Eerste kennismaking De Poolster Elsloo!
26 april 2024

Vrijdag 26 april mochten we een eerste kennismaking vieren bij project De Poolster in Elsloo, bestaande uit 7 levensloopbestendige woningen die al in een vergevorderd bouwstadium zijn. Samen met de Wethouder en betrokkenen van de Gemeente Stein, Vlassak BV, Heykens Makelaardij, Janssen Wuts Architecten, de kopers van de woningen én enkele omwonenden hebben we een bijzondere middag beleefd.

Onze directeur opende de bijeenkomst met een hartelijk welkomstwoord, gevolgd door een toespraak van de Wethouder. Het was prettig om te zien hoe de kopers van de woningen en de omwonenden op informele wijze kennis konden maken met het hele projectteam en natuurlijk met hun toekomstige buren.

Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes van Vijo Cuisine hebben we samen genoten van een gezellige en geslaagde bijeenkomst! En hoe bijzonder was het dat de kopers van de woningen ook nog een rondje konden maken door hun eigen toekomstige thuis? Een onvergetelijke mijlpaal voor de kopers!

We wensen iedereen een prettige Koningsdag toe!
Geniet van deze speciale dag en maak er iets moois van!

Lambroek Stramproy officieel in de verkoop!
23 april 2024

Met trots introduceren wij Lambroek Stramproy, een uniek nieuwbouwproject doordrenkt met de verfijnde charme van Stramproy. Gelegen in het hart van Limburg, bieden deze woningen een unieke kans om hedendaags comfort te ervaren in een historische ambiance.
 
Ontworpen met een focus op veiligheid en comfort, biedt Lambroek Stramproy een perfecte balans tussen speelse kinderruimtes en serene plekken voor ontspanning, speciaal voor oudere bewoners. De harmonieuze integratie van groene zones, veilige speelplekken en rustgevende uitzichten creëert een gebalanceerde en plezierige leefomgeving.
 
Stap binnen in uw eigen oase van rust, waar vakmanschap en elegantie samenkomen. Omringd door weelderig groen en historische bezienswaardigheden, bieden deze woningen een unieke en begeerde woonervaring.
 
Na een succesvolle pre-sale via Saelmans Makelaardij zijn al 22 van de 24 woningen onder optie! Wees er snel bij via de makelaar om uw kans niet te missen!
 
Ontdek, beleef en creëer uw eigen verhaal in het hart van Stramproy!

Eerste kennismaking bij Weideveld Schimmert!
19 april 2024

Vandaag vond een bijzonder moment plaats bij ons nieuwbouwproject Weideveld in Schimmert. Ondanks de regen was de sfeer warm en hartelijk tijdens onze eerste kennismakingsbijeenkomst.
 
Naast ons team van HVG Real Estate waren ook Wethouder Reijnders en vertegenwoordigers van Gemeente Beekdaelen, aannemer Vlassak BV, architect Janssen Wuts Architecten en makelaar Heykens Makelaardij aanwezig. Samen hebben we de toekomstige bewoners mogen verwelkomen.
 
De kopers van de 6 levensloopbestendige woningen kregen de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje van Vijo Cuisine, voor het eerst kennis te maken met ons volledige team en, niet te vergeten, met hun nieuwe buren! Bovendien mochten ze allemaal een exclusief kijkje nemen bij hun eigen woning, waardoor de toekomstige plannen nog meer tot leven kwamen.
 
We willen iedereen bedanken die ondanks het slechte weer aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze geslaagde middag. Jullie aanwezigheid en enthousiasme maken dit project tot iets bijzonders.
 
Hoewel de regen ons niet heeft weerhouden, kijken we uit naar zonnigere dagen en naar alle mooie momenten die nog gaan komen bij project Weideveld in Schimmert.

Eerste woningen Centro Meta Kerkrade opgeleverd!
16 april 2024

De Gemeente Kerkrade heeft een leuk bericht gedeeld over ons nieuwbouwplan Centro Meta: de eerste bewoners van ons nieuwbouwplan hebben de sleutels van hun nieuwe thuis ontvangen en de eerste woningen zijn met een woonklaarpakket opgeleverd!

Een mijlpaal voor ons en voor de gelukkige nieuwe bewoners. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om nog meer mensen een warm thuis te bieden in deze fijne omgeving.

Voor wie ook deel wil uitmaken van het nieuwbouwplan Centro Meta in Kerkrade, moet snel zijn, want er is nog slechts één levensloopbestendige woning te koop!

𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐛𝐞𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐯𝐢𝐚: https://www.kerkrade.nl/eerste-bewoners-centro-meta-ontvangen-sleutel

 

Locatie Hof van Treebeek Brunssum bestickerd!
12 april 2024

Als je langs onze locatie van het nieuwbouwproject Hof van Treebeek in Brunssum rijdt, kun je niet om ons heen! De ramen zijn namelijk prachtig bestickerd met indrukwekkende impressies van de nog te realiseren appartementen.
 
Het nieuwbouwproject Hof van Treebeek verrijkt een levendige omgeving met 16 nieuwe appartementen. Gunstig gelegen nabij supermarkten, een drogisterij, een slager en basisscholen.
 
Het goede nieuws? De animo is al enorm! Maar maak je geen zorgen, er zijn nog appartementen beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabel en modern wonen in een bruisende omgeving.
 
Mis je kans niet! Neem vandaag nog contact op met HVG Makelaars om meer te weten te komen over Hof van Treebeek en hoe jij een van deze prachtige appartementen van jou kunt maken!

NVM Open Huizen Dag een succes!
8 april 2024

Wat een geweldige dag was het tijdens de Nationale NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april!
 
Het is een waar succes geweest, mede dankzij de vele geïnteresseerde bezoekers die onze laatste villa in Asenray en de laatste levensloopbestendige woning in Kerkrade hebben bezocht.
 
Een oprechte dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om bij ons langs te komen, uw interesse en enthousiasme hebben deze dag extra speciaal gemaakt!
 
Ons team stond klaar om elke bezoeker rond te leiden en te voorzien van alle informatie die nodig was. We zijn dankbaar voor de leuke gesprekken en interacties die we hebben gehad.
 
Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag!
 

Zien we jullie morgen bij de Open Huizen Dag?
5 april 2024

Kom langs bij Centro Meta in Kerkrade of Ridder van Asenrode in Asenray!
 
𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦: 6 april
𝐓𝐢𝐣𝐝𝐬𝐭𝐢𝐩: 11u-15u
 
In Asenray hebben we de laatste luxe villa nog te koop staan, met een prachtige indeling op de begane grond inclusief studeerkamer, ruime woonkamer met open keuken en een riante uitbouw voor mogelijk een eetkamer. Op de eerste verdieping wachten drie zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer en een berging op je.
 
In Kerkrade hebben we een fijne levensloopbestendige woning waar gelijkvloers wonen samengaat met een tuin. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, inclusief een ruime berging. De verdieping biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer.
 
Ons team staat voor jullie klaar om jullie rond te leiden in een van de woningen en om alle vragen te beantwoorden.
 
Let op: om de woningen te bezichtigen is het betreden van de bouwplaats noodzakelijk!
 
𝐌𝐢𝐬 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐚𝐧𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐨𝐦 𝐣𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐭𝐞 𝐨𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤𝐤𝐞𝐧! 𝐓𝐨𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧!
 

Nieuwbouwproject Nieuwe Gracht Kerkrade VOLLEDIG UITVERKOCHT!
3 april 2024

Alle 14 twee-onder-één-kap woningen binnen het nieuwbouwproject Nieuwe Gracht in Kerkrade zijn verkocht. Hartelijk dank aan alle kopers voor hun enthousiasme en vertrouwen in dit prachtige project!
 
Met zijn idyllische ligging aan de grens van de wijk Gracht en het uitgestrekte agrarische landschap net over de grens, biedt Nieuwe Gracht een unieke combinatie van landelijk wonen met moderne voorzieningen.
 
Hoewel alle woningen verkocht zijn, blijven we jullie op de hoogte houden van eventuele toekomstige ontwikkelingen en projecten.
 
Blijf ons volgen voor meer updates!
 
Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Nieuwe Gracht. We kijken ernaar uit om deze nieuwe buurt tot bloei te zien komen!
 

Contact

Looskade 15
6041 LE Roermond

Privacymelding

Cookiemelding

TELEFOON

+31 (0)475 – 79 40 10

E-MAIL

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.