fbpx

HVG LOGO (1080x1080)

HVG Real Estate

HVG Real Estate B.V.  is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar die staat voor kwaliteit en creativiteit. Wij beschikken over gedetailleerde kennis en werken samen met de beste specialisten en bieden een frisse blik op vastgoed.

Wij zijn gedreven om op nieuwe locaties een betaalbaar concept te ontwikkelen vanuit de vraag in de markt. Wij hebben een lage overhead en hebben met onze staat van dienst met diverse projecten aangetoond projecten haalbaar te maken die voor onze collega’s niet haalbaar bleken te zijn. We gaan door waar een ander vaak al stopt.

Door onze sterke financiële positie is de start van projecten gegarandeerd, en niet afhankelijk van een minimaal verkocht aantal woningen.  

Kortom heeft u een perceel grond bel ons voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Samen met u zullen we altijd tot een oplossing komen!

Logo HVG Woonpartners

HVG Woonpartners

Ben je op zoek naar een leuke woning? Onze partner HVG Woonpartners beheert momenteel een groot aantal woningen verspreid door Limburg van Broekhuizenvorst tot aan Kerkrade. Daarnaast blijven ze zich ieder jaar ontwikkelen waarbij de kwaliteit voor de huurders hoog in het vaandel staat.
Bij HVG Woonpartners draait alles om het woon- en leefgenot van onze huurders en proberen ze het de huurders zo comfortabel mogelijk te maken. Zodra een passende woning gevonden is, wordt er ieder jaar extra persoonlijke aandacht besteedt aan de nieuwe huurder en worden eventuele tekortkomingen opgelost.

Klik hier om naar de website van HVG Woonpartners te gaan.