fbpx

Op de scheiding van bebouwing en natuur, wordt het nieuwbouwplan Maasnielderbeek gerealiseerd door HVG Real Estate. Het project Maasnielderbeek Roermond bestaat uit 44 woningen. De te realiseren nieuwbouwwijk grenst aan de Bredeweg en de Terbaanseweg en is vernoemd naar de Maasnielderbeek, de beek waaraan deze wijk ligt. In de nieuwbouwwijk worden verschillende type woningen gerealiseerd. Aan het water grenzen de patiowoningen, aan de Bredeweg liggen de rijwoningen en in het midden zullen de halfvrijstaande woningen worden ontwikkeld. In totaal worden er 44 woningen gerealiseerd en bestaat de nieuwbouwwijk uit:

-16 Levensloopbestendige woningen
-20 Halfvrijstaande woningen
-8 Rijwoningen

Vindt u het belangrijk dat uw huis mooi en comfortabel is? Dan kunt u in de woningen aan de Maasnielderbeek optimaal genieten.

Wonen in Roermond

Roermond, stad aan de Maas, heeft ontzettend veel te bieden. De karakteristieke panden, het gezellige centrum en het Designer Outlet bieden voor eenieder wat wils. Het designeroutlet trekt jaarlijks 6 miljoen bezoekers en is met 200 winkels het grootste en meest succesvolle outletcentrum van Europa. Daarnaast is de compacte en unieke binnenstad van Roermond erg veelzijdig met een gevarieerd winkelaanbod en veel horeca. Binnen 10 autominuten ligt het Nationaal Park “De Meinweg”. Het park bestaat uit een voor Nederland uiterst zeldzaam terrassenlandschap met steile overgangen tussen deze terrassen. Het hoogste punt in het gebied is het Wolfsplateau met circa 80 meter boven NAP. Een breed aanbod aan culturele en recreatieve mogelijkheden, zoals de watersport, een theater- of een bioscoopbezoek, maken in Roermond deel uit van het dagelijks leven. Vanuit uw nieuwe woning is werkelijk alles binnen handbereik.

Ook de uitvalswegen (A2 en A73) richting Eindhoven, Maastricht of Venlo zijn gemakkelijk en snel bereikbaar, ideaal voor het woon- werkverkeer.

 

3D impressies

3D impressies gemaakt in de voorbereiding van Maasnielderbeek in Roermond.