fbpx

Steenen Bampt Ell fase 2

Levensloopbestendig wonen in Ell
8 woningen

Bent u opzoek naar een andere woning, bijvoorbeeld omdat u binnenkort met pensioen gaat, omdat uw kinderen het huis uit zijn, of omdat  simpelweg kleiner en gelijkvloers wilt gaan wonen? Vindt u het belangrijk dat uw huis mooi en comfortabel is én uw ecologische voetafdruk en woonlasten vermindert? In deze patiowoningen is dit allemaal mogelijk en kunt u optimaal genieten.

Dankzij een uitgekiend gelijkvloers ontwerp en moderne domotica is dit een woning voor de toekomst. Nagenoeg geen onderhoudswerkzaamheden en toch een fijne leefruimte waar u jaren met veel plezier kunt wonen. 

Groene woningen
Alle type woningen aan de Steenen Bampt in Ell zijn volledig gasloos en nagenoeg energie neutraal.

Landelijk wonen
Gesitueerd tussen Weert en Roermond ligt het rustieke Ell, een klein, maar ruimtelijk dorpje gelegen in de gemeente Leudal. Het verkeersarme Ell kenmerkt zich door rust, met veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. In het westen grenst Ell aan een prachtig en divers natuurgebied. Voor de waterliefhebbers biedt recreatiegebied de Maasplassen, ,gelegen op slechts 10 autominuten, heel veel moois.

Bereikbaarheid
Ell zelf biedt voldoende basisvoorzieningen. Denk aan een basisschool, supermarkt, bakker en een slager. De levensbestendige woningen van het plan Steenen Bampt worden in het zuiden van Ell gebouwd in een ruim opgezette wijk aan de Hoogstraat. Deze verbindingsweg zorgt voor de aansluiting met de naburige dorpjes en de stad Weert. Ell ligt op fietsafstand van de mooie stad Weert en in de tegenovergestelde richtinging dichtbij Roermond met haar bruisende karakter. Het dorp ligt langs De A2, waardoor u binnen een half uur in Eindhoven of Maastricht kunt zijn. Als u via het spoor wilt reizen, bent u met de bus binnen 15 minuten in Weert, vanwaar u met de trein verder kunt reizen.

Duurzaamheid

Steenen Bampt heeft speciale aandacht voor de aspecten groen en duurzaamheid. De te realiseren woningen worden voorzien van zonnepanelen en van een zogenoemde Lage Temperatuur Verwarming (LTV) door middel van vloerverwarming. De woningen zijn volledig gasloos en nagenoeg energie neutraal.

 

Dronefoto’s