Overview

Het dorpje Elsloo is gelegen aan de Maas, die als een natuurlijke grens fungeert met België. Dankzij de prachtige ligging heeft de kern van Elsloo in 1971 de status van ‘beschermd dorpsgezicht’ gekregen. Het gebied rondom Elsloo wordt betiteld als ‘beschermd gebied’ en telt maar liefst 23,2 hectare. Elsloo wordt ook wel ‘het oudste boerendorp van Nederland’ genoemd, omdat in Elsloo en omgeving zo’n 7.000 jaar geleden de Bandkeramiekers woonden. Van deze eerste boeren zijn talloze opgravingen in het dorp gedaan. Een klein gedeelte daarvan is te zien in het plaatselijk Streekmuseum.

Aan de voet van de Maasberg, de enige kasseienhelling in Nederland, ligt Kasteel Elsloo, met een oude watermolen en een prachtig kasteelpark dat overgaat in de unieke hellingbossen met talloze bronnen, beekjes en bijzondere planten. Vanaf ‘Op de Berg’ is er een schitterend uitzicht over de Maasvallei, tot ver in België. Op fietsafstand kunt u aan weerszijden van de grens het nieuwe natuurgebied RivierPark Maasvallei bezoeken. Gallowayrunderen en Konikpaarden lopen er vrij rond en hebben een sleutelrol in het natuurbeheer.

De 7 levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd op een locatie met een rustig karakter, zonder drukke, doorgaande wegen. Naast de ruime en vrije ligging is de groene omgeving en de aanwezige speeltuin een echte aanvulling op de leefbaarheid van dit mooie nieuwbouwplan. Binnen loopafstand bevinden zich twee supermarkten en een bakkerij. U vindt hier ook een apotheek en drogisterij, diverse kleding- en schoenenwinkels en meerdere gezellige cafés en restaurants.

Op twee kilometer afstand ligt het station Beek-Elsloo waar u op de trein richting Sittard of Maastricht kunt stappen. Door de centrale ligging van Elsloo vlakbij de snelweg zijn Maastricht, Heerlen, Roermond alsook België zeer goed bereikbaar.

  • Status Verkocht
  • LocatieElsloo, NL
  • Type Levensloop /
  • Gezins / Home Office
  • Aantal7 woningen
  • Start verkoopJanuari 2023
  • Start bouwJuni 2023
  • OpleveringJuni 2024
  • EnergielabelE-neutraal A++++

Galerij

Heykens Teamfoto_K8_5900_LR

Verkoop & Informatie

Heykens Makelaardij
T: 046 – 436 16 17
E: info@heykens.nl
I: www.heykens.nl

HVG_portret_E3A4668

Projectleider

Bob Keijsers
T: 0475 – 79 40 61
E: bob@hvgrealestate.nl
I: www.hvgrealestate.nl

 

Prijzen & Beschikbaarheid

Kavel Type V.O.N. M2 (ca.) Optie t/m
1 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht  223  
2 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht  209  
3 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht 224  
4 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht  234  
5 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht 209  
6 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht 209  
7 Levensloop / Gezins / Home Office verkocht 233  
         

Locatie

Adres

Drossaert Saldenstraat, Elsloo, NL

In de buurt