fbpx

't Sittert Sint Odiliënberg fase 2

Groen wonen aan de Plantanenlaan (St. Odiliënberg)
18 twee onder één kap woningen.

Groene Woningen
Alle type woningen aan de Plantanenlaan in de wijk ‘t Sittert in Sint Odiliënberg zijn volledig gasloos en nagenoeg energie neutraal. 

Wonen in ’t groen
Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden-Limburg. Als één van de zes dorpskernen van de gemeente Roerdalen, ten oosten van de Maas en langs de meanderende rivier de Roer, kenmerkt Sint Odiliënberg zich door haar rijke historie, cultuur en ligging aan belangrijke natuurgebieden. 

Wonen in ’t Sittert
Een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van het plan ’t Sittert is het authentieke, landschappelijke karakter optimaal integreren. Zo zijn bestaande bomenrijen gehandhaafd in het plan en zijn belangrijke groenzones behouden en vergroot. Niet alleen is er veel aandacht besteed aan natuur, ruimte en kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid en diversiteit in woningaanbod. 

Vrij wonen en toch centraal
’t Sittert is ideaal gelegen net onder de zuidrand van de kern van Sint Odiliënberg waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn. Maar ook de stad Roermond, de Duitse grens en belangrijke verbindingswegen zoals de A73 en de A2 liggen op een steenworp afstand. 

Dronefoto’s

Binnenfoto’s

De foto’s geven een impressie van de woningen van de Plantanenlaan.