Bouwmijlpaal appartementencomplex Centro Meta
21 februari 2024

De grondvloer is met succes gelegd, waarmee de bouw van de 23 appartementen binnen project Centro Meta in Kerkrade in opdracht van HEEMwonen officieel uit de grond is gekomen.
 
We zijn verheugd om aan te kondigen dat de fundering is gelegd voor dit project in samenwerking met HEEMwonen. Dankzij de expertise en toewijding van Janssen Bouwen | Ontwikkelen staat de grondvloer stevig op zijn plaats, waardoor de weg vrij is voor de verdere ontwikkeling van het appartementencomplex.
 
Met de grondvloer gelegd, kijkt HVG Real Estate enthousiast uit naar de verdere bouwfasen van het appartementencomplex. We blijven ons inzetten voor hoogwaardige ontwikkeling en het creëren van een plek die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de gemeenschap.

Voorinschrijving starterswoningen Krekelscoul Wanssum
16 februari 2024

De verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Krekelscoul in Wanssum gaat binnenkort van start. Deze fase bestaat uit 6 hoekwoningen met optionele garage en 8 tussenwoningen met een modern landelijke uitstraling, waarvoor je je nu al kunt inschrijven. Het totale plan binnen dit mooie woongebied zal bestaan uit 68 woningen die gefaseerd worden gerealiseerd in een mooie mix van starterswoningen, levensloopbestendige woningen, patiowoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Schrijf je via de voorinschrijving nu al in voor de starterswoningen, zodat we direct contact met je kunnen opnemen zodra de verkoop start. Klik hier om naar het formulier van de voorinschrijving te gaan.

Laatste kans voorinschrijving Leiverse Velden fase 3
13 februari 2024

Grijp nu de kans om je nog vóór de bekendmaking op Funda via een voorinschrijving alvast in te schrijven op 1 van de 9 starterswoningen van nieuwbouwproject Leiverse Velden fase 3 in Leveroy. De voorinschrijving, die je kunt doen via het formulier op onze website, kan t/m zondag 18 februari worden ingevuld en verstuurd. Vanaf maandag 19 februari sturen wij de geïnteresseerden een formulier met meer gerichte vragen. Aan de hand van de geretourneerde formulieren, zullen wij een selectie maken op basis van beschikbaarheid en voorbehouden. Pak deze laatste kans met 2 handen aan voor de woningen zullen verschijnen op Funda.

Nog 1 villa beschikbaar in Asenray
9 februari 2024

De bouw van de villa’s in Asenray is in volle gang. De oplevering van dit mooie project vindt deze zomer plaats. Kavel 25, voorzien van een zeer ruim perceel, is de laatst beschikbare villa van project Ridder van Asenrode fase 2. Wacht niet te lang en neem contact op met Maat Makelaars of Jack Frenken Makelaars.

Samen bouwen aan de toekomst van Heerlen-Noord!
7 februari 2024

We zijn trots op onze bijdrage aan de toekomst van Heerlen-Noord!

Maandagavond waren we aanwezig bij het mini-symposium voor de ontwikkeling van Heerlen-Noord in Heerlen. We deelden een presentatie over onze ontwikkelingen op het terrein van houthandel Franck. Het was fantastisch om te zien dat verschillende marktpartijen interesse toonden in het gebied! Samen bouwen we aan de toekomst voor Heerlen-Noord.

Bouw Nieuwe Gracht Kerkrade officieel gestart!
31 januari 2024

Met vreugde delen wij het nieuws dat Vlassak BV officieel is gestart met de bouw van de 14 starterswoningen van ons nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade.
 
In dit bijzondere project zijn slechts nog enkele woningen beschikbaar voor geïnteresseerden!
 
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫𝐬𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?
 
Neem contact op met een van de makelaars:
Damen Makelaardij
Boek & Offermans Makelaars

Uitbreiding wagenpark met Mercedes eCitan
26 januari 2024

De exponentiele groei van HVG heeft gezorgd voor een aanvulling op ons wagenpark. Dagelijks zijn we bezig om een optimale duurzaamheid door te voeren in onze projecten. Onze nieuwe elektrische Mercedes eCitan past dan ook perfect bij onze denkwijze én bij de rest van onze wagens.

Met de Mercedes eCitan bezoeken we onze projecten door heel Limburg. Zo gaan we herkenbaar én duurzaam op pad om onze bouwprojecten van begin tot eind te begeleiden.

Start grondwerkzaamheden in Vlodrop
23 januari 2024

Na een periode van vorst zijn de grondwerkzaamheden voor het project Holsterveld in Vlodrop van start gegaan. In samenwerking met Vlassak zetten we de schouders eronder om de 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen nog dit jaar op te leveren. Doelstelling is om de nieuwe bewoners Kerst 2024 te laten vieren in hun nieuwe schitterende woning. Er zijn nog slechts 2 woningen van project Holsterveld beschikbaar:

  • 1 levensloopbestendige woning, perceel ca. 343 m2
  • 1 twee-onder-een-kap woning, perceel ca. 294 m2

Heeft u interesse? Wacht niet te lang en neem voor informatie contact op met onze makelaars Maat Makelaars of Jack Frenken.

Coming soon: Krekelscoul in Wanssum!
19 januari 2024

Wij zijn verheugd jullie mee te delen dat er een mooi nieuwbouwproject op komst is in Wanssum genaamd “Krekelscoul”!
 
Dit nieuw mooi woongebied zal gefaseerd gerealiseerd worden, met als Fase I maar liefst 14 moderne starterswoningen!
 
Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie en updates over dit veelbelovende project. Binnenkort onthullen we meer!
 

Nieuw project: Geulle 23 woningen
16 januari 2024

We zijn verheugd om ons nieuwste project in Geulle aan te kondigen. Dit project zal bestaan uit maar liefst 23 nieuwe woningen in verschillende segmenten.
 
Dit project is een toonbeeld van onze toewijding aan innovatieve ontwikkeling en duurzame oplossingen. We streven ernaar om leefomgevingen te creëren die de kwaliteit van leven verbeteren.
 
Lees het volledige artikel in De Limburger voor alle details.
 
Binnenkort meer informatie over dit project!

Sneak Preview Leiverse Velden Fase III
12 januari 2024

We kunnen niet wachten om jullie een exclusieve blik te geven op ons nieuwste project: Leiverse Velden Fase III! Dit prachtige project bestaat uit 9 starterswoningen, ontworpen om jouw dromen van een eigen thuis waar te maken.
 
𝐊𝐞𝐧𝐦𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧:
– Modern en eigentijds design
– Slimme en ruimtelijke indelingen
– Ideaal voor starters op de woningmarkt
 
𝐏𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧:
Van €306.500,- V.O.N. tot €329.500,- V.O.N.
 
𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐦𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫:
HVG Makelaars
info@hvgmakelaars.nl
 
𝐁𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐤𝐨𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩!
Houd onze pagina in de gaten voor meer details over de officiële verkoopstart of neem alvast contact op met de makelaar.

Lunchmoment bij HVG Real Estate
11 januari 2024

Bij HVG Real Estate geloven we sterk in het belang van teamconnectie en een gezonde werkomgeving. Daarom reserveren we dagelijks tussen 12:30 uur en 13:00 uur de tijd om als team samen te lunchen aan mooi gedekte tafels. Tijdens dit moment zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
 
Deze pauze draagt bij aan een hechter team en versterkt onze samenwerking. Vanaf 13:00 staan we weer volledig tot je dienst om al je vragen en verzoeken te behandelen!

9 starterswoningen Leveroy binnenkort in de verkoop
4 januari 2024

De verkoop van 9 starterswoningen in Leveroy gaat binnenkort van start. Dit nieuwbouwproject, Leiverse Velden fase 3, wordt gerealiseerd aan de zuidkant van dit charmant plaatsje met landelijke uitstraling. Hou de pagina https://hvgrealestate.nl/portfolio/leiverse-velden-fase-3-leveroy/ en onze socials goed in de gaten om de voortgang van dit mooie plan te volgen. Bij interesse kunt u alvast gebruik maken van het inschrijfformulier op onze landingspagina.

Project Mariahof Tienray opgeleverd
27 december 2023

De 11 gezinswoningen van nieuwbouwproject Mariahof, op de plek waar vroeger de Mariaschool in Tienray lag, is nog net voor de Kerstdagen opgeleverd. We wensen de nieuwe bewoners alvast een mooi begin van 2024 met veel geluk, gezondheid en natuurlijk woongenot.

We bedanken iedereen die dit mooie project mogelijk heeft gemaakt.

Fijne feestdagen
22 december 2023

We wensen jullie fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar. Bedankt voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Ook volgend jaar staan we weer graag voor jullie klaar. Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gewoon bereikbaar.

Team HVG Real Estate

Project De Soom uitverkocht
21 december 2023

De 10 woningen van nieuwbouwproject De Soom, aan de rand van Grubbenvorst en dichtbij de oevers van de Maas, zijn inmiddels allemaal verkocht. De interesse naar deze stijlvolle en royale woningen, die begin november in de verkoop zijn gegaan, was enorm. Intussen is de laatste kooptoezegging gedaan en zal de bouw van deze woningen starten medio april 2024.

Kerstborrel HVG Real Estate
15 december 2023

Om alvast een voorproefje te nemen op de Kerstdagen sluit het team van HVG Real Estate vandaag af met een feestelijke kerstborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug op het afgelopen jaar, waarbij iedereen zijn of haar schouders er weer onder heeft gezet. We bedanken het hele team dan ook voor hun tomeloze inzet en wensen iedereen een mooi uiteinde en een nog mooiere start van het nieuwe jaar. In verband met deze kerstborrel sluiten we iets eerder. We zijn vandaag bereikbaar tot 16.00 uur. Maandag staan we vanaf 8.30 uur weer voor u klaar.

Laatste 2 appartementen Residentie De Kleine Hei
12 december 2023

Sinds de aftrap van de verkoop is de vraag enorm naar de appartementen van Residentie De Kleine Hei in Elsloo. Op de locatie van de voormalige basisschool Elckerlyc zijn nog slechts 2 van de 19 appartementen beschikbaar. Aan de westzijde van het appartementencomplex liggen op de begane grond de appartementen 3 en 4 (beide type B) met een gebruiksoppervlakte van ca. 85 m2. Wacht bij interesse niet te lang en meldt u bij onze makelaars Heykens Makelaardij of Aelmans. Zij informeren u graag volledig over de woonmogelijkheden binnen Residentie De Kleine Hei.

Trotse sponsor van voetbalclub RKAVC in Asenray!
8 december 2023

Als sponsor van RKAVC, nabij ons nieuwbouwproject Ridder van Asenrode met 27 woningen, waaronder starterswoningen, levensloopbestendige woningen en villa’s, zijn we verheugd om bij te dragen aan de bloeiende sportcultuur in de buurt.

Het partnerschap met RKAVC is meer dan ons logo presenteren; het is een verbintenis met de gemeenschap waar we samen trots op kunnen zijn. We kijken ernaar uit om niet alleen het voetbalveld, maar ook de kern van Asenray te zien bloeien.

Dit is slechts het begin! Onze toewijding aan Asenray gaat verder met de belofte om nog meer nieuwbouwwoningen te bouwen, waardoor de kern van de gemeenschap groeit en bloeit.

Blijf ons volgen voor nieuwe updates en laten we samenbouwen aan een nog mooiere toekomst voor Asenray!

Gegarandeerde bouwstart Holsterveld Vlodrop en Nieuwe Gracht Kerkrade!
30 november 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat de bouw van twee nieuwbouwprojecten, Holsterveld Vlodrop en Nieuwe Gracht Kerkrade, gegarandeerd van start zullen gaan begin 2024!

𝐇𝐨𝐥𝐬𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐥𝐝 𝐕𝐥𝐨𝐝𝐫𝐨𝐩
Dit nieuwbouwproject omvat een mix van twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Geniet van de perfecte balans tussen hedendaags comfort en een rustige omgeving.

Er zijn nog slechts 3 levensloopbestendige woningen en 1 twee-onder-een-kap beschikbaar.

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐊𝐞𝐫𝐤𝐫𝐚𝐝𝐞
Ontdek dit nieuwbouwproject in Kerkrade! Een ideale combinatie van hedendaags wonen op een fijne locatie met moderne twee-onder-een-kapwoningen.

Er zijn nog slechts 6 woningen beschikbaar.

Geweldig nieuws voor Anemone en Daisy Geleen!
27 november 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de gloednieuwe appartementencomplexen Anemone en Daisy in Geleen met succes zijn opgeleverd door onze aannemer! Met in totaal 28 moderne appartementen bieden we comfortabele en stijlvolle woonruimtes voor iedereen.

Een speciale dank aan het hele team dat hard heeft gewerkt om dit project tot een succes te maken. We zijn enthousiast om deze prachtige woningen aan onze gemeenschap te presenteren.

Bewonersavonden Asenray en Brunssum!
17 november 2023

Wat een succesvolle bewonersavonden waren dat voor Asenray West en de voormalige LIDL-locatie in Brunssum! 
 
Dank aan alle buurtbewoners die aanwezig waren om meer te weten te komen over de nieuwbouwplannen. Jullie input is van onschatbare waarde! 
 
Met enthousiasme en transparantie hebben we ideeën gedeeld, vragen beantwoord en een brug geslagen tussen de gemeenschap en de ontwikkelingen. Samen bouwen we aan een betere toekomst!
 
Bedankt voor jullie betrokkenheid en positieve energie. Laten we samen streven naar een prachtige nieuwe fase voor Asenray West en de voormalige LIDL-locatie in Brunssum!
 

Hoog bezoek bij nieuwbouwproject Centro Meta in Kerkrade
8 november 2023

Vanmorgen vond er een werkbezoek van minister Hugo de Jonge plaats aan de Stadsregio Parkstad Limburg in het kader van de volkshuisvestelijke opgave én de woningbouwambities van de regio.

Hierbij stond een locatie bezoek van woningbouwproject Centro Meta in het centrum van Gemeente Kerkrade op het programma.

In dit project komt de woondeal helemaal tot z’n recht met 40% sociale woningen, 25% middenhuur en 35% starters-/levensloopbestendige woningen.

Hier heeft minister Hugo de Jonge met zijn gezelschap Petra Dassen-Housen, Michael Theuns en Tim Weijers een gesprek met directeur Bart Boonen gehad over de rol van HVG Real Estate bij de ontwikkeling van dit woningbouwproject.

Bart Boonen informeerde minister Hugo de Jonge dat dit nieuwbouwproject een mix omvat van een appartementencomplex, levensloopbestendige woningen en starterswoningen. Om de laatste fase (23 appartementen) te realiseren is een samenwerking aangegaan met woningcorporatie HEEMwonen.

Men heeft het bouwterrein bezocht en het project bekeken om een indruk te krijgen van dit veelomvattende project welk door HVG Real Estate eindelijk tot realisatie gekomen is, dit na een lange geschiedenis van aanpassingen totdat het in 2022 is overgedragen is aan HVG Real Estate.

Het was een onbedwongen en prettig bezoek waarbij de aanwezigen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een goede indruk gekregen hebben van ons mooie woningbouwproject Centro Meta.

Verkoop De Soom Grubbenvorst officeel gestart!
7 november 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat de verkoop van nieuwbouwproject De Soom in Grubbenvorst officieel van start is gegaan. Deze 10 moderne woningen bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl in een prachtige omgeving.
 
Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden!
 
Neem alvast contact op met Hauzer & Partners om de mogelijkheden te ontdekken en om te worden voorzien van alle nodige informatie.
 

Sneak preview De Soom Grubbenvorst!
1 november 2023

Binnenkort gaan we van start met het splinternieuwe nieuwbouwproject ‘De Soom’ in Grubbenvorst!
Dit project bestaat uit 10 prachtige woningen die binnenkort in de verkoop gaan bij Hauzer & Partners
 
Ben jij op zoek naar een moderne, comfortabele woning op een geweldige locatie? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie en updates over dit project! 
 
Of bekijk dit project alvast op de projectpagina!

Uitnodiging 2de informatiemiddag ontwikkeling Asenray West
30 oktober 2023

Graag nodigen wij u uit voor een informatiemiddag betreffende de voortgang van de ontwikkelingen in Asenray West. Als HVG Real Estate hechten wij er veel waarde aan om de omgeving op de hoogte te houden en te betrekken bij de aanstaande ontwikkeling.
 
Tijdens de recente bijeenkomst hebben wij de suggesties en aandachtspunten vanuit de gemeenschap zorgvuldig meegenomen in het verdere ontwikkelingsproces. In deze komende informatiemiddag willen wij het stedenbouwkundig ontwerp aan u presenteren en uw vragen beantwoorden.
 
De presentatie zal worden verzorgd door:
Janssen Wuts Architecten
HVG Real Estate
Tevens zal een vertegenwoordiger van de Gemeente Roermond aanwezig zijn om toehoorder te zijn en eventuele vragen te beantwoorden.
 
Wij nodigen u uit voor deze informatiemiddag op 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟓 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝟏𝟔:𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫. De middag zal naar verwachting duren tot ongeveer 18:00/18:30 uur. De locatie van de bijeenkomst is 𝐆𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐬𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐃𝐞 𝐃𝐮𝐮𝐩, 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐫𝐩𝐬𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟗𝟕, 𝟔𝟎𝟒𝟐 𝐋𝐁 𝐢𝐧 𝐀𝐬𝐞𝐧𝐫𝐚𝐲.
 
Indien u interesse heeft om deel te nemen aan deze informatiemiddag, verzoeken wij u vriendelijk om vóór 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 uw aanwezigheid aan te melden via het e-mailadres info@hvgrealestate.nl of telefonisch via 0475-794013. Gelieve bij uw aanmelding uw naam, adres en het aantal personen vermelden.
 
Wij kijken ernaar uit u op woensdag 15 november te mogen ontmoeten en uw inbreng te horen.

Uitnodiging informatieavond voormalige LIDL-supermarkt Schildstraat te Brunssum
27 oktober 2023

Bij HVG Real Estate hechten we veel waarde aan het informeren van de gemeenschap over aankomende bouwontwikkelingen.
 
Wij willen u daarom graag uitnodigen voor een informatieavond betreffende de herontwikkeling van de voormalige LIDL-locatie aan de Schildstraat te Brunssum. Tijdens deze avond zullen wij onze plannen met betrekking tot deze locatie presenteren en horen we graag uw vragen en opmerkingen.
 
De volgende partijen zullen aanwezig zijn bij deze avond:
Gemeente Brunssum
Janssen Wuts Architecten
HVG Real Estate
 
Deze partijen staan open voor discussie en dialoog met betrekking tot de geplande herontwikkeling van deze locatie.
 
U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze informatieavond op 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟔 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝟏𝟗:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫. De avond zal naar verwachting ongeveer één tot twee uur duren en vindt plaats in 𝐁𝐮𝐮𝐫𝐭𝐛𝐫𝐚𝐬𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐄𝐦𝐦𝐚 𝐍𝐨𝐯𝐚, 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐨𝐥𝐰𝐞𝐠 𝟒𝟒.
 
Als u graag aanwezig wilt zijn vragen wij u vriendelijk om u vóór 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 aan te melden via het e-mailadres info@hvgrealestate.nl of via telefoonnummer 0475-794013. Gelieve bij uw aanmelding uw naam, adres en het aantal personen vermelden.
 
Wij kijken ernaar uit u op donderdag 16 november te mogen verwelkomen.

Nieuwe Gracht Kerkrade nu in prijs gedaald!
26 oktober 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de prijzen van onze woningen bij nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade zijn verlaagd! 
 
Dit is jouw kans om jouw droomhuis te bemachtigen in een fijne omgeving tegen een nog aantrekkelijker tarief. 
 
Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons of een van de makelaars op en ontdek hoe jij kunt wonen in stijl bij nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade. 
 
Betrokken makelaars:
Damen Makelaardij
Boek & Offermans Makelaars
 
 

Update vanaf de bouwplaats in Mariahof Tienray, woningen wind-/waterdicht!
18 oktober 2023

Daarnaast is Vlassak BV deze week begonnen met het spackspuiten van de plafonds en het stucwerk van de wanden. Momenteel zijn ze ook druk bezig met het tegelwerk van de sanitaire ruimtes, wat de woningen echt tot leven brengt!

Verder is er nog meer goed nieuws: in week 45 worden de nuts aangesloten, waardoor ze direct kunnen overgaan tot het plaatsen van de voordeuren om de woningen volledig afsluitbaar te maken!

We kijken ernaar uit om dit prachtige project tot in de puntjes te voltooien. Blijf ons volgen voor meer updates!

Perceel laatste beschikbare villa in Asenray vergroot!
17 oktober 2023

 
Het perceel van de laatste beschikbare villa in ons nieuwbouwproject Ridder van Asenrode in Asenray is vergroot tot een indrukwekkende 1090 vierkante meter! Meer ruimte om te genieten, te ontspannen en te leven in luxe.
 
De funderingen zijn reeds gestort en we zijn verheugd om aan te kondigen dat de gegarandeerde oplevering gepland staat voor het tweede kwartaal van 2024! 
Mis deze kans niet om te genieten van luxe, comfort en ruimte in deze prachtige omgeving.
 
Op zoek naar meer informati?
Of neem vandaag nog contact met ons of Jack Frenken makelaars en adviseurs op voor meer informatie!
WA0562 3D 01_20230620

Levensloopbestendige woningen Holsterveld Vlodrop in prijs gedaald!
11 oktober 2023

Geweldig nieuws voor toekomstige bewoners van Vlodrop! De prijzen van onze levensloopbestendige woningen in project Holsterveld zijn GEDAALD! 
 
Dit is jouw kans om jouw droomhuis te bemachtigen tegen een aantrekkelijkere prijs.
 
Holsterveld biedt comfortabele en moderne woningen die geschikt zijn voor alle levensfasen die zorgen voor een zorgeloze woonervaring. Of je nu op zoek bent naar jouw eerste huis, een plek voor het gezin, of een comfortabel pensioen, Holsterveld heeft voor iedereen iets te bieden.
 
Geniet van de rust en natuurlijke schoonheid van Vlodrop, terwijl je toch dichtbij alle nodige voorzieningen bent.
 
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐛𝐨𝐮𝐰𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭?
Neem dan contact op met een van onze makelaars!
Jack Frenken makelaars en adviseurs
Maat Makelaars
 

Open Dag Meteriksveld fase II Meterik
9 oktober 2023

Ontdek jouw toekomst bij Meteriksveld Fase II! Kom naar onze open dag op 12 oktober in Meterik en maak kennis met dit fantastische nieuwbouwproject.
 
Op deze dag krijg je de unieke kans om de uitgezette kavels te bezichtigen en je te laten inspireren door de mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis.
 
Datum: 12 oktober 2023
Tijd: 16:00-19:00
Adres: Sint Jansstraat, Meterik
 
Of je nu op zoek bent naar je eerste woning, een gezinswoning, of een investeringsmogelijkheid, wij hebben de perfecte optie voor jou! Ons team staat klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.
 
Mis deze kans niet om de toekomstige mogelijkheden te verkennen en je dromen waar te maken.
 
Tot ziens op onze open dag bij Meteriksveld Fase II! 

Eerste daken geplaatst Centro Meta Kerkrade!
5 oktober 2023

We zijn verheugd om te delen dat de eerste daken zijn geplaatst in ons nieuwbouwproject.

Dit is een belangrijke mijlpaal in ons avontuur, en we kunnen niet wachten om meer prachtige huizen te zien verschijnen.

Onze dank gaat uit naar het team van Janssen Bouwen l Ontwikkelen die dit met hun toegewijde bouwers mogelijk hebben gemaakt!

Blijf onze website in de gaten houden voor meer updates over Centro Meta Kerkrade en de spannende ontwikkelingen die nog komen gaan!

Open Huizen Dag groot succes!
3 oktober 2023

De Open Huizen Dag was een groot succes bij onze nieuwbouwprojecten Ridder van Asenrode in Asenray en Centro Meta in Kerkrade!

 
Bedankt aan alle bezoekers en geïnteresseerden die de moeite hebben genomen om bij ons langs te komen. Het was fantastisch om jullie te verwelkomen en jullie enthousiasme te zien.
 
Heb je de Open Huizen Dag gemist? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning in deze prachtige nieuwe wijken.
 

Hoogste punt Aelser Woonhofje bereikt
27 september 2023

Bij nieuwbouwproject Aelser Woonhofje, bestaande uit 12 levensloopbestendige woningen, is het hoogste punt van de bouw bereikt. Dit hebben we op een feestelijke manier gevierd. Voor het harde werk van de bouwvakkers was een traktatie op zijn plaats in de vorm van een lekker frietje met een snack. Een mooie mijlpaal van dit fraaie plan.

Op zoek naar jouw perfecte vrijstaande villa in Asenray? Ontdek het Nieuwbouwproject Ridder van Asenrode tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
25 september 2023

Stap binnen in de wereld van luxe en comfort die deze prachtige vrijstaande villa’s te bieden hebben. Ridder van Asenrode wordt jouw persoonlijke toevluchtsoord, waar moderniteit en elegantie samenkomen.
 
𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐑𝐢𝐝𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐀𝐬𝐞𝐧𝐫𝐨𝐝𝐞?
Exclusieve vrijstaande villa’s met een hoogwaardige afwerking.
Een schilderachtige locatie in Asenray, omgeven door groen en rust.
Royale kavels voor ultieme privacy en ruimte.
 
𝐓𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐇𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐃𝐚𝐠:
Verken onze prachtige villa’s en ervaar de weelderige levensstijl.
Geniet van de rustige omgeving en ontdek de mogelijkheden van wonen in Ridder van Asenrode.
Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat jij de villa van je dromen kunt vinden.
 
Mis deze kans niet om jouw toekomstige thuis te ontdekken. Breng je familie en vrienden mee en bezoek ons tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
 
Datum: 30 september 2023
Tijd: 11:00u tot 15:00u
Locatie: Molenakker, Asenray
 
𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏: er is slechts nog 1 vrijstaande villa beschikbaar!
𝐁𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫:
Jack Frenken makelaars en adviseurs

Op zoek naar jouw droomhuis in Kerkrade? Ontdek het Nieuwbouwproject Centro Meta tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
25 september 2023

Dit is jouw kans om een exclusieve kijk te nemen in onze moderne, stijlvolle woningen die binnenkort het hart van deze bruisende gemeenschap zullen vormen.
 
𝐖𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐨 𝐌𝐞𝐭𝐚 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤?
Eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking.
Een centrale locatie in het hart van Kerkrade, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Een mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen én appartementen
 
𝐓𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐇𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐃𝐚𝐠:
Verken onze woningen en ervaar de ruimte en kwaliteit.
Ontdek de aantrekkelijke omgeving en de voordelen van wonen in Centro Meta.
Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden, zodat je de beste keuze voor jouw toekomstige thuis kunt maken.
 
Mis deze kans niet om de toekomstige plek van jouw dromen te verkennen. Breng je familie en vrienden mee en ontdek wat Centro Meta te bieden heeft tijdens de Open Huizen Dag op 30 september!
 
Datum: 30 september 2023
Tijd: 11:00u tot 15:00u
Locatie: Einderstraat, Kerkrade
 
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Centro Meta!
𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏: er zijn slechts nog enkele levensloopbestendige woningen beschikbaar!
𝐁𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫:
Boek & Offermans Makelaars; Jouw makelaar in Limburg
 
 

Verkoop 19 appartementen Residentie De Kleine Hei officieel van start
23 september 2023

Vandaag is het startsein gegeven voor de verkoop van de 15 appartementen en 4 penthouse appartementen van Residentie De Kleine Hei. Dit statige appartementencomplex, dat samensmelt met de groene omgeving, wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige basisschool Elckerlyc in Elsloo.

In grote getalen waren de geïnteresseerden aanwezig bij de verkoopstart in het Maaslandcentrum in Elsloo. De makelaars van Heykens Makelaardij en Aelmans Makelaardij hebben de 15 appartementen type A, B en C en de 4 penthouse appartementen type D en E, inclusief 1 of 2 privéparkeerplaatsen, uitgebreid gepresenteerd.

Hans Zegwaard, kopersbegeleider bij HVG Real Estate heeft vervolgens uitleg gegeven over de mogelijkheid van het totaal ontzorgen ná de aankoop van een appartement. Denk hierbij aan het regelen van een vloer, muurafwerking, raambekleding, keuken en zelfs de verhuizing. Met een woonklaarpakket kunnen de nieuwe bewoners na het verkrijgen van de sleutel meteen genieten van hun nieuwe, woonklare thuis.

We kijken terug op een geslaagde verkoopstart en wensen de geïnteresseerden veel succes tijdens het mooie traject richting een nieuw appartement van Residentie De Kleine Hei.

Hoogste punt Mariahof Tienray bereikt
23 september 2023

Op de plek waar vroeger de Mariaschool in Tienray lag, is de bouw van 11 gezinswoningen in volle gang. Het hoogste punt van het mooie nieuwbouwplan is inmiddels bereikt. Dit hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd door het harde werk van de bouwvakkers te belonen met een lekker frietje en een snack tussen de middag. Op naar de voltooiing van deze mooie woningen.

Open Dag Meteriks veld fase 2 zeer geslaagd
11 september 2023

Afgelopen zaterdag hebben we onder de stralende zon onze woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 woonstudio’s) kunnen presenteren tijdens de Open Dag van nieuwbouwplan Meteriks veld fase 2. Onder het genot van een lekkere versnapering en een verfrissend drankje hebben onze makelaars Maas en Peel Makelaardij en VeTeBe een aantal mooie gesprekken gevoerd met geïnteresseerden over de beschikbare woningen. Daarnaast heeft onze kopersbegeleider Hans Zegwaard uitleg gegeven over onze woonklaarpakketten, die de kopers volledig kunnen ontzorgen tijdens de drukke periode die het kopen van een nieuwbouwwoning met zich meebrengt.

Voorbereiding Open Dag Meterik in volle gang
6 september 2023

De voorbereidingen voor de Open Dag die aanstaande zaterdag plaatsvindt in Meterik, zijn in volle gang. Van 14.00 – 16.00 uur staan we klaar om je te informeren over de mogelijkheden van de 36 woningen (30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio’s) die door HVG Real Estate worden gerealiseerd in nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. Het hele nieuwbouwplan zal bestaan uit meer dan 100 woningen. Ook de andere partijen, zoals Van Stiphout projectontwikkeling en CPO-groep zijn aanwezig, net als de gemeente Horst aan de Maas die je algemene informatie over het gehele plan kan verstrekken.

De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de ‘grote weg’ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd.

We zien je graag op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot dan!

Open Dag Meteriks veld fase 2 op zaterdag 9 september
30 augustus 2023

Op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur kun je kennismaken met de bouwplannen van nieuwbouwwijk Meteriks veld fase 2. De locatie van deze Open Dag is te bereiken vanaf de Sint Jansstraat, de ‘grote weg’ vanuit Horst. Als je Meterik binnenrijdt ligt de bouwlocatie na een paar honderd meter aan de rechterkant en wordt de Open Dag in het midden van deze bouwlocatie georganiseerd. We nodigen iedereen uit voor een gezellige kennismaking, waarbij je informatie kunt verkrijgen over de diverse mogelijkheden. De volgende partijen zijn deze dag aanwezig:

  • De gemeente Horst aan de Maas met informatie over het plan het algemeen;
  • Van Stiphout projectontwikkeling met 27 rijwoningen en tweekappers;
  • CPO-groep met 14 woningen;
  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe met 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio’s.

Heb je interesse in een van de woningen van Meteriks veld fase 2? Je bent van harte welkom op 9 september. Tot dan!

Overname Centro Meta
28 juli 2023

We zijn trots op ons nieuwbouwplan Centro Meta en de overname van HEEMwonen van het appartementencomplex met 23 appartementen binnen dit mooie plan in Kerkrade. Mevr. Van Beek van HEEMwonen en dhr. Boonen van HVG Real Estate hebben deze mooie overname vandaag beklonken. Centro Meta is mogelijkerwijs een mooi begin van een vruchtbare samenwerking. We wensen HEEMwonen veel succes en de toekomstige bewoners een fijne woonomgeving toe.

Hoogste punt Villa’s Ridder van Asenrode bereikt
27 juli 2023

Het hoogste punt van de Villa’s die we hebben ontwikkeld voor nieuwbouwplan Ridder van Asenrode is bereikt. Dat hebben we gisteren op een feestelijke manier gevierd. Voor het harde werk van de bouwvakkers was een traktatie op zijn plaats. Tussen de middag konden ze genieten van een lekker frietje met een snack, verzorgd door Frietwagen KMG.

Eerstesteenlegging en Open Dag Centro Meta Kerkrade
22 juli 2023

Gisteren was de eerstesteenlegging van nieuwbouwproject Centro Meta fase 1 en 2 aan de Einderstraat in Kerkrade een feit. Na een korte toespraak van Wethouder Weijers hebben de toekomstige bewoners van de stadswoningen en levensloopbestendige woningen zelf de eerste steen gemetseld. Aansluitend hebben de ‘nieuwe buren’ beter kennis met elkaar kunnen maken onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Alle stadswoningen van Centro Meta zijn reeds verkocht. Van de levensloopbestendige woningen zijn er nog 8 beschikbaar. Vanaf 17.30 uur was er voor geïnteresseerden de kans om meer informatie te verkrijgen over deze woningen, die met een optionele indeling van de bovenverdieping kunnen transformeren tot een mooie gezinswoning.

Naast de kopers van de woningen, geïnteresseerden en HVG Real Estate, waren ook Janssen Bouw, Boek & Offermans Makelaardij, Janssen Wuts Architecten en betrokkenen van de Gemeente Kerkrade aanwezig.

Woningen Ambacht Panningen opgeleverd
21 juli 2023

Op de oude VMBO-locatie in de kern van Panningen hebben we maar liefst 8 patiowoningen en 4 rijwoningen gerealiseerd. Afgelopen week hebben we alle woningen opgeleverd. De nieuwe bewoners hebben de sleutel ontvangen en kunnen heerlijk genieten van hun nieuwe ‘thuis’.

Met trots kijken we terug op dit mooie project en wensen de nieuwe bewoners dan ook een hele mooie tijd toe.

Bouwrijp maken Meteriks veld fase 2
19 juli 2023

Gemeente Horst aan de Maas is volop bezig met het bouwrijp maken van de grond voor nieuwbouwproject Meteriks veld fase 2. Nadat deze werkzaamheden zijn afgerond, kunnen we in december beginnen met het realiseren van 30 gezinswoningen, 2 vrijstaande woningen en 4 studio-appartementen. Het wordt ideaal wonen in deze prachtige woonwijk op een natuurrijke locatie.

Eerstesteenlegging Aelser Woonhofje Elsloo
15 juli 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 12 woningen van project Aelser Woonhofje in Elsloo. Na een korte toespraak van de wethouder én een bewoner, hebben de toekomstige bewoners symbolisch de eerste steen gemetseld.

Aansluitend hebben de kopers tijdens deze gezellige middag, onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine, elkaar beter leren kennen. Naast de kopers waren ook veel buurtbewoners aanwezig om hun ‘nieuwe buren’ te verwelkomen.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate, Wethouder Hendrix van de Gemeente Stein, Vlassak Aannemingsbedrijf, Janssen Wuts Architecten en Aelmans Makelaardij aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Feestelijke Open Dag in Vlodrop
14 juli 2023

We hebben gisteren de Open Dag van nieuwbouwplan Holsterveld op een feestelijke manier gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben Maat Makelaars, Jack Frenken Makelaardij en Vlassak Aannemingsmaatschappij de bezoekers kunnen voorzien van de informatie en mogelijkheden van dit mooie plan op een natuurrijke locatie in Vlodrop. Op zowel de levensloopbestendige woningen als de gezinswoningen zijn reeds een aantal opties genomen.

Ook Wauben Architects en de gemeente Roerdalen waren tijdens deze feestelijke Open Dag aanwezig.

De maquette van het plan Holsterveld is op dit moment te bezichtigen in de etalage van het pand aan de Markt 6 in Vlodrop.

Open Dag Centro Meta Kerkrade
11 juli 2023

Op de bouwlocatie waar nieuwbouwproject Centro Meta wordt gerealiseerd, zijn de werkzaamheden in volle gang. Ongeveer 80% van de woningen zijn al verkocht. Er zijn nog maar een klein aantal woningen te koop, alle reden om er snel bij te zijn. We willen geïnteresseerden dan ook op vrijdag 21 juli tussen 17.30 en 19.00 uur op een feestelijke manier welkom heten om de mogelijkheden voor de beschikbare levensloopbestendige woningen met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mét de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping te bekijken. We zien u graag verschijnen zodat we u, samen met onze makelaar Boek&Offermans, volledig kunnen informeren over de mogelijkheden die het wonen in Centro Meta te bieden heeft.

Succesvolle Open Dag Siebersbroek Lottum
8 juli 2023

Het was gisteren een mooie dag in Lottum, waar het schitterende weer ons zeker niet in de steek heeft gelaten. De opkomst tijdens de Open Dag van woningbouwplan Siebersbroek in Lottum was een succes!

Een zeer gemengd publiek heeft het evenement in groten getale bezocht. Er was een gelijkmatige verdeling wat betreft de interesse voor de verschillende type woningen die de aanwezige partijen te bieden hadden. Er was voor ieder wat wils, zoals 9 vrije kavels van Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas, 16 sociale huurwoningen van Woonwenz en Woonvereniging De Oase, 14 woningen van vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en niet te vergeten ons eigen aanbod van 15 energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Dit laatste type woning met alle woonvoorzieningen op de begane grond, maar mét de optie van een kant-en-klare indeling op de bovenverdieping heeft een aantal mooie gesprekken en geïnteresseerden opgeleverd met onze makelaars VeTeBe en Maas en Peel VeTeBe.

We kijken dan ook terug op een geslaagd evenement, waar we onder het genot van een hapje en een drankje, de bezoekers optimaal hebben kunnen informeren. We bedanken gemeente Horst aan de Maas voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!

Artikel Nieuwe Gracht in De Limburger
6 juli 2023

Vandaag heeft dagblad De Limburger, editie Parkstad-Kerkrade, een mooi artikel geplaatst over ons nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade. We gaan hier 14 twee-onder-één-kap woningen bouwen met de mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken. Wethouder Tim Weijers is blij dat er schot in de zaak zit en refereert hierbij naar een ander nieuwbouwproject van HVG Real Estate, Centro Meta in Kerkrade, waar we al volop met de bouw bezig zijn. We zijn blij dat we de wijk een extra impuls kunnen geven.

Open Dag Holsterveld Vlodrop
4 juli 2023

Tussen de kern van Vlodrop en haar landerijen wordt nieuwbouwplan Holsterveld gerealiseerd. Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-één-kap woningen.

Op donderdag 13 juli organiseren we van 17.00 – 19.00 uur een open dag aan de Gildenlaan in Vlodrop. Samen met Vlassak aannemingsmaatschappij en makelaars Jack Frenken en Maat Makelaars heten we iedereen van harte welkom om, onder het genot van een lekkere versnapering, een goed beeld te schetsen van het nieuwbouwplan en te informeren over de mogelijkheden. Ook architect Wauben zal een bezoek brengen aan het event om de filosofie achter de bouwplannen met u te delen.

Laat u informeren over de mogelijkheid om te wonen in een omgeving die openheid, rust en sfeer uitstraalt.

Tot donderdag 13 juli!

Open Dag Siebersbroek Lottum
22 juni 2023

Op vrijdagmiddag 7 juli wordt woningbouwplan Siebersbroek in Lottum goed op de kaart gezet. Aan de Horsterdijk, ter hoogte van de rozenboog en het welkomstbord van Lottum, organiseren de samenwerkende partijen een open dag tussen 16.00 en 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met dit mooie plan. De aanwezige partijen die u van informatie zullen voorzien zijn:

  • Projectontwikkelaar HVG Real Estate en makelaars Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe BV voor 15 levensloopbestendige woningen;
  • Startpunt Wonen en de gemeente Horst aan de Maas voor 9 vrije kavels;
  • Woonwenz en Woonvereniging De Oase voor 16 sociale huurwoningen;
  • Vereniging CPO Siebersbroek en Peters Bouw en Onderhoud voor 14 woningen.

 

Heeft u belangstelling of wilt u graag meer informatie over woningbouwplan Siebersbroek ontvangen? Dan verwelkomen we u graag op vrijdag 7 juli. Tot dan!

Twee mijlpalen behaald
16 juni 2023

𝐇𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐆𝐫𝐮𝐛𝐛𝐞𝐧𝐯𝐨𝐫𝐬𝐭
Bij ons project Kloosterhof in Grubbenvorst zijn de mannen van Vlassak BV hard aan het werk. Het appartementencomplex heeft inmiddels het hoogste punt behaald. De appartementen zullen later dit jaar door HVG Woonpartners verhuurd worden!
 
𝐇𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐆𝐞𝐥𝐞𝐞𝐧
Ook de mannen van Bouwbedrijf Schroen zijn goed bezig. Inmiddels liggen bij project Lupine in Geleen de daken al op de woningen. Nu kunnen de kopers van de woningen in Geleen zich echt gaan voorbereiden op de sleuteloverdracht!
 
Deze behaalde mijlpalen hebben we afgelopen week dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Start Meteriks veld fase 2 Meterik
1 juni 2023

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel de verkoop van de 30 woningen binnen het project Meteriksveld fase 2 in Meterik!
In het natuurrijke Meterik worden binnen dit project 3 verschillende woningtypes gerealiseerd.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟏 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
De twee-onder-één-kap woningen van woningtype 1 hebben een praktische leefruimte met veel tuincontact en een heerlijke open keuken. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is dit het perfecte onderkomen voor menig gezin.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟐 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
In het plan worden op 2 locaties 5 aaneengesloten woningen gerealiseerd. De indeling van de leefruimte op de begane grond zorgt voor veel woongenot door het open karakter en het tuincontact vanuit de woonkamer. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder met vaste trap, is het een ideale gezinswoning.

𝐓𝐲𝐩𝐞 𝟑 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
De twee-onder-één-kap woningen van type 3 hebben eveneens een open karakter door de verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. Ook dit type heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder, bereikbaar met een vaste trap, is een toegevoegde waarde bij de woningen en maakt het geschikt voor elk gezin.

Start verkoop Siebersbroek Lottum
15 mei 2023

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐒𝐢𝐞𝐛𝐞𝐫𝐬𝐛𝐫𝐨𝐞𝐤 𝐋𝐨𝐭𝐭𝐮𝐦

Vandaag starten we in samenwerking met Maas en Peel Makelaardij en Taxaties en VeTeBe officieel met de verkoop van de 15 levensloopbestendige woningen van project Siebersbroek in Lottum!

Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het gezellige dorp zijn daarnaast verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.

In deze woningen worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.

𝐃𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 € 𝟑𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎,- 𝐯.𝐨.𝐧.
𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
Neem contact op een van de makelaars!

Eerstesteenlegging Ridder van Asenrode Villa’s
15 mei 2023

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerstesteenlegging van de 8 luxe villa’s van het project Ridder van Asenrode in Asenray heeft plaatsgevonden. De speeltuin naast de bouwlocatie hebben we voor deze dag omgetoverd tot een prachtige feestlocatie met de nodige versieringen.

De kopers van de woningen en de potentiële kopers van de laatste beschikbare villa’s van het project konden deze middag gezellig kennis maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Daarnaast mochten de kopers van de woningen ook gelijk de eerste steen van hun toekomstige woning metselen, een feestelijke mijlpaal welke zeker gevierd mag worden.

Bij dit feestelijk samenzijn waren naast HVG Real Estate Wethouder Dirk Franssen van de Gemeente Roermond, Janssen Bouwen | Ontwikkelen, Janssen Wuts Architecten en Jack Frenken makelaars en adviseurs aanwezig.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze geslaagde dag!

Bouw Centro Meta Kerkrade
5 mei 2023

Inmiddels is de bouw van het project Centro Meta in Kerkrade in volle gang. Op de foto’s zijn de allereerste vorderingen te zien!
De stadswoningen zijn allemaal verkocht! Er zijn slechts nog een aantal levensloopbestendige woningen beschikbaar.
Daarnaast komt binnenkort ook het appartementencomplex binnen dit project in de verkoop. Daarover binnenkort meer informatie.

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Ruijters Woningmakelaars & Financieel adviseurs
woningmakelaars@ruijters.nl
+31(0)45 573 11 11

Eerstesteenlegging Mariahof Tienray
5 mei 2023

Gisteren was het dan zover, de eerstesteenlegging van project Mariahof Tienray bestaande uit 11 gezinswoningen. Een feestelijke mijlpaal voor alle toekomstige bewoners die vandaag zelf de eerste steen van hun woning mochten metselen.

Buiten dat de toekomstige bewoners een kijkje mochten nemen op de bouwplaats, was er natuurlijk ook de gelegenheid om gezellig kennis te maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine.

Naast de kopers van de woningen en HVG Real Estate, waren ook Vlassak BV, Maas en Peel Makelaardij en Taxaties, Janssen Wuts Architecten , Dorpsoverleg Tienray, Wethouder Eric Beurskens en betrokkenen van de Gemeente Horst aan de Maas aanwezig.

Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde middag!

Sneakpreview Siebersbroek Lottum
2 mei 2023

In het gezellige dorp Lottum starten we binnenkort in samenwerking met VeTeBe en Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de verkoop van het plan Siebersbroek, bestaande uit 15 levensloopbestendige woningen.
Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek. In het dorp zijn verschillende dagelijkse voorzieningen te vinden.
In een levensloopbestendige woning worden alle voorzieningen op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.
 
𝐃𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 € 𝟑𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎,- 𝐯.𝐨.𝐧.
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?
 

Hoogste punt Schinnen
1 mei 2023

Bij ons project Mulderberg in Schinnen liggen de daken inmiddels al op de woningen. Dit betekent dat de 8 woningen die gebouwd worden door Janssen Bouwen | Ontwikkelen het hoogste punt hebben bereikt.

Deze mijlpaal hebben we afgelopen woensdag dan ook met alle aanwezige bouwvakkers gevierd met de frietwagen van Frietwagen KMG.

Later dit jaar zullen deze woningen door HVG Woonpartners verhuurd worden.

Binnenkort in de verkoop
Hoekwoning in Posterholt

1 mei 2023

Binnen de Gemeente Roerdalen komt binnenkort deze karakteristieke hoekwoning met eigen garage aan de Burgemeester Geradtsstraat 39 in Posterholt in de verkoop.

De ligging van deze woning is op korte afstand van uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving.

Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar.

𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 € 𝟐𝟐𝟗.𝟎𝟎𝟎,- 𝐤.𝐤.
𝐀𝐥𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Jack Frenken makelaars en adviseurs
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
0475 335 225
info@jackfrenken.nl

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.