Overview

Net boven Venlo ligt het pittoreske Grubbenvorst in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg en maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas. Het kerkdorpje Grubbenvorst telt zo’n 5.000 inwoners en is een bruisende plek door o.a. het Witte Dame Festival, waarbij Grubbenvorst wordt ondergedompeld in een Middeleeuwse sfeer. Maar ook diverse pleinfeesten en braderieën zorgen voor een gezellige uitstraling van het dorp. Elk Pinksterweekend zorgen de traditionele aspergefeesten voor een echt dorpsfestijn, waar het proeven en beleven van het witte goud centraal staat.  

Buiten de kern kent Grubbenvorst een grote diversiteit aan natuur. De oostkant van het dorp grenst aan de Maas en het Maaslandschap. Ten noorden ligt het laaggelegen natuurgebied Kaldenbroek met 90 hectare oppervlakte voor het maken van een mooie fietstocht of het beleven van veel wandelplezier. In het westen vindt grootschalige landbouw plaats, gecombineerd met percelen naaldbos.

Vlakbij, in de richting van Venlo, doen ondernemers, wetenschappers en studenten op de Brightlands Campus Greenport onderzoek naar gezonde en veilige voeding voor iedereen. Businesspark Tradeport verenigt in deze regio alle bedrijventerreinen, waar ruim 500 bedrijven en 14.000 werknemers deel van uitmaken.

De 16 stijlvolle appartementen die worden gerealiseerd aan de Kloosterstraat liggen in het centrum van Grubbenvorst. Zo wordt het doen van boodschappen bij de supermarkt, maar ook bij de plaatselijke bakker en slager heel eenvoudig. Ook de huisarts, tandarts en apotheek liggen op enkele minuten loopafstand. Maar de kern van Grubbenvorst biedt veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een kapper, bloemist, maar ook de bank, een pinautomaat en UPS Acces Point op zeer korte afstand. Zo heeft u alle dagelijkse gemakken binnen handbereik en kunt u daarnaast nog genieten van een lekkere versnapering bij het cafetaria of de ijssalon aan het eind van de straat.

Aan de rand van Grubbenvorst liggen de ontsluitingswegen A67 en A73, waardoor u vlot kunt reizen in de richtingen Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Duitsland.

  • Status Gerealiseerd
  • LocatieGrubbenvorst, NL
  • Type Appartementen
  • Aantal16 appartementen
  • Start bouwOktober 2022
  • OpleveringNovember 2023
  • EnergielabelEnergiezuinig, A+++

Galerij

HVG_portret_E3A4668

Projectleider

Bob Keijsers
T: 0475 – 79 40 61
E: bob@hvgrealestate.nl
I: www.hvgrealestate.nl

Locatie

Adres

Kloosterstraat, Grubbenvorst, NL

In de buurt