fbpx

Bonaparte Haelen

Levensloopbestendig wonen in Haelen
8 woningen

Bent u op zoek naar een andere woning, bijvoorbeeld omdat u binnenkort met pensioen gaat, omdat uw kinderen het huis uit zijn, of omdat u simpelweg kleiner en gelijkvloers wilt gaan wonen? Vindt u het belangrijk dat uw huis mooi en comfortabel is én uw ecologische voetafdruk en woonlasten vermindert? In deze patiowoningen is dit allemaal mogelijk en kunt u optimaal genieten.

Dankzij een uitgekiend gelijkvloers ontwerp en moderne domotica is dit een woning voor de toekomst. Nagenoeg geen onderhoudswerkzaamheden en toch een fijne leefruimte waar u jaren met veel plezier kunt wonen. 

Deze patiobungalows hebben de volgende indeling:

Entree in de ontvangsthal voorzien van een betegeld toilet met fonteintje, moderne meterkast en toegang tot de keuken en woonkamer.

De keuken (zelf te plaatsen) van deze levensloopbestendige woning ligt aan de voorzijde van de woning. Vervolgens is er een praktische ruimte waar men een eetgedeelte en een zitgedeelte kan creëren. Aan de achterzijde van de woning bij het zitgedeelte kunt u de heerlijke patiotuin bij de leefruimte betrekken middels openslaande deuren. 

Vanuit een open verbinding zijn de overige ruimtes bereikbaar. De woning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer die volledig ingericht wordt met toilet, vaste wastafel en inloopdouche. Beide slaapkamers zijn ruim en hebben middels doorlopende raampartijen zicht op de patio.

Alle bungalows beschikken verder over een fijne patiotuin die naar eigen wens is in te richten en over een praktische berging naast de woning. Er is tevens een mogelijkheid om de auto op eigen terrein te plaatsen aan de voorzijde van de woning.  

Foto’s

Foto’s van het project Bonaparte in Haelen.