Ontzorgen is onze zorg!

HVG Real Estate heeft een extra service toegevoegd aan uw kooptraject. Waar een nieuwbouwwoning standaard casco wordt opgeleverd, bieden wij de mogelijkheid om deze woning ‘woonklaar’ te maken. Denk hierbij aan de keuze voor diverse soorten vloeren, wandafwerking en een mooie keuken, volledig in de stijl die bij u past. En dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. We willen u graag ontzorgen in een toch al drukke tijd bij de aankoop van een nieuwe woning.

Bij de aankoop van een woning krijgt u een kopersbegeleider toegewezen, die verantwoordelijk is voor alle communicatie tussen u en de onderaannemers die participeren in onze woonklaarservice. Hier kunt u vanaf het eerste moment terecht met al uw vragen, zodat uw droomwoning gerealiseerd kan worden. De kopersbegeleider inventariseert in een persoonlijk gesprek uw woonwensen zorgvuldig en denkt graag met u mee om tot het beoogde resultaat te komen, waarbij u volledig wordt ontzorgd!

Om uw nieuwe woning instapklaar te maken, kunt u gebruik maken van ons Woonklaarpakket, die u volledig naar wens kunt samenstellen. Zo ontzorgen we in het totaal woonklaar maken van uw woning of in een gedeelte hiervan.

 

Wandafwerking

Een mooie en naadloze afwerking van de wanden zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning. Stucwerk zorgt voor strakke wanden die daarna eventueel afgewerkt kunnen worden met renovliesbehang. Scheuren die bij een nieuwbouwwoning onontkoombaar zijn, worden hierdoor bedekt zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Geef de wanden vervolgens een mooie kleur door ze te laten verven om de woning naar eigen smaak te maken.

  • stucwerk
  • renovliesbehang
  • verfwerk

Vloeren

Vloerafwerking is essentieel voor zowel esthetiek als functionaliteit in elk interieur. Het beïnvloedt de sfeer, duurzaamheid en onderhoud van een ruimte. Met een ruime keuze aan soorten vloeren zoals tegel-, PVC-, parket- of laminaatvloeren met vervolgens nog diverse keuzes in maten, dessins en kleuren creëert u een harmonieus en praktisch interieur dat de stijl van de ruimte zal aanvullen.

  • tegelvloer
  • PVC-vloer
  • parketvloer
  • laminaatvloer

Uw droomkeuken

Stelt u het zich eens voor, uw eigen droomkeuken waar u de culinaire creativiteit heerlijk de vrije loop kunt laten gaan, uw favoriete recepten kunt klaarmaken of samen met familie en vrienden oude herinneringen ophaalt … en nieuwe maakt. Een belangrijk element binnen het woonklaarpakket is de keuken, voor velen het hart van de woning.

De standaard keuken binnen het woonklaarpakket is volledig uitgerust met een inductiekookplaat en een heteluchtoven voor het maken van heerlijke gerechten, een roestvrijstalen afzuigkap voorzien van ledverlichting, inbouwkoelkast en vaatwasser. Een mooie keuken waarbij u van alle gemakken bent voorzien.

  • rechte opstelling
  • hoekopstelling
  • eilandopstelling

Wilt u de keuken volledig naar eigen smaak aanpassen en inrichten om zo uw eigen droomkeuken te creëren? Alles is mogelijk! We nemen graag de mogelijke upgrades met u door om het plezier in het koken naar een nog hoger niveau te brengen.

Bestrating

Een mooie bestrating is van essentieel belang voor de buitenkant van uw woning. Het looppad naar de voordeur is het eerste welkom en geeft toegang tot uw woning. Belangrijk is een strak gelegde oprit die klaar is om het gewicht van uw auto te dragen.

Met tegels en klinkers in allerhande materialen, afmetingen en dessins, gelegd in verschillende verbanden en verwerkt op diverse soorten ondergrond heeft u ruime keuze voor een bestrating met een mooie en harmonieuze uitstraling.

Verhuizen

Verhuizen is meer dan slechts het verplaatsen van bezittingen van de ene locatie naar de andere. Onze verhuisservice biedt professionele hulp bij het nauwkeurig laden, vervoeren en lossen van uw huisraad. Ook als het gaat om onhandige, zware meubelstukken of breekbare voorwerpen die goed beschermd moeten worden. Laat het zware werk aan ons over, zodat u volledig kunt genieten van uw nieuwe woning.

Woonklaarpakket

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten?

Dan nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij ook aanvullende opties bespreekbaar zijn. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden van ons woonklaarpakket.

Hans Zegwaard

Portret_E3A0002_LR

Hans Zegwaard
T: 0475 – 79 40 66
E: hans@hvgrealestate.nl
I: www.hvgrealestate.nl

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.