Verkoop 19 appartementen Residentie De Kleine Hei officieel van start
23 september 2023

Vandaag is het startsein gegeven voor de verkoop van de 15 appartementen en 4 penthouse appartementen van Residentie De Kleine Hei. Dit statige appartementencomplex, dat samensmelt met de groene omgeving, wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige basisschool Elckerlyc in Elsloo.

In grote getalen waren de geïnteresseerden aanwezig bij de verkoopstart in het Maaslandcentrum in Elsloo. De makelaars van Heykens Makelaardij en Aelmans Makelaardij hebben de 15 appartementen type A, B en C en de 4 penthouse appartementen type D en E, inclusief 1 of 2 privéparkeerplaatsen, uitgebreid gepresenteerd.

Hans Zegwaard, kopersbegeleider bij HVG Real Estate heeft vervolgens uitleg gegeven over de mogelijkheid van het totaal ontzorgen ná de aankoop van een appartement. Denk hierbij aan het regelen van een vloer, muurafwerking, raambekleding, keuken en zelfs de verhuizing. Met een woonklaarpakket kunnen de nieuwe bewoners na het verkrijgen van de sleutel meteen genieten van hun nieuwe, woonklare thuis.

We kijken terug op een geslaagde verkoopstart en wensen de geïnteresseerden veel succes tijdens het mooie traject richting een nieuw appartement van Residentie De Kleine Hei.

Hoogste punt Mariahof Tienray bereikt
23 september 2023

Op de plek waar vroeger de Mariaschool in Tienray lag, is de bouw van 11 gezinswoningen in volle gang. Het hoogste punt van het mooie nieuwbouwplan is inmiddels bereikt. Dit hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd door het harde werk van de bouwvakkers te belonen met een lekker frietje en een snack tussen de middag. Op naar de voltooiing van deze mooie woningen.

Open Dag Meteriks veld fase 2 zeer geslaagd
11 september 2023

Afgelopen zaterdag hebben we onder de stralende zon onze woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 woonstudio’s) kunnen presenteren tijdens de Open Dag van nieuwbouwplan Meteriks veld fase 2. Onder het genot van een lekkere versnapering en een verfrissend drankje hebben onze makelaars Maas en Peel Makelaardij en VeTeBe een aantal mooie gesprekken gevoerd met geïnteresseerden over de beschikbare woningen. Daarnaast heeft onze kopersbegeleider Hans Zegwaard uitleg gegeven over onze woonklaarpakketten, die de kopers volledig kunnen ontzorgen tijdens de drukke periode die het kopen van een nieuwbouwwoning met zich meebrengt.

Voorbereiding Open Dag Meterik in volle gang
6 september 2023

De voorbereidingen voor de Open Dag die aanstaande zaterdag plaatsvindt in Meterik, zijn in volle gang. Van 14.00 – 16.00 uur staan we klaar om je te informeren over de mogelijkheden van de 36 woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio’s) die door HVG Real Estate worden gerealiseerd in nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. Het hele nieuwbouwplan zal bestaan uit meer dan 100 woningen. Ook de andere partijen, zoals Van Stiphout projectontwikkeling en CPO-groep zijn aanwezig, net als de gemeente Horst aan de Maas die je algemene informatie over het gehele plan kan verstrekken.

De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de ‘grote weg’ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd.

We zien je graag op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot dan!

Open Dag Meteriks veld fase 2 op zaterdag 9 september
30 augustus 2023

Op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur kun je kennismaken met de bouwplannen van nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de ‘grote weg’ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd. We nodigen iedereen uit voor een gezellige kennismaking, waarbij je informatie kunt verkrijgen over de diverse mogelijkheden. De volgende partijen zijn deze dag aanwezig:

  • De gemeente Horst aan de Maas met informatie over het plan het algemeen;
  • Van Stiphout projectontwikkeling met 27 rijwoningen en tweekappers;
  • CPO-groep met 14 woningen;
  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe met 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio’s.

Heb je interesse in een van de woningen van Meteriks veld fase 2? Je bent van harte welkom op 9 september. Tot dan!

Overname Centro Meta
28 juli 2023

We zijn trots op ons nieuwbouwplan Centro Meta en de overname van HEEMwonen van het appartementencomplex met 23 appartementen binnen dit mooie plan in Kerkrade. Mevr. Van Beek van HEEMwonen en dhr. Boonen van HVG Real Estate hebben deze mooie overname vandaag beklonken. Centro Meta is mogelijkerwijs een mooi begin van een vruchtbare samenwerking. We wensen HEEMwonen veel succes en de toekomstige bewoners een fijne woonomgeving toe.

Hoogste punt Villa’s Ridder van Asenrode bereikt
27 juli 2023

Het hoogste punt van de Villa’s die we hebben ontwikkeld voor nieuwbouwplan Ridder van Asenrode is bereikt. Dat hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd. Voor het harde werk van de bouwvakkers was een traktatie op zijn plaats. Tussen de middag konden ze genieten van een lekker frietje met een snack, verzorgd door Frietwagen KMG.

Eerstesteenlegging en Open Dag Centro Meta Kerkrade
22 juli 2023

Gisteren was de eerstesteenlegging van nieuwbouwproject Centro Meta fase 1 en 2 aan de Einderstraat in Kerkrade een feit. Na een korte toespraak van Wethouder Weijers hebben de toekomstige bewoners van de stadswoningen en levensloopbestendige woningen zelf de eerste steen gemetseld. Aansluitend hebben de ‘nieuwe buren’ beter kennis met elkaar kunnen maken onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Alle stadswoningen van Centro Meta zijn reeds verkocht. Van de levensloopbestendige woningen zijn er nog 8 beschikbaar. Vanaf 17.30 uur was er voor geïnteresseerden de kans om meer informatie te verkrijgen over deze woningen, die met een optionele indeling van de bovenverdieping kunnen transformeren tot een mooie gezinswoning.

Naast de kopers van de woningen, geïnteresseerden en HVG Real Estate, waren ook Janssen Bouw, Boek & Offermans Makelaardij, Janssen Wuts Architecten en betrokkenen van de Gemeente Kerkrade aanwezig.

Woningen Ambacht Panningen opgeleverd
21 juli 2023

Op de oude VMBO-locatie in de kern van Panningen hebben we maar liefst 8 patiowoningen en 4 rijwoningen gerealiseerd. Afgelopen week hebben we alle woningen opgeleverd. De nieuwe bewoners hebben de sleutel ontvangen en kunnen heerlijk genieten van hun nieuwe ‘thuis’.

Met trots kijken we terug op dit mooie project en wensen de nieuwe bewoners dan ook een hele mooie tijd toe.

Bouwrijp maken Meteriks veld fase 2
19 juli 2023

Gemeente Horst aan de Maas is volop bezig met het bouwrijp maken van de grond voor nieuwbouwproject Meteriks veld fase 2. Nadat deze werkzaamheden zijn afgerond, kunnen we in december beginnen met het realiseren van 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio-appartementen. Het wordt ideaal wonen in deze prachtige woonwijk op een natuurrijke locatie.

Eerstesteenlegging Aelser Woonhofje Elsloo
15 juli 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 12 woningen van project Aelser Woonhofje in Elsloo. Na een korte toespraak van de wethouder én een bewoner, hebben de toekomstige bewoners symbolisch de eerste steen gemetseld.

Aansluitend hebben de kopers tijdens deze gezellige middag, onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine, elkaar beter leren kennen. Naast de kopers waren ook veel buurtbewoners aanwezig om hun ‘nieuwe buren’ te verwelkomen.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate, Wethouder Hendrix van de Gemeente Stein, Vlassak Aannemingsbedrijf, Janssen Wuts Architecten en Aelmans Makelaardij aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Feestelijke Open Dag in Vlodrop
14 juli 2023

We hebben gisteren de Open Dag van nieuwbouwplan Holsterveld op een feestelijke manier gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben Maat Makelaars, Jack Frenken Makelaardij en Vlassak Aannemingsmaatschappij de bezoekers kunnen voorzien van de informatie en mogelijkheden van dit mooie plan op een natuurrijke locatie in Vlodrop. Op zowel de levensloopbestendige woningen als de gezinswoningen zijn reeds een aantal opties genomen.

Ook Wauben Architects en de gemeente Roerdalen waren tijdens deze feestelijke Open Dag aanwezig.

De maquette van het plan Holsterveld is op dit moment te bezichtigen in de etalage van het pand aan de Markt 6 in Vlodrop.

Open Dag Centro Meta Kerkrade
11 juli 2023

Op de bouwlocatie waar nieuwbouwproject Centro Meta wordt gerealiseerd, zijn de werkzaamheden in volle gang. Ongeveer 80% van de woningen zijn al verkocht. Er zijn nog maar een klein aantal woningen te koop, alle reden om er snel bij te zijn. We willen geïnteresseerden dan ook op vrijdag 21 juli tussen 17.30 en 19.00 uur op een feestelijke manier welkom heten om de mogelijkheden voor de beschikbare levensloopbestendige woningen met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mét de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping te bekijken. We zien u graag verschijnen zodat we u, samen met onze makelaar Boek&Offermans, volledig kunnen informeren over de mogelijkheden die het wonen in Centro Meta te bieden heeft.

Succesvolle Open Dag Siebersbroek Lottum
8 juli 2023

Het was gisteren een mooie dag in Lottum, waar het schitterende weer ons zeker niet in de steek heeft gelaten. De opkomst tijdens de Open Dag van woningbouwplan Siebersbroek in Lottum was een succes!

Een zeer gemengd publiek heeft het evenement in groten getale bezocht. Er was een gelijkmatige verdeling wat betreft de interesse voor de verschillende type woningen die de aanwezige partijen te bieden hadden. Er was voor ieder wat wils, zoals 9 vrije kavels van Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas, 16 sociale huurwoningen van Woonwenz en Woonvereniging De Oase, 14 woningen van vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en niet te vergeten ons eigen aanbod van 15 energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Dit laatste type woning met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mét de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping heeft een aantal mooie gesprekken en geïnteresseerden opgeleverd met onze makelaars VeTeBe en Maas en Peel VeTeBe.

We kijken dan ook terug op een geslaagd evenement, waar we onder het genot van een hapje en een drankje, de bezoekers optimaal hebben kunnen informeren. We bedanken gemeente Horst aan de Maas voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!

Artikel Nieuwe Gracht in De Limburger
6 juli 2023

Vandaag heeft dagblad De Limburger, editie Parkstad-Kerkrade, een mooi artikel geplaatst over ons nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade. We gaan hier 14 twee-onder-één-kap woningen bouwen met de mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken. Wethouder Tim Weijers is blij dat er schot in de zaak zit en refereert hierbij naar een ander nieuwbouwproject van HVG Real Estate, Centro Meta in Kerkrade, waar we al volop met de bouw bezig zijn. We zijn blij dat we de wijk een extra impuls kunnen geven.

Open Dag Holsterveld Vlodrop
4 juli 2023

Tussen de kern van Vlodrop en haar landerijen wordt nieuwbouwplan Holsterveld gerealiseerd. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-één-kap woningen.

Op donderdag 13 juli organiseren we van 17.00 – 19.00 uur een open dag aan de Gildenlaan in Vlodrop. Samen met Vlassak aannemingsmaatschappij en makelaars Jack Frenken en Maat Makelaars heten we iedereen van harte welkom om, onder het genot van een lekkere versnapering, een goed beeld te schetsen van het nieuwbouwplan en te informeren over de mogelijkheden. Ook architect Wauben zal een bezoek brengen aan het event om de filosofie achter de bouwplannen met u te delen.

Laat u informeren over de mogelijkheid om te wonen in een omgeving die openheid, rust en sfeer uitstraalt.

Tot donderdag 13 juli!

Open Dag Siebersbroek Lottum
22 juni 2023

Op vrijdagmiddag 7 juli wordt woningbouwplan Siebersbroek in Lottum goed op de kaart gezet. Aan de Horsterdijk, ter hoogte van de rozenboog en het welkomstbord van Lottum, organiseren de samenwerkende partijen een open dag tussen 16.00 en 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met dit mooie plan. De aanwezige partijen die u van informatie zullen voorzien zijn:

  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe BV voor 15 levensloopbestendige woningen;
  • Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas voor 9 vrije kavels;
  • Woonwenz en Woonvereniging De Oase voor 16 sociale huurwoningen;
  • Vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en Onderhoud voor 14 woningen.

 

Heeft u belangstelling of wilt u graag meer informatie over woningbouwplan Siebersbroek ontvangen? Dan verwelkomen we u graag op vrijdag 7 juli. Tot dan!

Twee mijlpalen behaald
16 juni 2023

𝐇𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐆𝐫𝐮𝐛𝐛𝐞𝐧𝐯𝐨𝐫𝐬𝐭
Bij ons project Kloosterhof in Grubbenvorst zijn de mannen van Vlassak BV hard aan het werk. Het appartementencomplex heeft inmiddels het hoogste punt behaald. De appartementen zullen later dit jaar door HVG Woonpartners verhuurd worden!
 
𝐇𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐆𝐞𝐥𝐞𝐞𝐧
Ook de mannen van Bouwbedrijf Schroen zijn goed bezig. Inmiddels liggen bij project Lupine in Geleen de daken al op de woningen. Nu kunnen de kopers van de woningen in Geleen zich echt gaan voorbereiden op de sleuteloverdracht!
 
Deze behaalde mijlpalen hebben we afgelopen week dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Start Meteriks veld fase 2 Meterik
1 juni 2023

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel de verkoop van de 30 woningen binnen het project Meteriksveld fase 2 in Meterik!
In het natuurrijke Meterik worden binnen dit project 3 verschillende woningtypes gerealiseerd.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟏 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
De twee-onder-één-kap woningen van woningtype 1 hebben een praktische leefruimte met veel tuincontact en een heerlijke open keuken. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is dit het perfecte onderkomen voor menig gezin.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟐 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
In het plan worden op 2 locaties 5 aaneengesloten woningen gerealiseerd. De indeling van de leefruimte op de begane grond zorgt voor veel woongenot door het open karakter en het tuincontact vanuit de woonkamer. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is het een ideale gezinswoning.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟑 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
De twee-onder-één-kap woningen van type 3 hebben eveneens een open karakter door de verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. Ook dit type heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder, bereikbaar met een vaste trap, is een toegevoegde waarde bij de woningen en maakt het geschikt voor elk gezin.

Start verkoop Siebersbroek Lottum
15 mei 2023

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐒𝐢𝐞𝐛𝐞𝐫𝐬𝐛𝐫𝐨𝐞𝐤 𝐋𝐨𝐭𝐭𝐮𝐦

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel met de verkoop van de 15 levensloopbestendige woningen van project Siebersbroek in Lottum!

Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het gezellige dorp zijn daarnaast verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.

In deze woningen worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.

𝐃𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 € 𝟑𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎,- 𝐯.𝐨.𝐧.
𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
Neem contact op een van de makelaars!

Eerstesteenlegging Ridder van Asenrode Villa’s
15 mei 2023

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 8 luxe villa’s van het project Ridder van Asenrode in Asenray heeft plaatsgevonden. De speeltuin naast de bouwlocatie hebben we voor deze dag omgetoverd tot een prachtige feestlocatie met de nodige versieringen.

De kopers van de woningen en de potentiële kopers van de laatste beschikbare villa’s van het project konden deze middag gezellig kennis maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Daarnaast mochten de kopers van de woningen ook gelijk de eerste steen van hun toekomstige woning metselen, een feestelijke mijlpaal welke zeker gevierd mag worden.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate Wethouder Dirk Franssen van de Gemeente Roermond, Janssen Bouwen | Ontwikkelen, Janssen Wuts Architecten en Jack Frenken makelaars en adviseurs aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Bouw Centro Meta Kerkrade
5 mei 2023

Inmiddels is de bouw van het project Centro Meta in Kerkrade in volle gang. Op de foto’s zijn de allereerste vorderingen te zien!
De stadswoningen zijn allemaal verkocht! Er zijn slechts nog een aantal levensloopbestendige woningen beschikbaar.
Daarnaast komt binnenkort ook het appartementencomplex binnen dit project in de verkoop. Daarover binnenkort meer informatie.

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs
woningmakelaars@ruijters.nl
+31(0)45 573 11 11

Eerstesteenlegging Mariahof Tienray
5 mei 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van project Mariahof Tienray bestaande uit 11 gezinswoningen. Een feestelijke mijlpaal voor alle toekomstige bewoners die vandaag zelf de eerste steen van hun woning mochten metselen.

Buiten dat de toekomstige bewoners een kijkje mochten nemen op de bouwplaats, was er natuurlijk ook de gelegenheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Naast de kopers van de woningen en HVG Real Estate, waren ook Vlassak BV, Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, Janssen Wuts Architecten , Dorpsoverleg Tienray, Wethouder Eric Beurskens en betrokkenen van de Gemeente Horst aan de Maas aanwezig.

Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde middag!

Sneakpreview Siebersbroek Lottum
2 mei 2023

In het gezellige dorp Lottum starten we binnenkort in samenwerking met VeTeBe en Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de verkoop van het plan Siebersbroek, bestaande uit 15 levensloopbestendige woningen.
Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het dorp zijn verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.
In een levensloopbestendige woning worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.
 
𝐃𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 € 𝟑𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎,- 𝐯.𝐨.𝐧.
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?
 

Hoogste punt Schinnen
1 mei 2023

Bij ons project Mulderberg in Schinnen liggen de daken inmiddels al op de woningen. Dit betekent dat de 8 woningen die gebouwd worden door Janssen Bouwen | Ontwikkelen het hoogste punt hebben bereikt.

Deze mijlpaal hebben we afgelopen woensdag dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Later dit jaar zullen deze woningen door HVG Woonpartners verhuurd worden.

Binnenkort in de verkoop
Hoekwoning in Posterholt

1 mei 2023

Binnen de Gemeente Roerdalen komt binnenkort deze karakteristieke hoekwoning met eigen garage aan de Burgemeester Geradtsstraat 39 in Posterholt in de verkoop.

De ligging van deze woning is op korte afstand van uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving.

Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar.

𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 € 𝟐𝟐𝟗.𝟎𝟎𝟎,- 𝐤.𝐤.
𝐀𝐥𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Jack Frenken makelaars en adviseurs
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
0475 335 225
info@jackfrenken.nl

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.