-uitvoering/ell/

 

Start verkoop ’t Roath Broekhuizenvorst

6 augustus 2020

De verkoop van de woningen in het project ’t Roath in Broekhuizenvorst is gestart.
Hierbij gaan in de verkoop:
– 6 gezinswoningen
– 4 levensloopbestendige woningen

Wilt u meer informatie? Kijk dan op https://www.hvgrealestate.nl/projecten/projecten-in-uitvoering/t-roath-broekhuizenvorst/

 

Leggen eerste steen Op de Maalberg Asenray

17 juli 2020

Als projectontwikkelaar hebben we vandaag de nieuwe bewoners van Op de Maalberg in het rustige en landelijk gelegen Asenray ontvangen om onder andere kennis te maken met de andere buurtbewoners van dit nieuwbouwproject. Tevens werd hier de eerste steen gelegd, de eer was aan onze wethouder Angely Waajen-Crins.

Na enkele gesproken woorden konden de toekomstige bewoners een kijkje nemen bij hun bouwkavel waarbij van alle 11 woningen de vloeren al gestort zijn. Daarna kon men onder het genot van een hapje en een drankje hun nieuwe buren beter leren kennen.

Er zijn momenteel nog 2 kavels vrij van dit mooie project.

Leggen eerste steen Maasnielderbeek

10 juli 2020

Vandaag hebben wij als projectontwikkelaar de nieuwe bewoners van Maasnielderbeek op een feestelijke manier ontvangen op de bouwplaats waar de bouw van 44 nieuwbouw woningen in volle gang is. Tevens waren hierbij aanwezig de makelaars van Jack Frenken makelaardij, de architecten van Wauben Architects, Janssen Bouwen uit Panningen en de betrokkenen van de gemeente Roermond.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft onze wethouder Angely Waajen-Crins iedereen toegesproken en vervolgens de eerste steen van het bouwproject Maasnielderbeek gelegd. Een mooie mijlpaal voor een mooi project.

Na het leggen van de eerste steen konden de nieuwe bewoners op hun kavel kijken hoe de bouwwerkzaamheden vorderen om vervolgens even weg te dromen bij het idee van hun nieuwe thuis.

 

Bouwstart Asenray

12 juni 2020

De bouw van de woningen in Asenray is gestart.

 

Werkbezoek wethouder Angely Waajen-Crins

5 juni 2020

Op 5 juni heeft onze wethouder Angely Waajen-Crins een werkbezoek gebracht aan ons project Maasnielderbeek. 

 

Start verkoop Asenray

20 maart 2020

De verkoop van de woningen in het project Op de Maalberg in Asenray is gestart.
Hierbij gaan in de verkoop:
-10 twee-onder-een-kapwoningen
-1 vrijstaande woning

Wilt u meer informatie? Kijk dan op https://www.funda.nl/nieuwbouw/roermond/project-41792230-op-de-maalberg/ 

 

Bonaparte Haelen opgeleverd

17 maart 2020

De woningen in het project Bonaparte Haelen zijn opgeleverd.
Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier in de levensloopbestendige woningen!

 

’t Sittert Sint Odiliënberg fase 2 opgeleverd

1 maart 2020

De woningen van fase 2 in het project t’Sittert in Sint Odiliënberg zijn opgeleverd.
Bekijk hier een aantal foto’s!

1 februari start verkoop Maasnielderbeek Roermond!

28 januari 2020

1 februari zal de verkoop starten van 44 woningen aan de Maasnielderbeek in Roermond.
Hierbij gaan in de verkoop:
-16 levensloopbestendige woningen
-20 halfvrijstaande woningen
-8 rijwoningen

Wilt u alvast meer informatie? Dan kunt u op de projectwebsite www.maasnielderbeek.nl kijken en zich alvast inschrijven.

 

Eerste steen gelegd in Ell!

20 januari 2020

Afgelopen vrijdag 17 januari werd door wethouder Arno Walraven gemeente Leudal, de eerste steen gelegd van de 21 woningen (13 gezinswoningen en 8 patiowoningen) in nieuwbouwplan Steenen Bampt fase 2 te Ell. Een groot deel van de toekomstige bewoners waren bij dit moment aanwezig. Ook projectontwikkelaar HVG Real Estate, aannemersbedrijf Vlassak en makelaars Saelmans uit Weert en Jack Frenken uit Roermond waren hierbij.

Van deze prachtig gelegen woningen is inmiddels 80% verkocht, er zijn nog enkele gezinswoningen en levensloopbestendige woningen beschikbaar. Steenen Bampt heeft speciale aandacht voor de aspecten groen en duurzaamheid. Alle type woningen zijn volledig gasloos en nagenoeg energie neutraal. 

Wij bedanken alle betrokken partijen voor de prettige samenwerking en wensen alle toekomstige bewoners veel woonplezier en geluk toe op deze mooie locatie!

 

Bouw in Haelen begonnen

14 januari 2020

In het project “Bonaparte Haelen” is de bouw begonnen!
Bekijk hier de eerste foto’s.

Leiverse Velden Leveroy opgeleverd

1 januari 2020

De woningen van het project Leiverse Velden in Leveroy zijn opgeleverd.
Bekijk hier een aantal droneshots!

’t Sittert Sint Odilienberg fase 1 opgeleverd

1 november 2019

De woningen van fase 1 in het project ’t Sittert Sint Odiliënberg zijn opgeleverd.
Bekijk hier een aantal droneshots!

 

Eerste muren levensloopbestendige woningen Haelen klaar voor de bouw

2 oktober 2019

De eerste muren voor de levensloopbestendige woningen in Haelen staan klaar! Deze maand zal er dan ook begonnen worden met de bouw. De oplevering zal al plaatsvinden in januari 2020. 

Dankzij een uitgekiend gelijkvloers ontwerp en moderne domotica is dit een woning voor de toekomst. Nagenoeg geen onderhoudswerkzaamheden en toch een fijne leefruimte waar u jaren met veel plezier kunt wonen.

Heb je interesse in een van deze woningen meld je dan bij de makelaar Maat Makelaars in Roermond voor de actuele status welke woning nog beschikbaar is.

Eerste schop in de grond ‘Leiverse Velden’ in Leveroy

29 maart 2019

Op het voormalig voetbalveld achter café-zaal Wetemans in Leveroy is vandaag op 29 maart de eerste schop in de grond gegaan van het nieuwbouwproject Leiverse-Velden. Er zullen twintig gezinswoningen gerealiseerd worden welke opgeleverd worden aan het einde van dit jaar. De verkoopprijzen beginnen vanaf € 185.000,- variërend tot € 209.500,-.

Standaard bestaat de indeling van een woning uit
Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keuken wordt zonder inrichting opgeleverd, zodat u deze geheel naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden

 • Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
 • Woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
 • Volledig geïsoleerd;

Heb je interesse in een van deze woningen meld je dan bij de makelaar Maat Makelaars in Roermond voor de actuele status welke woning nog beschikbaar is.