fbpx

Tuin van Gulik Sittard

16 appartementen
Tuin van Gulik in Sittard

HVG Real Estate B.V.  heeft hier 16 huurappartementen ontwikkeld en gerealiseerd in Sittard. De nieuwe bewoners van de appartementen wonen in een groene omgeving en hebben het historische centrum van Sittard, het NS Station en diverse winkel-, cultuur-,en sportvoorzieningen dichtbij.

Het complex
Door de mooie combinatie van de gebruikte materialen springt de moderne architectuur meteen in het oog, mede door de witte gevels met de antracieten accenten. In het kader van de duurzaamheidsgedachte zijn deze woningen aangesloten op het Groene Net, waardoor de bewoners zeer lage energielasten hebben. Tevens zijn deze appartementen uiteraard optimaal geïsoleerd. De 16 woningen zijn allen ca. 81 m2 groot en beschikken allen over een balkon van ca. 7 m2 en hebben op eigen verdieping een berging. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en er is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Het complex is gebouwd in vier woonlagen met een liftinstallatie en elk vier woningen per verdieping. Op de begane grond is tevens een fietsstalling aanwezig.

De wijk
Tuin van Gulik is een kleinschalige, ruim opgezette nieuwbouwwijk, gelegen nabij het uitgebreide winkelcentrum van Sittard, diverse sportvoorzieningen en het fraaie stadspark. Door de ruime opzet is er veel ruimte voor groen en worden er diverse speelveldjes ontwikkeld, waardoor deze woonwijk een optimaal wooncomfort biedt. De Tuin van Gulik is een rustige, verkeersluwe woonwijk voor jong en oud. De ligging nabij de Rijksweg, snelwegen en het centraal station zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Ook scholen en winkels, alsmede het uitgebreide winkelcentrum zijn op slechts enkele minuten van het bouwplan gelegen. De ruim opgezette woonwijk wordt gekenmerkt door moderne witte woningen, welke zijn gebouwd onder fraaie architectuur. Door de verschillende woningtypes is er voor ieder wat wils. Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd en dus energiezuinig en aangenaam bewoonbaar. Wie op zoek is naar een eigentijds comfortabel woonappartement welk perfect past bij hem of haar leefstijl is hier op z’n plaats. Echt voor iedereen. Of je nu houdt van levendigheid of rust, gezelligheid of design, de woonappartementen staan garant voor de realisatie van je woondroom.

Dronefoto’s

Dronefoto’s van de Tuin van Gulik in Sittard.