Als Medior of Senior Projectontwikkelaar is geen enkele werkdag hetzelfde. Elk project is uniek en vereist jouw ervaren leiderschap. Jij bent de voornaamste verantwoordelijke en het belangrijkste aanspreekpunt voor (jouw) projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, planning en kwaliteitsnormen van de toegewezen nieuwbouwprojecten.

Jouw taken beginnen zodra de definitiefase intern is afgerond. Op dat moment is bekend welke locatie zal worden bebouwd en welk budget beschikbaar is. Vanaf dat punt is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het project daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Je coördineert onder andere het aanbestedingstraject, geeft inhoudelijk advies en voert de regie over de uitvoering van het project na goedkeuring. Jij waarborgt dat de woningen tijdig en binnen het vastgestelde budget aan de nieuwe bewoners worden opgeleverd.

Daarnaast fungeer je als het belangrijkste aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Op wekelijkse basis bespreek je de voortgang met het externe projectteam, dat bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, aannemers en nutsbedrijven. Indien nodig stuur je bij en je hebt regelmatig overleg met het interne projectteam.

Functie eisen

Met onze persoonlijke aanpak maken we het verschil. Maar dat werkt alleen als we altijd de hoogste kwaliteit leveren. Daarom is het belangrijk dat je als Medior of Senior Projectleider niet alleen klantgericht en sociaal bent, maar ook de hoogste eisen stelt aan het werk dat je oplevert. Vind jij dit de normaalste zaak van de wereld en herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog en wellicht verwelkomen wij je binnenkort in ons mooie team!

 • Je hebt ruime ervaring en expertise binnen de bouw en/of vastgoedontwikkeling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je vertegenwoordigt onze organisatie op een professionele wijze;
 • Je bent in staat onze Junior Projectleiders onder je hoede te nemen;
 • Je bent een teamspeler pur sang en kunt uitstekend samenwerken;

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt hier de kans om als Medior of Senior Projectleider mee te werken aan mooie projecten door heel Limburg. Dit doe je bij een mensgerichte onderneming die aanvoelt als een familie. Fijne systemen, gave innovaties en trotse collega’s, wat wil je nog meer?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Een fulltime baan met toekomstperspectief;
 • Een afwisselende functie met meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goede honorering passend bij opleiding, ervaring en functie;
 • Er wordt dagelijks voor een uitgebreide lunch gezorgd;
 • Een goed pensioen;
 • 29 vakantiedagen.

Interesse in deze functie?

Stuur dan jouw gegevens via het formulier hiernaast!

  Voeg je motivatie toe* (PDF- of Wordbestand, max. 2MB)

  Voeg je CV toe* (PDF- of Wordbestand, max. 2MB)

  Contact

  Looskade 15
  6041 LE Roermond

  TELEFOON

  +31 (0)475 – 79 40 10

  E-MAIL

  © 2022 РHVG Real Estate. All rights reserved.